Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
maciek z klanu pisze:Denial of god to mistrzowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie inaczej! Ostatnio z Sovą na jakimś koncercie śmialiśmy się, że gdyby zrobić w Polsce koncert Denial Of God to pewnie przyszedłby on, ja i może jeszcze jakieś 10 osób. :) Nie słyszałem jeszcze żadnej pozycji wydanej po "The Horrors Of Satan" i muszę to nadrobić. Jestem ich fanem odkąd w wieku lat nastu usłyszałem epkę "The Statues Are Watching".
Nie inaczej! Ostatnio z Sovą na jakimś koncercie śmialiśmy się, że gdyby zrobić w Polsce koncert Denial Of God to pewnie przyszedłby on, ja i może jeszcze jakieś 10 osób. :)
3 byłoby nas na pewno. Co do wydawnictw po ostatnim LP posłuchaj sobie koniecznie EPki Incubus. Tytułowy kawałek ma tak zajebisty riff, że głowa mała. :)
Nie inaczej! Ostatnio z Sovą na jakimś koncercie śmialiśmy się, że gdyby zrobić w Polsce koncert Denial Of God to pewnie przyszedłby on, ja i może jeszcze jakieś 10 osób. :) Nie słyszałem jeszcze żadnej pozycji wydanej po "The Horrors Of Satan" i muszę to nadrobić. Jestem ich fanem odkąd w wieku lat nastu usłyszałem epkę "The Statues Are Watching".
Masz: ten kawałek miażdży 99% black metalu obecnych czasów jak dla mnie. :)
Swego czasu byłem bardzo zawiedziony "The Horrors of Satan" i kompletnie nie chciało mi się do tego wracać. Słucham właśnie tego kawałka z nowej epki na jewtubie - nie jest złe, ale czegoś chociaż chyba lepsze od pełno-czasowego materiału. . The Ghouls of DOG dalej wymiata a Klabautermanden kruszy groby.
Conflagrator pisze:Nie inaczej! Ostatnio z Sovą na jakimś koncercie śmialiśmy się, że gdyby zrobić w Polsce koncert Denial Of God to pewnie przyszedłby on, ja i może jeszcze jakieś 10 osób. :)
Ja bym był na pewno. :) Świetna kapela, jak Sova będzie miał tę EP to pewnie się skuszę. :)
Conflagrator pisze:Nie inaczej! Ostatnio z Sovą na jakimś koncercie śmialiśmy się, że gdyby zrobić w Polsce koncert Denial Of God to pewnie przyszedłby on, ja i może jeszcze jakieś 10 osób. :)
Ja bym był na pewno. :) Świetna kapela, jak Sova będzie miał tę EP to pewnie się skuszę. :)
Sova ma ten 12"MLP. już Ci odłożyłem (w sumie miałem 2 sztuki, jedną porwał maciek z klanu)
Co do DoG to nigdy mi się chyba nie znudzi. Ostatnie epki zajebiste. Generalnie słychać, że oni na co dzień słuchają Death SS i A. Coopera, a nie np. Darkthrone. Uwielbiam.
Ostatnio zmieniony 07-11-2011, 22:21 przez Sova, łącznie zmieniany 1 raz.
Fajna muzyka. Kiedyś szperając za demówkami Sadogoat trafiłem na "Robbing the grave of priest" - głównie za sprawą koweru "Funeral Fog", ale złapałem bakcyla i dotarłem do połowy tych EP. Jedynka natomiast jest niezniszczalna, właśnie słucham po dość sporej przerwie i jestem wpiekłowzięty.
Dzisiaj listonosz przyniósł "The Red Terror" i jestem zachwycony (18zł u Garazela, majątek). Denial Of God nigdy mnie nie zawiódł, ale tytułowy kawałek to mistrzostwo świata! Cała reszta też świetna. Muzyka kompletnie nie na czasie i mój zachwyt podzieli najwyżej garstka osób (dziwnym nie będzie), ale od dłuższego czasu nie miałem takiego banana na ryju.