DHG/Gehenna - 12.XI Katowice, Mega Club
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- LiveArt
- rozkręca się
Re: DHG/Gehenna - 12.XI Katowice, Mega Club
"Sprawa się rypła" sięgam po nerwosol, bo ponoć nerwy nam puszczają. :P
1. Profesjonalista - gdy daje dupy, nie żali się całemu światu, tylko wali suchy konkretny komunikat...LiveArt pisze:Zdaję sobie sprawę z jednego - większość z użytkowników tego forum nie jest zainteresowana naszymi koncertami, natomiast jest zainteresowana wypisywaniem głupot do potęgi pod adresem Live art. Użytkownik 535 jest jednym z tego przykładów, więc starą zasadą skoro nie jest w stanie zrozumieć co się do niego pisze dostosowałem wyjątkowo w jednym poście poziom języka do jego poziomu, aby zrozumiał. Czy tak się stało nie wiem, ale jestem pewny, że odpowie genialnie w swoim stylu.
Z naszej strony dalszej polemiki z tym panem nie będzie i wszystko w temacie. :)
2. VIRUS I ARCTURUS, organizujesz w ten sam sposób - tylko plakaty bardziej kolorowe?
3. "Z TYM PANEM" - rozumiem, że na następny koncert wpuścisz mnie za darmo, bo przecież pieniędzy od "TEGO PANA" nie przyjmiesz?
4. Zrozum, frędzelku jedno. Jak mówisz A to czasem trzeba powiedzieć B i zrobić to z klasą oraz pokorą. Genialnie mogę ciebie pouczyć zawsze i za darmo, może wszyscy na twych kompletach skorzystają...
- Vlad
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Jako że jestem z Bydgoszczy, informuję że nie będziesz tutaj jeździł. TEGO PANA NIE OBSŁUGUJEMY.
Z zażenowaniem obserwuję to bicie piany. Gdyby ci internetowi woje bywali na koncertach, byłoby jeszcze dla kogo robić blackowe spędy.
Z zażenowaniem obserwuję to bicie piany. Gdyby ci internetowi woje bywali na koncertach, byłoby jeszcze dla kogo robić blackowe spędy.
Ostatnio zmieniony 29-10-2011, 01:32 przez Vlad, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak chciałem napisać " Do Bydgoszczy pojadę..." , ale widzę ,że was dwóch, a "dwóch na jednego to banda łysego", choć w małopolskiem różnie to bywa. Konkret panowla , konkret.
Kolejny WSZECHWIEDZĄCY. W końcu VLAD. Pamiętaj misiaku "pieniądze nie śmierdzą", więc organizuj, ja się nie obrażam.
e2
Poza tym jeżdżę, gdzie mi się podoba i nie sądzę, byś mi tego zabronił, bydgoski Zawisza? był kiedyś taki klub w pierwszej lidze.
eVlad pisze:Z zażenowaniem obserwuję to bicie piany. Gdyby ci internetowi woje bywali na koncertach, byłoby jeszcze dla kogo robić blackowe spędy.
Kolejny WSZECHWIEDZĄCY. W końcu VLAD. Pamiętaj misiaku "pieniądze nie śmierdzą", więc organizuj, ja się nie obrażam.
e2
Poza tym jeżdżę, gdzie mi się podoba i nie sądzę, byś mi tego zabronił, bydgoski Zawisza? był kiedyś taki klub w pierwszej lidze.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
LiveArt, zrozum - to nie jest zabawa. chcesz sie bawic w biznes to nie dziw się , że ludzie sie wkurwiaja.
miales/mieliscie kłopoty z megaclubem to w 3 minuty powinno byc info ze PRZEPRASZACIE i dogadujecie/wyjaśniacie sprawe z mega lub szukacie innego klubu. Jeśli myślisz, że po takiej akcji bilety sie będą sprzedawać w przedsprzedaży ( na ten i na przyszłe gigi) to widać, że żyjesz w innym świecie. Zachowujesz sie tak, jak gdybys ty ludziom łaske robił, że robisz koncerty.
miales/mieliscie kłopoty z megaclubem to w 3 minuty powinno byc info ze PRZEPRASZACIE i dogadujecie/wyjaśniacie sprawe z mega lub szukacie innego klubu. Jeśli myślisz, że po takiej akcji bilety sie będą sprzedawać w przedsprzedaży ( na ten i na przyszłe gigi) to widać, że żyjesz w innym świecie. Zachowujesz sie tak, jak gdybys ty ludziom łaske robił, że robisz koncerty.
- LiveArt
- rozkręca się
My to rozumiemy, ale musisz też pamiętać, że za zespołem stoi też agencja, która ich reprezentuje i bez uzgodnień z nimi nie możemy wydawać wiążących oświadczeń. Zrozum, że nie zawsze to co napisałeś jest tak łatwe do wykonania. Jak pisałem będzie oświadczenie i mam nadzieję, że wszyscy zainteresowani otrzymają 100% info w temacie, bo i nam na tym zależy!
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Nic nie zakumałeś... Zatrudnijcie kogoś od PR, bo słabo to widzę.
- LiveArt
- rozkręca się
Zakumałem - tylko, że "puste" PR-owe oświadczenia na "przeczekanie" nas nie interesują. :)
- Vlad
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
spójrz w lustereczko.535 pisze:Kolejny WSZECHWIEDZĄCY
Ależ jedź gdzie chcesz, nawet na pielgrzymkę do Medjugorje. Jakoś mi z wszawiszą nie po drodze, bo choć jestem z Leśnego, wolałem zawsze żużelek. A merytorycznie masz coś do powiedzenia, czy to już koniec trollingu na dziś?Poza tym jeżdżę, gdzie mi się podoba i nie sądzę, byś mi tego zabronił, bydgoski Zawisza? był kiedyś taki klub w pierwszej lidze.
- lumpskaut
- zaczyna szaleć
Władziu- ech te wasze mordercze pseudonimusy- merytorycznie to sprawa wygląda takVlad pisze:spójrz w lustereczko.535 pisze:Kolejny WSZECHWIEDZĄCY
Ależ jedź gdzie chcesz, nawet na pielgrzymkę do Medjugorje. Jakoś mi z wszawiszą nie po drodze, bo choć jestem z Leśnego, wolałem zawsze żużelek. A merytorycznie masz coś do powiedzenia, czy to już koniec trollingu na dziś?Poza tym jeżdżę, gdzie mi się podoba i nie sądzę, byś mi tego zabronił, bydgoski Zawisza? był kiedyś taki klub w pierwszej lidze.

i rozbawiona trzynastka stawia się .
Niestety wydaje się, że agencja nie jest w stanie dostarczyć muzyków na blackowy spęd, mało nie jest w stanie "dostarczyć" miejsca w które ma dostarczyć muzyków. To jeszcze jest małe piwko. No cóż MAMO WSZYSCY PRZECIW NAM I JESZCZE JEBANA TRZYNASTKA SIĘ NA MASTERFULU PRZYCZEPIŁA. Agencja nie jest w stanie poinformować uczestników blackowego spędu, gdzie mają dostarczyć swe dusze -tfutfu a kysz to ostatnie nie padło,oraz swe nędzne ciała. No czeski film.
WŁADZIU i ty tam artysto, A merytorycznie macie coś do powiedzenia, czy to już koniec trollingu na dziś?
Czy uważasz nas za całkowitych durniów? Jest Was pięciu kolegów i teraz po każdej wtopie będziecie rejestrowali firmę na następnego i tłumaczyli się, że żadnej wtopy nie było, bo ostatnio to inna firma umoczyła? Skoro Piona dał dupy (do tej pory kasy mi nie oddał ani za bilety, ani za zmarnowany czas, ani za hotel, ani za paliwo) a za chwilę sprzedaje bilety na koncercie Blood Ceremony, który niby organizuje ktoś inny to dla mnie wciąż jest to ten sam organizator, a kto widnieje we wpisie do działalności gospodarczej to już mnie nie interesuje.LiveArt pisze:-ci którzy pisza o Live art jako o firmie, która "znów" cos odwołuja sami siebie prezentuja w niezbyt dobrym świetle bo podkreslam nie było ani jednego koncertu do tej pory, który bysmy odwołali!!! Wszystko co do tej pory robilismy sie odbyło (Aura Noir, Negura Bunget, mini tour Artillery,Blood ceremony)
Z takiej, że Piona się chwalił tym newsem ludziom na koncercie Blood Ceremony i się rozniosło. To prawda - wymieniłem jednym tchem, a Vendetty rzeczywiście nie potwierdziliście. Co to jednak zmienia? Chyba mam prawo obawiać się o przyszłość tego koncertu (Coroner + supporty) skoro zaczyna się dziać coś niepokojącego z koncertem DHG, który zapowiadaliście konkretnego dnia, w konkretnym miejscu. Dla Ciebie może to nie problem, ale wyobraź sobie, że niektórzy zaplanowali dzień wolny, zapłacili za hotel czy bilet autobusowy. Pojawia się informacja, że koncert zgodnie z planem się nie odbędzie, a Wy nie jesteście na tyle profesjonalni, żeby wydać w tej sprawie oświadczenie, bo jeszcze sami nie wiecie w jakim klubie, w jakim mieście i czy w ogóle impreza dojdzie do skutku. Dziwi Cię to, że ludzie się denerwują? Tym bardziej, że niektórzy już raz na tym koncercie umoczyli gdy nieudolnie robił go Wasz wspólnik/kolega/współpracownik (niepotrzebne skreślić).LiveArt pisze:-Live art nigdzie nie podał oficjalnie ani nawet pół oficjalnie, że przed Coroner wystapi Vendetta ! więc z jakiej okazji produkujesz takie info?
Na takiej podstawie, że wcześniej już raz zapewniałeś, że DHG też się odbędzie w określonym miejscu i czasie. Na jakiej podstawie mam teraz przypuszczać, że następnym razem będzie inaczej? Naprawdę tego nie kumasz? Jak oglądam fatalny mecz polskiej reprezentacji, w której przegrywają 0:10, a później mimo zmiany zawodników znów przegrywają, to chyba mam podstawę twierdzić, że kolejne dwa mecze też przegrają?LiveArt pisze:-uświadomie cie zarówno Thrashfest jak i koncert Coroner odbęda się. Na jakiej podstawie wypisujesz takie bzdury, że "wygląda na to"?
Masz rację. Przeczytałem w sieci głupotę, że w przyszłym tygodniu zagra w Katowicach DHG i nie dość, że niezdrowo się podnieciłem, to jeszcze wyjebałem 70 zł na autobus. Okazałem się frajerem po raz drugi. Jest mi wstyd.LiveArt pisze:Na razie wygląda tylko na jedno: piszesz rzeczy, które ci wygodnie i popadasz w stany euforyczne poddając się niezdrowemu podnieceniu wywołanemu głupotami jakie pisza ludzie w sieci
[V] zwróć uwagę na słowo "raczej" - znaczeniowo odmienne od słowa "z pewnością". Proponuję jednak nie ryzykować w nadziei, że "raczej" nie zrobisz z siebie przed swoją żoną kompletnego idioty gdy pocałujecie klamkę zamkniętego klubuLiveArt pisze:Tak. Za koncert Ulver+ Virus odpowiada Live art i raczej nie masz się czego obawiać!
Ostatnio zmieniony 29-10-2011, 05:31 przez Maria Konopnicka, łącznie zmieniany 1 raz.
LOL! Prowadziliście w życiu jakieś interesy? Poważnie pytam.LiveArt pisze:Jednak zdrowo myślący ludzie na tym forum są obecni. Dzięki, że choć Ty zrozumiałeś sytuację w jakiej się znaleźliźmy...Block69 pisze:Patrząc chłodnym okiem na całą sprawę ciężko się z tym nie zgodzić (z postem Live-Art). Bilety słabo idą, klub się wycofuje (i to ich można jebać za takie coś, bo do koncertu jeszcze 2 tygodnie a większość zawsze kupuje bilety dzień, dwa przed koncertem) i organizator może albo odwołać albo co już jest trudniejszą sprawą postarać się przenieść koncert gdzieś indziej.
Przerażające jest, że taki LiveArt w ogóle nie widzi w tej sytuacji żadnej swojej winy. Dopóki ludzie z takim podejściem będą zajmować się organizacją koncertów to będziemy mieli taki syf jak do tej pory.
Ostatnio zmieniony 29-10-2011, 05:35 przez Maria Konopnicka, łącznie zmieniany 1 raz.
Test:LiveArt pisze: Jedna podstawowa rzecz! My nie odwołalismy koncertu jak na razie czyz nie? wszystko wskazuje na to, że bedziemy zmuszeni przenieść go do innego klubu, niestety w innej dacie co raczej nie jest naszą winą.
Mam firmę poligraficzną "CZARNA" - przed wyborami zamawiają u mnie 100 tys. plakatów. Muszą je powiesić w ciągu kilku dni w ramach kampanii wyborczej - opłacili miejsca, zapłacili ludziom za klejenie i czekają aż zrealizuję im zamówienie. Tymczasem ja plakatów nie wydrukowałem - tłumaczę, że to nie moja wina bo drukarnia mi zawaliła termin.
Odpowiedz:
moja wina, czy raczej nie moja wina?
Mają prawo być na mnie wkurwieni i nazwać mnie dyletantem, gnojem i amatorem?
Jak myślisz, dostanę od nich zlecenie przed następnymi wyborami?
Czy gdy następnym razem zgłosi się do nich z ofertą firma "BIAŁA", a na spotkanie znów przyjdę ja - to co pomyślą:
a) przecież to ten sam chuj, który zawalił sprawę poprzednim razem - niech spierdala
b) niby ten sam co kiedyś spierdolił, ale inaczej się nazywa - zamówmy u niego
Nie musisz odpowiadać - nie piszę tego ze specjalnej złośliwości, ale chcę żebyś sobie przemyślał sprawę i uświadomił rzeczy, których zdaje się, że zupełnie sobie nie uświadamiasz. Naprawdę życzę Wam jak najlepiej (dlatego zamiast spać poświęciłem czas na napisanie tych kilku postów) i chętnie wspierałbym Waszą działalność. Myślę, że nie tylko ja.
nikt nie twierdzi, że wszystko czego się tkniecie zostało spierdolone - byłem na dwóch z czterech wymienionych wyżej koncertów i gratuluję organizacji. Musicie jednak wiedzieć, że niestety jest tak, że nawet jak się zrobi 100 dobrych rzeczy, a jedną spierdoli to zyskuję się łatkę "tego, który spierdolił" a nie "tego, który zrobił 100 rzeczy dobrze i raz spierdolił". Jak skopiesz babcię i zabierzesz jej emeryturę to gdy Cię złapią odpowiesz za rozbój i pobicie i nikogo nie przekonasz, że nic się nie stało bo czterem innym babciom tego dnia ustąpiłeś miejsca w autobusie. Nie ma co się obrażać i narzekać na "ludzi, którzy się zawsze znajdą", ale uczyć się na błędach i wyciągać wnioski. Do tego potrzeba trochę pokory, samokrytyki, no i szacunku do klientów. A tego jak widać bardzo Wam brakuje.LiveArt pisze: Czy w przypadku naszych poprzednich koncertów (Aura noir, Artillery, Blood ceremony, Negura bunget) jesli byłes nimi zainteresowany miałes podobne dylematy? Nie sądze... po prostu czasami sa sytuacje, na które nie mamy wpływu ale jesteśmy przygotowani na to, że niestety słusznie lub nie ludzie zawsze znajda okazje by wylewac na nas szambo bez względu na fakt czy w ogóle byli dana impreza zainteresowani czy nie...
Ostatnio zmieniony 29-10-2011, 05:39 przez Maria Konopnicka, łącznie zmieniany 1 raz.
+ 1Vitriol pisze: rzucanie tekstów o robieniu loda z oficjalnego konta firmy naprawdę nie poprawia wam opinii. zdajesz sobie z tego sprawę?
- MinT
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Zażywasz - przegrywasz.
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
dobra LiveArt powtarzasz swoje teksty w tym temacie po kilka razy jak politycy. ja ci powiem jedno. PIONTKA I WYPIERDALAJ.
edit.
po drugie jesli sie przenosi koncert ze wzgledu na wine klubu to z samego szacunku dla tych kupili bilety powinien zostac przesniesiony do tego samego miasta, badz miasta sasiadujacego. taka mala dygresja, ktora wasza wspaniala firma PEWNIE wie.
ps. i juz kurwa nie wymieniaj co zorganizowaliscie, bo nie ma sie czym chwalic jak narazie. na aura noir z tego co wiem i tych thrashowych koncertach przejeliscie bookingi piony. a tak na prawde z tych koncertow ktore zreobiliscie wrazenie zrobil ino aura noir.
edit.
po drugie jesli sie przenosi koncert ze wzgledu na wine klubu to z samego szacunku dla tych kupili bilety powinien zostac przesniesiony do tego samego miasta, badz miasta sasiadujacego. taka mala dygresja, ktora wasza wspaniala firma PEWNIE wie.
ps. i juz kurwa nie wymieniaj co zorganizowaliscie, bo nie ma sie czym chwalic jak narazie. na aura noir z tego co wiem i tych thrashowych koncertach przejeliscie bookingi piony. a tak na prawde z tych koncertow ktore zreobiliscie wrazenie zrobil ino aura noir.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Adrian696
- zahartowany metalizator
po takich akcjach, nie macie co liczyc na przedsprzedaż przy kolejnych imprezach :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Bardzo przydatny załącznik do imprez organizowanych przez agencję
http://mapa.szukacz.pl/
Kliknij w dowolny punkt na mapie. Tam "RACZEJ"(bo nic w życiu nie jest pewne) odbędzie się najbliższy "blackowy spęd".
http://mapa.szukacz.pl/
Kliknij w dowolny punkt na mapie. Tam "RACZEJ"(bo nic w życiu nie jest pewne) odbędzie się najbliższy "blackowy spęd".
- LiveArt
- rozkręca się
Napisalismy, że będzie przeniesiony ale Ty za wszelka cene chcesz wykazać, że mamy niewłaściwe podejście... Z szacunku własnie dla tych, którzy kupili bilety koncert odbędzie się w miejscu, które gwarantuje porównywalne warunki co Mega klub. W sytuacji gdy na Śląsku oprócz Wiatraka w Zabrzu nie ma obecnie klubu do którego mozna impreze przenieść musimy poszukac dalej. Gdybyśmy zrobili ten gig w Korbie tez byś pisał, że znów to poniżej szacunku do Ciebie :)maciek z klanu pisze:dobra LiveArt powtarzasz swoje teksty w tym temacie po kilka razy jak politycy. ja ci powiem jedno. PIONTKA I WYPIERDALAJ.
edit.
Na Tobie wrażenie zrobiła tylko Aura Noir ale pamietaj, że nie jesteś jedynym zainteresowanym koncertami i póki tak będzie będziemy robic koncerty nie tylko trafiające w Twój gust :)