DHG/Gehenna - 12.XI Katowice, Mega Club
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Re: DHG/Gehenna - 12.XI Katowice, Mega Club
tak se czytam i oczom nie wierze.
bezczelne te metalowczyki sie zrobily, paniska takie, wszystko sie im nalezy.
jak kiedys Sepultura z Paradise lost nie zagrala w Zabrzu i jazda przez cala Polske byla to jak Dziuba napisal, ze organizator zastrzega sobie odwolanie, przeniesienie imprezy bez podania przyczyny. A teraz? Jesteś organizator - stawaj na głowie to może łaskawie przyjdę, a jak nie to i tak Ci dupe obsmaruje na forum :)
jak kiedys Sepultura z Paradise lost nie zagrala w Zabrzu i jazda przez cala Polske byla to jak Dziuba napisal, ze organizator zastrzega sobie odwolanie, przeniesienie imprezy bez podania przyczyny. A teraz? Jesteś organizator - stawaj na głowie to może łaskawie przyjdę, a jak nie to i tak Ci dupe obsmaruje na forum :)
Takie czasy Panie internety , rakiety , i mniej biegania jak to drzewiej w Zabrzu bywało, no chyba ,że za mamoną.
Właśnie o to chodzi. :)535 pisze:Każdy decydujący się na prowadzenie działalności gospodarczej, a w szczególności ten , który podejmuje się generalnego nadzoru nad przedsięwzięciem, musi być przygotowany na to, by w razie awarii wziąć na siebie winę i (prawie zawsze) ponieść dodatkowe koszty. Dla odbiorcy (klienta) nie ma znaczenia fakt, kto zawinił. Brak natychmiastowej reakcji, jasnego komunikatu oraz mętne próby tłumaczenia się , iż to raczej nie my , to tamci - pogarsza tylko pozycję przedsiębiorcy w jego ewentualnej dalszej działalności. I dotyczy to w równym stopniu sprzedawcy warzyw, organizatora koncertów , jak i producenta lokomotyw. Jest to zasada uniwersalna. I tylko o to chodzi.
-
- rasowy masterfulowicz
Tego czasem Rose Prod. nie organizowal? :)Kingu pisze:Odwołany Black Metal Festival w Wawie w 2006. Też winę przypisałbyś organizatorowi?
I AM MORBID
- Deviant
- w mackach Zła
Ta,ci sami co sławetną trasę Dismember.
-
- weteran forumowych bitew
A potem Unholy Festem w Ostravie
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
O, miałem na to bilet. ;)Deviant pisze:Ta,ci sami co sławetną trasę Dismember.
The madness and the damage done.
-
A moj znajomy koszulke z allegroaniola pisze:A potem Unholy Festem w Ostravie
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
panowie, to będzie ten koncert w progresji czy nie?
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Deviant
- w mackach Zła
Nie,w sierpniu na Woodstock,Owsiak się zaoferował.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
az mnie dziwi jak sie uspokoili live-art i vlad w tym temacie? moze jak ktos ma facebooka wrzucil by line na ich profil, jak sie zachowuja fachowcy?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- rozkręca się
Ty tak na powaznie? To chyba normalne, ze KLIENCI oczekuja tego za co zaplacili? To jest biznes, a nie jakis tam undergroundowy gig lokalesow w domu kultury. Nawet do naszego zacofanego panstewka cywilizacyjna normalnosc dociera, powoli bo powoli, ale jednak.Analripper pisze:tak se czytam i oczom nie wierze.
A jak w ' 93 Sepultura z Paradise Lost nie zagrala w Zabrzu to w hali wybijano szyby, podobnie jak w tramwajach i wystawach sklepowych na trasie hala - dworzec, w tym monopolowym przy hali to kobity drzwi wejsciowe z powybijanymi szybami zasuwaly lada, bylem i widzialem. Uwazasz, ze to byl lepszy sposob na okazanie swojego niezadowolenia, bo o dochodzeniu swoich praw w cywilizowany sposob jeszcze wtedy niewiele sie mowilo, pozostalosc po minionej epoce...
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Piękne zdjęcie! :-) Mam nadzieję, że nie będą się wyzłośliwiać i trzymać nas w napięciu do północy. :-)
all the monsters will break your heart
- beastov23
To jak z tym koncertem?
Na ich profilu fb cisza, wg last.fm koncert się odbędzie*. http://www.last.fm/event/2025065+D%C3%B8dheimsgard
*To bardzo wygodne, by stworzyć podstronę koncertu last.fm, zablokować ją i następnie nie informować o obecnej sytuacji.
Na ich profilu fb cisza, wg last.fm koncert się odbędzie*. http://www.last.fm/event/2025065+D%C3%B8dheimsgard
*To bardzo wygodne, by stworzyć podstronę koncertu last.fm, zablokować ją i następnie nie informować o obecnej sytuacji.
maximum walrus yields maximum walrus
:3
-
zajebista sytuacja, nikt nic nie wie. ani potencjalna publika, ani zespoły. polska jak sie patrzy
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- beastov23
To proste - organizatorzy sami stwierdzili, że zarówno publikę jak i zespoły mają w głębokim poważaniu.
maximum walrus yields maximum walrus
Szukają. Może tego ?
http://klangrus.pl/uslugi.html
http://klangrus.pl/uslugi.html
- FENIKS
- w mackach Zła
Kurwa co za dyskusja. W obliczu mętnych informacji będzie syf. Nie chce mi się wierzyć ze mega się wycofało. Kurwa a wcześniej się nie wycofało to o co chodzi? Co za pierdolami mamią ludzi. DAŁ DUPY ORGANIZATOR. kurwa bez względu na sytuacje można znaleźć wyjście. To źle świadczy o organizatorach. Robi się syf brak zaufania. I wali mnie zmiana świadomości jak analny powiedział. Po prostu ludzie nie chcą byc waleni w dupę jak kiedyś. Bo norma na metalmanii ze polowa kapel nie przyjeżdża. W dupsku to mam.jakieś zjebane regulaminy. Organizator może wyjebac cię na kasę za bilet i zamknij ryj.
Ludzie mówimy tu o dużym koncercie na pare miesięcy w przód organizowany. I nagle cos poszło nie tak. Karmią wszyskich bzdurami. Nie wierze ze mega się wysra na organizatora. Zastanówmy sie czy takie sytuację miały miejsce.Organizator się wysral na fanów którzy niejednokrotnie zrobili wolne w pracy (tak jak ja) czy kupili bilet. To stawia pod znakiem zapytania czy warto jechać na kolejne koncerty ich. Można tez nazwać biadoleniem na facebooku ale raczej tu są dorosłe osoby które nie raz były na gigach i wiedza to i owo
Ludzie mówimy tu o dużym koncercie na pare miesięcy w przód organizowany. I nagle cos poszło nie tak. Karmią wszyskich bzdurami. Nie wierze ze mega się wysra na organizatora. Zastanówmy sie czy takie sytuację miały miejsce.Organizator się wysral na fanów którzy niejednokrotnie zrobili wolne w pracy (tak jak ja) czy kupili bilet. To stawia pod znakiem zapytania czy warto jechać na kolejne koncerty ich. Można tez nazwać biadoleniem na facebooku ale raczej tu są dorosłe osoby które nie raz były na gigach i wiedza to i owo
Myślę, że przegięliśmy pyskując na tym forum. LiveArt się wkurwił - koncert zrobi, ale nam nic o tym nie powie :) Tylko Piona będzie mógł kupić bilet :)
Nie stójmy bezczynnie, nie dajmy się już więcej oszukiwać i wykorzystywać! Jutro o 12.00 spotykamy się pod Pałacem Prezydenckim w czarnym miasteczku! Będziemy palić kukłę Piony, domagać się możliwości odliczeniu vatu za bilety na koncert dla przedsiębiorców oraz darmowych biletów wstępu dla studentów, bezrobotnych i upośledzonych! Czas wywalczyć swoje prawa w tym kraju! I niech w sejmie obok krzyża powieszą ramoneskę, motocykl i płytę winylową!!!FENIKS pisze:Kurwa co za dyskusja. W obliczu mętnych informacji będzie syf. Nie chce mi się wierzyć ze mega się wycofało. Kurwa a wcześniej się nie wycofało to o co chodzi? Co za pierdolami mamią ludzi. DAŁ DUPY ORGANIZATOR. kurwa bez względu na sytuacje można znaleźć wyjście. To źle świadczy o organizatorach. Robi się syf brak zaufania. I wali mnie zmiana świadomości jak analny powiedział. Po prostu ludzie nie chcą byc waleni w dupę jak kiedyś. Bo norma na metalmanii ze polowa kapel nie przyjeżdża. W dupsku to mam.jakieś zjebane regulaminy. Organizator może wyjebac cię na kasę za bilet i zamknij ryj.