krwawe mary z popięćdziesiątnym tabasco i górką pieprzu są nie do wyjebania!Deathless King pisze:Uwielbiam sok pomidorowy, to chyba najlepszy niealkoholowy napoj
edit: a, niealkoholowy. to jebać :)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
krwawe mary z popięćdziesiątnym tabasco i górką pieprzu są nie do wyjebania!Deathless King pisze:Uwielbiam sok pomidorowy, to chyba najlepszy niealkoholowy napoj
tak, zgadzam się - 10/10Deathless King pisze:Uwielbiam sok pomidorowy, to chyba najlepszy niealkoholowy napoj
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Straszliwa herezja, aż mi oczy wyszły na wierzch. Wstydziłbyś się takie rzeczy pisać ;)byrgh pisze:16. LAIBACH - Opus Dei - tak, to doskonaly album jest, ale te 3 wiadome numery psuja do pewnego stopnia odbior. zbyt bombastyczne, bijace po uszach bardzo zlym blichtrem i wkurwiaja negatywnym szykiem, po prostu mnie wkurwiaja; nie wnikalem w warstwe okolo i pozamuzyczna. po wypierdoleniu tych trzech walkow to plyta spokojnie plasujaca sie na 4.5, bo autorskie kawalki swietne
Nie no, jak tez tak uważam. ";)" dałem tylko dlatego, że mam dobry humor. "Opus Dei" to doskonała płyta, w życiu bym się w niej żadnych wad nie doszukał.byrgh pisze:polpost trockiego dowodzi, ze jednak straszliwa ;)