PŁYTY TEKTONICZNE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- aginsiak
- w mackach Zła
Re: PŁYTY TEKTONICZNE
Zabij sie :)
- Scaarph
- zahartowany metalizator
- Loathe
- postuje jak opętany!
Czy ktoś może mi kurwa wytłumaczyć o co chodzi z tą nagonką na Bibera?
Nic, naprawdę nic nie pomoże
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
- Self
- rasowy masterfulowicz
No ja też nie wiem, o co chodzi. Przecież jest zajebisty!
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Drone jak coś wysra to nic tylko załamać ręce. Co za kolo.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- Herezjarcha
- w mackach Zła
"Heresy" Lustmord zdaje się była nagrywana jak gościu łaził po kopalniach i grotach, ale tu chyba nie o ten rodzaj tekotonizmu biega.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Płyta euroazjatycka 9/10 polecam.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Loathe
- postuje jak opętany!
Absolutnie nie o to chodzi. Wiele osób osiągało sukcesy w showbiznesie, i słuchanie tych wykonawców było na topie, i nikt nie raczył złego słowa powiedzieć, natomiast utalentowany koleś osiąga ogromny sukces i nagle powstaje nagonka i pseudo nienawiść do Justyna tylko w sumie to nie wiem skąd to się wzięlo, bo dziś nie lubić JB to bycie zajebistym.Self pisze:No ja też nie wiem, o co chodzi. Przecież jest zajebisty!
-
Loathe, ile ty masz lat? Poważnie pytam.
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- witchfinder
No kurwa! Mój człowiek od Justina B.!Self pisze:No ja też nie wiem, o co chodzi. Przecież jest zajebisty!
A poza tym, Dronowe tematy, mimo, że wydawać się mogą czasem nieco absurdalne, są zajebiste przy tym ostatnim spamie z WIELKIMI TRÓJCAMI (niech ktoś to zaorze ;)).
Podobają mi się typy z Neurosis i Intronaut. Satyricon od czasów "Now, Homosexual" (ha, ha) jest dla mnie zupełnie niestrawny, natomiast post metalowe albumy wydają się być nie na miejscu (lubię, ale zupełnie nie wyczuwam w nich tej wibracji, o której tu mowa).
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
-
KILLING JOKE - What's THIS for...!
To mi pierwsze przychodzi do głowy, bo masywnośc i pierwotna energia zawarte w tym albumie mają definitywnie moc trzęsienia ziemi. Ale czy o to chodzi autorowi, to ni cholery nie mam pojęcia.
Z innych typów to NADJA i HALO jeszcze mi się kolebią w bani. I THE ANGELIC PROCESS trochę.
To mi pierwsze przychodzi do głowy, bo masywnośc i pierwotna energia zawarte w tym albumie mają definitywnie moc trzęsienia ziemi. Ale czy o to chodzi autorowi, to ni cholery nie mam pojęcia.
Z innych typów to NADJA i HALO jeszcze mi się kolebią w bani. I THE ANGELIC PROCESS trochę.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- Loathe
- postuje jak opętany!
- Loathe
- postuje jak opętany!
Ja go nie bronie, bo mnie jego żywot chuj obchodzi, raczej zastanawiam się nad aspektem socjologicznym tego zjawiska.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Podobno ma dziecko z jakąś nastoletnia fanką. Jak widać, on myśli od razu o zasiedleniu tego nowo powstałego świata.Loathe pisze:Czy ktoś może mi kurwa wytłumaczyć o co chodzi z tą nagonką na Bibera?
- Agnósdej
- zaczyna szaleć
Rosetta- The Galilean Satellites
Wiadome, że już wcześniej wydawane były albumy typu "puść 2cd naraz". Tutaj pierdolnięcie jest nieziemskie bo obie płytki są przebogate.
SunnO))))))- Domkirke i Monoliths & Dimensions
Wiadome, że już wcześniej wydawane były albumy typu "puść 2cd naraz". Tutaj pierdolnięcie jest nieziemskie bo obie płytki są przebogate.
SunnO))))))- Domkirke i Monoliths & Dimensions
Agnós!!! Dej! Dej! Dej!
- Loathe
- postuje jak opętany!
Raczej chodzi mi o tą nietolerancję wobec niego, strony na FB typu antyfani JB, nienawidzimy JB- dołącz do nas ect. Bo jeśli to jest oznaką zajebistości to nic tylko czekać, az bede miał koszulke z jego podobizną. AD HOMINEM kurwa!est pisze:Podobno ma dziecko z jakąś nastoletnia fanką. Jak widać, on myśli od razu o zasiedleniu tego nowo powstałego świata.Loathe pisze:Czy ktoś może mi kurwa wytłumaczyć o co chodzi z tą nagonką na Bibera?
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Bo wujek Lustmord jest dobry na wszystko :) ale dopiero w temacie o płytach "leśnych" przeczuwam totalne szaleństwo na forum.Drone pisze:To jest akurat doskonała płyta speleologiczna.Herezjarcha pisze:"Heresy" Lustmord zdaje się była nagrywana jak gościu łaził po kopalniach i grotach, ale tu chyba nie o ten rodzaj tekotonizmu biega.
-
- mistrz forumowej ceremonii
wole plyty filozoficzne,medyczne a nawet alpinistyczne.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Tokarz
- zaczyna szaleć
Zapomniałeś dodać: NO PASARAN!Loathe pisze:Raczej chodzi mi o tą nietolerancję wobec niego, strony na FB typu antyfani JB, nienawidzimy JB- dołącz do nas ect. Bo jeśli to jest oznaką zajebistości to nic tylko czekać, az bede miał koszulke z jego podobizną. AD HOMINEM kurwa!