DHG/Gehenna - 12.XI Katowice, Mega Club
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
- empir
- zahartowany metalizator
Re: DHG/Gehenna - 12.XI Katowice, Mega Club
Busol po pierwsze masz odpowiedź od organizatora powyżej a podrugie - blokowanie byłoby niezgodne z prawem.
Nie wiem jak było w przypadku zwrotów biletów z Sodom więc oceniać organizatora nie będę. Wydaje mi się jednak że ci co chcieli to zwrócili (a przynajmniej pisali o tym w stosownym temacie)
Nie wiem jak było w przypadku zwrotów biletów z Sodom więc oceniać organizatora nie będę. Wydaje mi się jednak że ci co chcieli to zwrócili (a przynajmniej pisali o tym w stosownym temacie)
Ostatnio zmieniony 29-10-2011, 19:43 przez empir, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- rozkręca się
Odpowiedz od organizatora pojawila sie po zadaniu pytania, ale to oczywiste, jesli chodzi o koncert Sodom to strona prawna to jedno ale OFICJALNE OSWIADCZENIE ORGANIZATORA to drugie, oswiadczenie to wprowadzalo nabywcow w blad, podane bylo, ze nie ma mozliwosci zwrotu biletu, takie sa fakty.
Ostatnio zmieniony 29-10-2011, 19:36 przez Busol, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Srogo. Teraz mi głupio, że w ogóle próbowałem bronić tej agencji.Vlad pisze:Nie zależy mi specjalnie na byciu na językach. Dodatkowo śmieszy mnie nagłe zainteresowanie koncertem, na który pies z kulawą nogą się nie wybierał. Prawda jest taka, że to pierdolone DHG robimy (tzn. przenosimy na inny termin i w inne miejsce) TYLKO I WYŁĄCZNIE dlatego, że Piona jest ich fanem. Od początku istnienia firmy byłem za odwołaniem i całkowitym olaniem tego tematu. Dla takiej "publiki" nie warto niczego robić. FOAD!
The madness and the damage done.
- Adrian696
i słusznie ;)Kurt pisze: Teraz mi głupio, że w ogóle próbowałem bronić tej agencji.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
tutaj zalozyciel agencji Live-Art. Sprawdzcie co studiowal :))
http://www.goldenline.pl/wojciech-dymek
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- młody_zakapior
- zaczyna szaleć
Problemu z oddaniem biletu nie było żadnego, a organizator nie miał w tym przypadku nic do powiedzenia...empir pisze:Busol po pierwsze masz odpowiedź od organizatora powyżej a podrugie - blokowanie byłoby niezgodne z prawej.
-
- rozkręca się
Co nie zmienia faktu, ze świadomie KŁAMAŁ w oficjalnym oświadczeniu wprowadzając ludzi w błąd.
- empir
A tak w ogóle to ktoś im radził zatrudnienie kogoś od PR a tu taka umiejętność u współwłaściciela. ;)maciek z klanu pisze:tutaj zalozyciel agencji Live-Art. Sprawdzcie co studiowal :))
-
- rozkręca się
przyjmuje zakład o koncerty Havoka :)aginsiak pisze:Blood Ceremony w Bydgoszczy był odwołany.Reszta to kwestia czasu :))napisałem tak ,bo żyje z bukmachera i bardzo lubie obstawiać.Obstawiam ,że koncerty Havok nie wszystkie dojdą do skutku.-ci którzy pisza o Live art jako o firmie, która "znów" cos odwołuja sami siebie prezentuja w niezbyt dobrym świetle bo podkreslam nie było ani jednego koncertu do tej pory, który bysmy odwołali!!! Wszystko co do tej pory robilismy sie odbyło (Aura Noir, Negura Bunget, mini tour Artillery,Blood ceremony)
Możemy się pozakładać :))) Tak przy okazji Vlad...wyjdzie w końcu Hard Rocker nowy numer???
- Vlad
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Wybacz generalizację - chodziło mi o 99% wypowiadających się w takich tematach na TYM forum.Kurt pisze:Srogo. Teraz mi głupio, że w ogóle próbowałem bronić tej agencji.Vlad pisze:Nie zależy mi specjalnie na byciu na językach. Dodatkowo śmieszy mnie nagłe zainteresowanie koncertem, na który pies z kulawą nogą się nie wybierał. Prawda jest taka, że to pierdolone DHG robimy (tzn. przenosimy na inny termin i w inne miejsce) TYLKO I WYŁĄCZNIE dlatego, że Piona jest ich fanem. Od początku istnienia firmy byłem za odwołaniem i całkowitym olaniem tego tematu. Dla takiej "publiki" nie warto niczego robić. FOAD!
- Adrian696
nie łapie w takim razie po kiego chuja reklamujecie sie na TYM forum :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Vlad
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
W takich momentach jestem z siebie dumny, że mam wyjebane na koncerty i inne zloty brudasów ;) Miłej zabawy
1% z podatku na live-art!
1% z podatku na live-art!
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Vlad pisze:Nie zależy mi specjalnie na byciu na językach. Dodatkowo śmieszy mnie nagłe zainteresowanie koncertem, na który pies z kulawą nogą się nie wybierał. Prawda jest taka, że to pierdolone DHG robimy (tzn. przenosimy na inny termin i w inne miejsce) TYLKO I WYŁĄCZNIE dlatego, że Piona jest ich fanem. Od początku istnienia firmy byłem za odwołaniem i całkowitym olaniem tego tematu. Dla takiej "publiki" nie warto niczego robić. FOAD!
Mniejsza o motłoch, bo za taki nas uważasz, ale Władku, ty chyba obrażasz w tej wypowiedzi zespół, któremu tak dzielnie organizujesz wystąpienie.Vlad pisze:Wybacz generalizację - chodziło mi o 99% wypowiadających się w takich tematach na TYM forum.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
To już tam chuj strzelił, nie wymagam od organizatora tego, żeby lubił zespół, który chce sprowadzić, on przecież jest od organizowania koncertów właśnie. Natomiast jak widzę takie wpisy to faktycznie nie mogę nie zauważyć, że to po prostu jest robienie łaski ludziom, że taki koncert w ogóle organizują. Nie jest to zdecydowanie podejście godne profesjonalisty, którym zapewne ta firma chciałaby być. Także jeszcze kilka takich wpisów i możecie być pewni, że nie tylko ten koncert zostanie "odwołamy" przez klub z powodu kiepskiej przedsprzedaży biletów. Szkoda, bardzo się napaliłem na ten Coroner w listopadzie (tak, spekuluję i jątrzę).
The madness and the damage done.
Wystarczyło wysłać Pionę w delegację do Holandii i nie byłoby tego zamieszania z tępymi trollami, pardon chciałem napisać "publiką".
Uświadomiłem sobie nagle, że wraz z Jego odejściem, coś się skończyło, mimo różnych niedoskonałości.
- koreaniec
- w mackach Zła
Czyli to całe Li(v)e-RACZEJSIĘODBĘDZIE-Art to katolska dywersja?maciek z klanu pisze:tutaj zalozyciel agencji Live-Art. Sprawdzcie co studiowal :))
Lefthandpathyoga
- Maleficio
- Kontakt: