Osobowość roku 2011
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Castor
- weteran forumowych bitew
Re: Osobowość roku 2011
1. W tym roku skończyłem dopiero 28 lat;)[V] pisze:Castor jest zadziwiający,gdzies tam ktoś wspominał ,ze ma ok 30 lat a dopiero teraz kupuje plyty Slayer,Emperor etc etc..
2. Metalu słucham od 11 lat.
3. Normalną pracę, która pozwala mi godnie żyć i kupić sobie kilka cedeków miesięcznie mam dopiero od połowy 2009 roku. Wcześniej póki nie skończyłem studiów bywało różnie, czasem trudno było związać koniec z końcem, a o kupowaniu płyt mogłem sobie jedynie pomarzyć. Średnio kupowałem 1-2 płyty miesięcznie. Od około dwóch lat mam możliwość kupować więcej i tak w 2010 zamiast 25, 30 kupiłem około 125 płyt. Czyli jest duży progres:) W tym roku będzie podobnie.
4. Nie znałem też nikogo kto mógłby mnie dobrze pokierować, np. kumple w technikum, którzy zarazili mnie tą muzyką nie mieli więcej niż 30 kaset/albumów na twarz, więc nie było za bardzo z kim o metalu gadać.
Nie wiem może wkleję listę płyt, które posiadam i to pomoże Wam jednoznacznie stwierdzić czy jest głupim chujem, czy nie? Co o tym sądzicie?

- Herne the Hunter
- postuje jak opętany!
Ha, to chyba o mnie. :) Generalnie nie mam za bardzo czasu zbyt mocno się udzielać na forum, ot robię sobie w miarę regularny przegląd co tu się dzieje i tyle. Mam czasem wrażenie, że tu kupa wiary nic innego nie robi tylko posty pisze patrząc na regularność co poniektórych dialogów, no ale oki, kto wie, może będę aktywniejszy...byrgh pisze:byl jeszcze kiedys taki jeden, ktory wprost wymienial rhapsody w zestawieniu roku, ale chyba zaginal w akcji
Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women
Nie rób tego, sami się odpierdolą. <Jacek Gmoch>Castor pisze:1. W tym roku skończyłem dopiero 28 lat;)[V] pisze:Castor jest zadziwiający,gdzies tam ktoś wspominał ,ze ma ok 30 lat a dopiero teraz kupuje plyty Slayer,Emperor etc etc..
...
Nie wiem może wkleję listę płyt, które posiadam i to pomoże Wam jednoznacznie stwierdzić czy jest głupim chujem, czy nie? Co o tym sądzicie?
-
- mistrz forumowej ceremonii
Aha.Castor pisze:Nie znałem też nikogo kto mógłby mnie dobrze pokierować, np. kuple w technikum, którzy zarazili mnie tą muzyką nie mieli więcej niż 30 kaset/albumów na twarz.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- zahartowany metalizator
nie jestes glupim chujem, zreszta tym postem to udowodniles ;) zdrOwkoCastor pisze:1. W tym roku skończyłem dopiero 28 lat;)[V] pisze:Castor jest zadziwiający,gdzies tam ktoś wspominał ,ze ma ok 30 lat a dopiero teraz kupuje plyty Slayer,Emperor etc etc..
2. Metalu słucham od 11 lat.
3. Normalną pracę, która pozwala mi godnie żyć i kupić sobie kilka cedeków miesięcznie mam dopiero od połowy 2009 roku. Wcześniej póki nie skończyłem studiów bywało różnie, czasem trudno było związać koniec z końcem, a o kupowaniu płyt mogłem sobie jedynie pomarzyć. Średnio kupowałem 1-2 płyty miesięcznie. Od około dwóch lat mam możliwość kupować więcej i tak w 2010 zamiast 25, 30 kupiłem około 125 płyt. Czyli jest duży progres:) W tym roku będzie podobnie.
4. Nie znałem też nikogo kto mógłby mnie dobrze pokierować, np. kuple w technikum, którzy zarazili mnie tą muzyką nie mieli więcej niż 30 kaset/albumów na twarz, więc nie było za bardzo z kim o metalu gadać.
-
Bardzo prawdopodobne, nie mam pamieci do twarzy. ;) Ja moge odpowiedziec przynajmniej za siebie, ze majac caly wolny dzien i nie majac nic konkretnego do roboty, mam zwykle forum otwarte od rana do nocy. ;) Dzis np. jest wlasnie taki dzien.Herne the Hunter pisze:Ha, to chyba o mnie. :) Generalnie nie mam za bardzo czasu zbyt mocno się udzielać na forum, ot robię sobie w miarę regularny przegląd co tu się dzieje i tyle. Mam czasem wrażenie, że tu kupa wiary nic innego nie robi tylko posty pisze patrząc na regularność co poniektórych dialogów, no ale oki, kto wie, może będę aktywniejszy...byrgh pisze:byl jeszcze kiedys taki jeden, ktory wprost wymienial rhapsody w zestawieniu roku, ale chyba zaginal w akcji
-
ja tu do Ciebie ze szczerymi intencjami a Ty do mnie z ryjem. poczekaj kurwa chuju :DCastor pisze:@byrgh
Spierdalaj
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
ten jak się odszczekuje ;Dbyrgh pisze:ja tu do Ciebie ze szczerymi intencjami a Ty do mnie z ryjem. poczekaj kurwa chuju :D
tak się zastanawiam kto zakłada takie tematy. jest tutaj ktoś kto ma mniej niż powiedzmy te 25 lat?
- Castor
- weteran forumowych bitew
:Dbyrgh pisze:ja tu do Ciebie ze szczerymi intencjami a Ty do mnie z ryjem. poczekaj kurwa chuju :DCastor pisze:@byrgh
Spierdalaj

-
Ja mam mniej.Pöstmörtem pisze:ten jak się odszczekuje ;Dbyrgh pisze:ja tu do Ciebie ze szczerymi intencjami a Ty do mnie z ryjem. poczekaj kurwa chuju :D
tak się zastanawiam kto zakłada takie tematy. jest tutaj ktoś kto ma mniej niż powiedzmy te 25 lat?
- Loathe
- postuje jak opętany!
Ja mam 12, ale jestem już duży.
Nic, naprawdę nic nie pomoże
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
sorry że zażartuję. krótki :)Loathe pisze:Ja mam 12, ale jestem już duży.
Wolfkhan, chyba już miałeś "przyjemność" z założycielem tego tematu.Pöstmörtem pisze:ten jak się odszczekuje ;Dbyrgh pisze:ja tu do Ciebie ze szczerymi intencjami a Ty do mnie z ryjem. poczekaj kurwa chuju :D
Ostatnio zmieniony 06-11-2011, 00:27 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
hm.... polemiczne :)Drone pisze: Z czego to wynika? Że nie można mieć wszystkiego na raz
Zagłosowałem na siebie :))
Ty Maria masz (subiektywnie) jakieś słabe punkty? (nie chodzi mi o muzykę)
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
aha masa ok w sumie :DDDD535 pisze:[V] pisze:aha.
Bożyszcze nastolatek i norweskiej sceny...
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
czyli bierzesz ode mnie Rodan - Rusty? mam 2 kopie tego autentycznego klasykatwoja_stara_trotzky pisze:ja generalnie przymierzam się do radykalnego odchudzania kolekcji. to znaczy plan jest taki: będę wypierdalał 10 średniactw i za każdą taką dychę uzupełniał np. 2 autentyczne klasyki
woodpecker from space