THRONEUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- czterooki.pastor
- starszy świeżak
Re: THRONEUM
Kurwa ale perkusja wysunięta do przodu. Przecież przez ten zabieg wychodzi niesłuchalny jazgot. Szanuje Tomasza za działalność wydawniczą ale Throneum to dla mnie druga liga.
Śmierć Metal Napierdalaj.
- metalized
- weteran forumowych bitew
W sumie co kto lubi i o gustach się nie dyskutuje ale mnie kawałki poskładały i juz szykuję miejsce na kolejną pozycje z logo Trumneum. Throneum jest zajebiste i chuj !! :Dczterooki.pastor pisze: Szanuje Tomasza za działalność wydawniczą ale Throneum to dla mnie druga liga.
P.J.E.C.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
2ga liga polska czy swiatowa?czterooki.pastor pisze:Kurwa ale perkusja wysunięta do przodu. Przecież przez ten zabieg wychodzi niesłuchalny jazgot. Szanuje Tomasza za działalność wydawniczą ale Throneum to dla mnie druga liga.
ps. ja sam przyjme nowy krazek throneum z otwartymi posladkami
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Atreju
- postuje jak opętany!
Throneum - Death Throne Entities
Ktoś tu jeszcze słucha starego, obskurnego death metalu?
Jeśli tak, to niech czym prędzej zapozna się z tym materiałem. Szósty krążek Throneum z Bytomia, to masakra i rzeź w 34 minuty. Bardzo dobry, staroszkolny death metal dla fanów Master, Sarcofago i im podobnych. Czy jest ktoś, kto by ich nie znał?

http://www.myspace.com/throneum
Tu kilka słów więcej ode mnie: KLIK
Jeśli tak, to niech czym prędzej zapozna się z tym materiałem. Szósty krążek Throneum z Bytomia, to masakra i rzeź w 34 minuty. Bardzo dobry, staroszkolny death metal dla fanów Master, Sarcofago i im podobnych. Czy jest ktoś, kto by ich nie znał?

http://www.myspace.com/throneum
Tu kilka słów więcej ode mnie: KLIK
- ultravox
- zahartowany metalizator
Re: Throneum - Death Throne Entities
Akurat te dwa zespoły muzycznie niewiele mają ze sobą wspólnego, więc kompletnie nie wiem czego się spodziewać. ;)Atreju pisze: staroszkolny death metal dla fanów Master, Sarcofago i im podobnych.
Słucham próbek z myspace - brzmienie chyba lepsze (bardziej surowe) niż na ostatniej płycie, ale jak na mój gust zdecydowanie za dużo tu blastów. Wolniejsze fragmenty bardzo ok.
- Atreju
- postuje jak opętany!
Jak dla mnie to pobrzmiewają tu echa i Mastera i Sarcofago i bardzo wczesnego Deicide i pierwszy Death i Obituary...
- evildead
słucha się fajnie - ale zawsze przy tego typu graniu miałem wrażenie jest jest... improwizowane :)) średniosprawni muzycy mogą takie numery wypluwać tuzinami - z 5-6 patentów na garach, z 10 riffów, reszta to czysta kombinatoryka ;)
nie jest to złe - ale była kiedyś taka niby-gierka z tworzeniem punkowych numerów z gotowych elementów. Taki proto-death też by do niej pasował ;))
nie jest to złe - ale była kiedyś taka niby-gierka z tworzeniem punkowych numerów z gotowych elementów. Taki proto-death też by do niej pasował ;))
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
A spawn of hell I am the evil dead
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Ja pierdolę, ale bzdury, płacą ci za każdy bajt tekstu, że tak bez sensu lejesz wodę? Komu kurwa chcesz Throneum przedstawiać? Jak ktoś tej kapeli nie zauważył od 15 lat, to naraz nie zacznie jej słuchać po tej gównianej recenzji.Atreju pisze:Tu kilka słów więcej ode mnie: KLIK
- maciek z klanu
przeciez cale throneum jest wyjebiste. to jest DEATH METAL !!!!!! kurwa, co wy piszecie tutaj. Nowy album podkresla klase tego zespolu !!! Z tym ze jest troche inny od wszystkiego co zrobil Tomasz. Ale tez rozpierdala skupiska niebieskie !!!
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- ultravox
- zahartowany metalizator
Serio? I w związku z tym, ze to podziemny, totalnie undergroundowy ultra true death metal trzeba bezkrytycznie łykać każde z 500 wydawnictw, które mają na koncie?maciek z klanu pisze:to jest DEATH METAL !!!!!!
- Castor
Na pewno nie, ale chyba nie chcesz powiedzieć, że ten zespół nie nagrał nigdy nic wartego uwagi?

- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Mam prawie wszystko co wydało Throneum i nie ma tego więcej jak 50 sztuk.ultravox pisze:Serio? I w związku z tym, ze to podziemny, totalnie undergroundowy ultra true death metal trzeba bezkrytycznie łykać każde z 500 wydawnictw, które mają na koncie?maciek z klanu pisze:to jest DEATH METAL !!!!!!
- Castor
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Przecież mówimy o najlepszym polskim zespole deathmetalowym...
- Castor
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
oj ten Twój sarkazm...:-)Czesław pisze:Przecież mówimy o najlepszym polskim zespole deathmetalowym...
all the monsters will break your heart
-
est
Uściślijmy. Throneum to najlepszy zespół deathmetalowy na świecie.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Lykantrop
Po ostatniej płycie Azarath i Stillborn to akurat taka teza jest coraz bardziej prawdopodobna. :-)nicram pisze:oj ten Twój sarkazm...:-)Czesław pisze:Przecież mówimy o najlepszym polskim zespole deathmetalowym...
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Mental
Biorąc pod uwagę, że Pagan Records ma "siedzibę" w mieście Świecie, to coś w tym jest. ;)est pisze:Uściślijmy. Throneum to najlepszy zespół deathmetalowy na świecie.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are