DHG/Gehenna - 12.XI Katowice, Mega Club

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
[V]
mistrz forumowej ceremonii

Re: DHG/Gehenna - 12.XI Katowice, Mega Club

29-10-2011, 10:58

ciekaw jestem jak wychodzicie na tych imprezach finansowo:D Zorganizowanie koncertu to jest jednak jakies tam przedsiewziecie logistyczne ,kalkulacja kosztów,a jak sie cos spierdoli to w najlepszym wypadku tylko wysłuchiwanie takich komentarzy jak powyzej:)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
LiveArt
rozkręca się

29-10-2011, 11:03

[V] pisze:ciekaw jestem jak wychodzicie na tych imprezach finansowo:D Zorganizowanie koncertu to jest jednak jakies tam przedsiewziecie logistyczne ,kalkulacja kosztów,a jak sie cos spierdoli to w najlepszym wypadku tylko wysłuchiwanie takich komentarzy jak powyzej:)
Pisałem powyżej - wtop na chwile obecną nie zanotowaliśmy bo własnie te kalkulacje sa robione tak by nie było potem problemów. Co do komentarzy zdajemy sobie sprawę, że taki już urok internetu. :)
Awatar użytkownika
0ms
rasowy masterfulowicz

29-10-2011, 11:31

LiveArt pisze:
Sova pisze:nic nie zakumales...zatrudnijcie kogos od PR bo słabo to widzę.
Zakumałem - tylko, że "puste" PR-owe oświadczenia na "przeczekanie" nas nie interesują :)
mialem cos tu napisac, ale zamiast tego podam przyklad:
Maria Konopnicka pisze:
LiveArt pisze:Tak. Za koncert Ulver+ Virus odpowiada Live art i raczej nie masz się czego obawiać!
[V] zwróć uwagę na słowo "raczej" - znaczeniowo odmienne od słowa "z pewnością".
i wlasnie dlatego powinien was PR bardziej interesowac, bo, z calym szacunkiem, widac, ze to po prostu nie twoja brocha
Awatar użytkownika
aginsiak
w mackach Zła

29-10-2011, 11:48

-ci którzy pisza o Live art jako o firmie, która "znów" cos odwołuja sami siebie prezentuja w niezbyt dobrym świetle bo podkreslam nie było ani jednego koncertu do tej pory, który bysmy odwołali!!! Wszystko co do tej pory robilismy sie odbyło (Aura Noir, Negura Bunget, mini tour Artillery,Blood ceremony)
Blood Ceremony w Bydgoszczy był odwołany.Reszta to kwestia czasu :))napisałem tak ,bo żyje z bukmachera i bardzo lubie obstawiać.Obstawiam ,że koncerty Havok nie wszystkie dojdą do skutku.
Możemy się pozakładać :))) Tak przy okazji Vlad...wyjdzie w końcu Hard Rocker nowy numer???
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

29-10-2011, 11:52

aginsiak pisze: Tak przy okazji Vlad...wyjdzie w końcu Hard Rocker nowy numer???
raczej wyjdzie ;)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

29-10-2011, 12:31

Rozumiem, że zawsze się coś może spierdolić, ale w tym całym cyrku drażni mnie najbardziej jedna rzecz: zamiast pochylić głowę, napisać: chłopaki, przepraszamy, sprawa się rypła, przykro nam i postaramy się wam to jakoś wynagrodzić, człowiek odpowiedzialny za kontakt z klientami wije się tutaj jak węgorz i opowiada jak to jego agencja jest tutaj najbardziej pokrzywdzona, jak to nie jego wina, o co wy się w ogóle do niego przypierdalacie i jak macie czelność, przecież udało mu się już zorganizować w przeszłości gig, który się odbył. Wymówki, bucówa, przepychanki, jakieś lody (to już w ogóle jest jakaś abstrakcja i brak powagi), a przy tym totalny brak skruchy, pokory i szacunku do klienta. Ludzie, do kurwy nędzy - tak się nie robi.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Vlad
zaczyna szaleć
Kontakt:

29-10-2011, 13:03

aginsiak pisze:Blood Ceremony w Bydgoszczy był odwołany.
z przyczyn logistycznych. potrafisz czytać ze zrozumieniem?
wyjdzie w końcu Hard Rocker nowy numer???
Chyba nie ma sensu żeby wychodził JEDEN? Szukam odpowiedniej osoby na stanowisko zastępcy rednacza, ale w tym pięknym kraju wszyscy są mocni tylko w gębie i trollowaniu w necie...
THRASH 'TILL DEATH!!!

www.facebook.com/live.art.ltd
Maria Konopnicka

29-10-2011, 13:30

Vlad pisze:Chyba nie ma sensu żeby wychodził JEDEN? Szukam odpowiedniej osoby na stanowisko zastępcy rednacza, ale w tym pięknym kraju wszyscy są mocni tylko w gębie i trollowaniu w necie...
...i odwoływaniu zaplanowanych koncertów. Zaiste przejebany kraj. :)
535

29-10-2011, 13:37

Władziu uważaj, żeby się trolle nie zbuntowały, bo wpadniesz w taką niszę, że już nikt o tobie nie napisze. Pokory trochę, pokory.
Awatar użytkownika
Vlad
zaczyna szaleć
Kontakt:

29-10-2011, 13:51

Nie zależy mi specjalnie na byciu na językach. Dodatkowo śmieszy mnie nagłe zainteresowanie koncertem, na który pies z kulawą nogą się nie wybierał. Prawda jest taka, że to pierdolone DHG robimy (tzn. przenosimy na inny termin i w inne miejsce) TYLKO I WYŁĄCZNIE dlatego, że Piona jest ich fanem. Od początku istnienia firmy byłem za odwołaniem i całkowitym olaniem tego tematu. Dla takiej "publiki" nie warto niczego robić. FOAD!
THRASH 'TILL DEATH!!!

Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

29-10-2011, 13:54

Z czego wnosisz, że nikt się nie wybierał? Z marnej przedsprzedaży? Nosz kurwa, trochę powagi. :D:D:D
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

29-10-2011, 13:56

Dzwoniłem właśnie do Vicotnika by się w końcu dowiedzieć czy coś z tego będzie i co o tym kapela sądzi by już zaprzestać dywagacjom na ten temat. Jak usłyszał, że jestem z Polski to rzucił słuchawką.
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

29-10-2011, 13:57

z tego wynika ze nagle sie okazało, że Helsinki sa dosc daleko od Bydgoszczy i 4 dni nie wystarcza na dojazd - co zdumiewające z Kopenhagi do tychże samych Helsinek dotarli w 3 dni :)
poł roku na znalezienie zastepcy red-nacza :) z tego wynika, ze Bart był nie lada kozak bo w poł roku potrafił wydac kilka numerów pisma - hmmmm
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Busol
rozkręca się

29-10-2011, 14:00

LiveArt pisze:Wnioski nasuneły sie same po lekturze Twoich postów...
Co do daty i klubu na chwile obecną nie moge napisać jeszcze nic oficjalnie. Nieoficjalnie: W-wa, Progresja - date juz wstepna mamy ale nawet nieoficjalnie jeszcze nie podam. Najszybciej jak sie da poinformujemy bo i w naszym interesie jest aby to ogłosić
Rozumiem, ze w przypadku gdy koncert zostanie przeniesiony do innego miasta to dotychczas kupione bilety oczywicie podlegaja zwrotowi? Pytanie jest oczywiscie retoryczne, ale wole sie upewnic.
Ostatnio zmieniony 29-10-2011, 15:36 przez Busol, łącznie zmieniany 2 razy.
535

29-10-2011, 14:02

Vlad pisze:Nie zależy mi specjalnie na byciu na językach. Dodatkowo śmieszy mnie nagłe zainteresowanie koncertem, na który pies z kulawą nogą się nie wybierał. Prawda jest taka, że to pierdolone DHG robimy (tzn. przenosimy na inny termin i w inne miejsce) TYLKO I WYŁĄCZNIE dlatego, że Piona jest ich fanem. Od początku istnienia firmy byłem za odwołaniem i całkowitym olaniem tego tematu. Dla takiej "publiki" nie warto niczego robić. FOAD!
Weź się obraź. Nie wiem co tam zażywacie, ale następny twój krok to będzie skowyt, w stylu, że dokładasz do tych imprez. Czekam na DHG już rok i nie jesteście w stanie tego zorganizować, mimo szumnych zapowiedzi. Ciekawe co sam zespół na tak postawioną sprawę? Mam wrażenie, że zapalczywie piłujesz gałąź na której siedzisz. Chyba, że ci nie zależy.
Jesteś organizatorem, który wymaga od klienta jeszcze czegoś więcej, niż wpłacenia kasy za bilet. Może ci loda jeszcze zrobić?
Laurkę, którą sobie sam wysmażyłeś przesyłam do stosownego tematu.
Awatar użytkownika
Vlad
zaczyna szaleć
Kontakt:

29-10-2011, 14:07

Scaarph pisze:z czego wnosisz, że nikt się nie wybierał? z marnej przedsprzedaży? nosz kurwa, trochę powagi :D:D:D
to ciekawe, dlaczego inne nasze koncerty sprzedają się bardzo dobrze? może dlatego, że ktoś planuje na nich być?
THRASH 'TILL DEATH!!!

Awatar użytkownika
Semigod
rozkręca się

29-10-2011, 14:11

Ja nie jestem tylko w stanie ogarnąć jednego. Co ma w ogóle klub do frekwencji? Przecież Mega "podnajmuje" salę, jak chcesz gig to im płacisz, z tego co pamiętam to nie mało, a to czy przyjdzie 5 czy 1000 osób ich pierdoli. Skąd klub miał informacje na temat przedsprzedaży biletów i jak mógł odwołać zabookowany i, jak podejrzewam, zapłacony koncert? Coś tu nie gra.
Awatar użytkownika
Vlad
zaczyna szaleć
Kontakt:

29-10-2011, 14:14

535 pisze:Weź się obraź. Nie wiem co tam zażywacie, ale następny twój krok to będzie skowyt , w stylu, że dokładasz do tych imprez.
Nie misiu, nie dokładamy i nie mamy zamiaru dokładać. Po prostu widać, dla kogo warto robić koncerty, a kto tylko obszczekuje i obrabia nam tyłki.
Może ci loda jeszcze zrobić?
Nie wiem co odpisać, mam się zarumienić?
THRASH 'TILL DEATH!!!

Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

29-10-2011, 14:14

Vlad pisze:
Scaarph pisze:z czego wnosisz, że nikt się nie wybierał? z marnej przedsprzedaży? nosz kurwa, trochę powagi :D:D:D
to ciekawe, dlaczego inne nasze koncerty sprzedają się bardzo dobrze? może dlatego, że ktoś planuje na nich być?
a moze dlatego ze juz nie raz daliscie ciala?
Blood Ceremony sprzedalo sie bardzo dobrze? hyhyhyhy

PS. to co moze maly bojkot koncertow Live-Art?
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
535

29-10-2011, 14:22

Wiesz co Władysław. Ja cię chyba w Picie uwzględnię na koniec roku, albo nie - weź opublikuj tam pod tym THRASH 'TILL DEATH!!! numer konta to w miarę możliwości wspomagał cię będę jakąś gotówką. Potrzebne ci są droższe leki.
ODPOWIEDZ