7 GATES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
Re: 7 GATES
Podoba mi się ,ze w końcu na początku wywiadu jest jasno napisane jaka to kapela. Układ graficzny bardzo się poprawił
-
Heretyk
- mistrz forumowej ceremonii
Właśnie dlatego od jakiegoś czasu już nie czytam wywiadów z Fenrizem. Nudy w chuj.[V] pisze:mowisz,ze mi chlopaki wywiad pocieli na kawaleczki?uuu,not good;DD
a co do Fenriza to ma swoją jazde i maniakalny stosunek odnosnie undergroundu,ta rozmowa która znalazła sie w nowym numerze wyszła calkiem fajnie moim zdaniem,ale zeby tez byc uczciwym musze przyznac,ze facet klepie mniej lub bardziej to samo od kilku lat i po trzech takich pogadankach na jakis czas mam dosc,przy okazji nowej plyty czas bedzie chyba wykrecic numer do Ted'a ktory nie zasypie mnie listą 500 heavy metalowych kapel których powinienem posłuchać i moze wytlusci w interesujacy sposób w jaki sposób on postrzega ewolucje i przyszlosc tego zespolu.
- Maleficio
- Kontakt:
Pamietajcie, ze fenriz to jest grobowcem lat 80, nic od niego nowego nie uslyszycie
-
Heretyk
wiadomo. zresztą na początku się to bardzo fajnie czytało bo on ma niezłe poczucie humoru i wiedzę. ale co za dużo, to niezdrowo
- Lykantrop
Czasami powtarzając te 500 kapel z nurtu NWOBHM przypomni taką, która akurat przypomnienia i miejsca w encyklopedii wymaga. Kompletnie niedoceniony, punkowy English Dogs i ich jedyna klasyczna, power metalowa pozycja w dyskografii, tj. "Where Legend began" - ot, przykład 1szy lepszy z brzegu. Gdyby nie Fenriz pewnie już nigdy nie przypomniałbym sobie, że taka perła poniewiera się w stosie moich vinyli :-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Only_True_Believers
Jeszcze byłoby super gdyby na początku recenzji pojawiał się podtytuł z określeniem lub chociaż przybliżeniem z jakim gatunkiem mamy do czynienia, ponieważ recenzje są czasem tak ogólnikowe, że nie idzie aby zrozumieć.
- olo1972
- postuje jak opętany!
Dlatego właśnie często czytając recki od razu odsłuchuję z YT lub MS daną kapelę, coby wiedzieć z jaką muzyką mam do czynienia. :)
- Only_True_Believers
Nie mam na sraczyku komputera. :) To miejsce służy do wyciszenia.
- olo1972
- postuje jak opętany!
He he.Miałem dodać,że na kibelku właśnie recenzji nie czytam:)
- Lykantrop
Ale to też zwodnicze, bo w 7 Gates taka np. Marita Ci pisze, że kapela X gra i zżyna z Behemoth, a tymczasem, i owszem, zżyna ale z Arcturus i ostatniej płyty Emperor. :-)Only_True_Believers pisze:Jeszcze byłoby super gdyby na początku recenzji pojawiał się podtytuł z określeniem lub chociaż przybliżeniem z jakim gatunkiem mamy do czynienia, ponieważ recenzje są czasem tak ogólnikowe, że nie idzie aby zrozumieć.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Only_True_Believers
Nie o to mi chodziło tylko np. black, death, inny chuj itp.
- Glene
- weteran forumowych bitew
Wlasnie zabieram sie do lektury. Nie ma bata na pierwszy ogien idzie wywiad z Frontside. A z terminem dostepnosci magazynu moglibyscie byc troche bardziej dokladni. 2 tygodnie obsuwy to duzo. Chyba, ze wynikly jakies nieprzewidziane okolicznosci, to zrozumiem. :D
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wywiady z Pandemonium, Throneum bardzo dobre. Ujdzie wywiad z Vader, Incantation niemal dobry, tylko zabrakło odrobiny profesjonalizmu przy jego złożeniu i aby go dokończyć musimy ze strony 19 udać się na stronę 39. Jestem w trakcie zajebistej rozmowy z Darkthrone i JEB! Nagle wszystko urywa się w połowie zdania. Kurwaaaaaaaaaaaaaaaa! Niezłą komedią są recenzje, otóż dowiadujemy się z nich, że nowa epka morderców z CRIONICS jest równie dobra co "Macabre Eternal", obie wszak za 666 punktasów. Nader Sadek, Necrophagia, Iperyt i Pentagram oceniono na 444, a ostatni NOMAD na 222. Kurwa, co to jakaś parada mimów i klaunów z uszami na dupie? Czekam na przesyłkę z metalowym magazynem Leviego i Ryłko i myślę, że zmiażdżą Siedem Wrot na dzień dobry :-)
all the monsters will break your heart
-
[V]
o co chodzi z tym wywiadem z Darkthrone,tak pociety jest czy cus?:D
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Raczej ucięty - "Po prostu lubię robić coś, czego moi wrogowie z pewnością nie robią, ha ha ha ha...Nie" - tak się kończy rozmowa.
all the monsters will break your heart
-
[V]
chujowo:D wywiad bardzo obszerny,jak bedzie pociety to strzelam focha i publikuje tylko na masterfulu;DDDD
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Scaarph
to już nie pierwszy raz taki motyw :) drażniło mnie to zawsze, a nie tylko 7gates na to choruje, całkiem powszechne to jest.
-
[V]
yep.dlatego robie swoja gazete;DDD
-
Heretyk
ostro :))))nicram pisze:Niezłą komedią są recenzje, otóż dowiadujemy się z nich, że nowa epka morderców z CRIONICS jest równie dobra co "Macabre Eternal", obie wszak za 666 punktasów. Nader Sadek, Necrophagia, Iperyt i Pentagram oceniono na 444, a ostatni NOMAD na 222. Kurwa, co to jakaś parada mimów i klaunów z uszami na dupie?
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
najlepsze są oceny w skali 10. nie mówię że akurat w 7 gates tak jest, w Mystic Art bodajże takie sypią. skala 1-6 jest już tak wyśrubowana że ciężko się zdecydować czy dać 1,2,3,4,5 czy 6 a takie dupki sobie smarują od czapy 7/10 albo 4/10. i weź takiemu uwierz że on w ogóle tego słuchał..
już pomijam fakt że co druga nota to 9/10 lub 10/10. geniusze.
już pomijam fakt że co druga nota to 9/10 lub 10/10. geniusze.