Do dzis szukaja "rose production"ultravox pisze:O ile dobrze zrozumiałem wypowiedzi przedstawicieli Live Art na tym forum, wspomniany Piona najpierw nie był zatrudniony w Live Art i nie miał z nimi nic wspólnego, potem okazał się być tam zatrudniony "na umowę o pracę", ostatecznie zaś okazuje się, że był "współzałożycielem firmy" ;)
Dobrze przynajmniej, że tym razem obyło się bez "organizowania" wielkiego festiwalu w Czechach...
CORONER 25.11.2011 Katowice, Mega club
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
Re: CORONER 25.11.2011 Katowice, Mega club
Setki tysięcy? Hmm...Poważna sprawa, ale chyba nie trzymali tego w szafie? Tak, czy inaczej współczuję, ale jednocześnie gratuluję naiwności, tym którzy zdecydowali się na układ z gościem, który ściemniał na każdym kroku.Lykantrop pisze:No to nie macie powodów do zmartwień, przynajmniej na razie, że Piona Was za chuja po sądach ciągać będzie :D
Wcale nie jestem ciekaw kogo za chuja ciągnął będzie mister pionek , jak go już posadzą w celi. Mam tylko nadzieję, że trafi na jakiegoś jurnego, niewyżytego i doświadczonego w te klocki (a właściwie pionki) garownika.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Moze zaraz sie okaze jak w tym kawale o rowerach i placu czerwonym, ze to nie piona a pione opierdolili.ultravox pisze:O ile dobrze zrozumiałem wypowiedzi przedstawicieli Live Art na tym forum, wspomniany Piona najpierw nie był zatrudniony w Live Art i nie miał z nimi nic wspólnego, potem okazał się być tam zatrudniony "na umowę o pracę", ostatecznie zaś okazuje się, że był "współzałożycielem firmy" ;)
woodpecker from space
- Mol
- zahartowany metalizator
trzymali w saszetce, oddalili sie na chwile by po powrocie zobaczyc, ze saszetka zniknela ;)535 pisze: Setki tysięcy? Hmm...Poważna sprawa, ale chyba nie trzymali tego w szafie?
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Czy o 20:00 dowiemy się także, że plotka stała się prawdą i wierzyciele będą spłacani w fistaszkach?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- witchfinder
Grubo, grubo, thrashfest pododobno prawie cały się wyprzedał.
Masz na myśli karnety coroner/hirax, czy bilety ogólnie? Bo generalnie to problem w tym momencie będzie miało raczej ticketpro z organizatorem, a nie zwykłe szaraki ;)aniola pisze:Nie liczcie na zwrot za karnety
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- beastov23
witchfinder pisze:aniola wrote:Nie liczcie na zwrot za karnety
Verghityax/rockmetal pisze:
Ostatnio zmieniony 21-11-2011, 15:03 przez beastov23, łącznie zmieniany 1 raz.
maximum walrus yields maximum walrus
:3
:3
- Lykantrop
witchfinder pisze: Masz na myśli karnety coroner/hirax, czy bilety ogólnie? Bo generalnie to problem w tym momencie będzie miało raczej ticketpro z organizatorem, a nie zwykłe szaraki ;)
No niekoniecznie właśnie. Ticketpro mi nie wypłaci kasy za kupione bilety, dopóki nie dogada się i nie rozliczy z impresario.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
Coroner / Hiraxwitchfinder pisze:Grubo, grubo, thrashfest pododobno prawie cały się wyprzedał.
Masz na myśli karnety coroner/hirax, czy bilety ogólnie? Bo generalnie to problem w tym momencie będzie miało raczej ticketpro z organizatorem, a nie zwykłe szaraki ;)aniola pisze:Nie liczcie na zwrot za karnety
-
i wszystko jasnebeastov23 pisze:witchfinder pisze:aniola wrote:Nie liczcie na zwrot za karnetyVerghityax/rockmetal pisze:
-
- postuje jak opętany!
Niech lepiej nieudacznicy napiszą kiedy oddadzą kasę za bilety
-
A pisalem jechac do Czech a teraz to co?Temat bardziej popularny Jade z Walbrzycha przez Klodzko Kudowe 3 miejsca wolne.Maria PW
Teraz to THRASH TILL DEATH...aniola pisze:A pisalem jechac do Czech a teraz to co?
E
Sensacyjne wieści z ostatniej chwili! Jest ! Brawo ! Odnaleziona! Faktycznie to była saszetka.

-
Piona sie znalazl?:)
- witchfinder
(z regulaminu ticketpro)
"W przypadku odwołania koncertu/imprezy, w prawem przewidzianych sytuacjach możliwe jest dokonanie zwrotu biletów."
Tylko że empiki zwracają hajs dopiero, kiedy info o odwołaniu pojawi się na stronie ticketpro.
"W przypadku odwołania koncertu/imprezy, w prawem przewidzianych sytuacjach możliwe jest dokonanie zwrotu biletów."
Tylko że empiki zwracają hajs dopiero, kiedy info o odwołaniu pojawi się na stronie ticketpro.
To tak de facto, bo mogą nie ogłaszać odwołania gigu; ale, tak na oko, skoro umowa sprzedaży zawarta jest między Tobą, a ticketpro (i raczej nie jest to konstrukcja umowy na rzecz osoby trzeciej), w wypadku odwołania koncertu uderza się do sprzedawcy - a ten dopiero ma problem i roszczenie regresowe wobec organizatora.Lykantrop pisze:witchfinder pisze: Masz na myśli karnety coroner/hirax, czy bilety ogólnie? Bo generalnie to problem w tym momencie będzie miało raczej ticketpro z organizatorem, a nie zwykłe szaraki ;)
No niekoniecznie właśnie. Ticketpro mi nie wypłaci kasy za kupione bilety, dopóki nie dogada się i nie rozliczy z impresario.
Nie wierzę, żeby ticketpro wypłacało organizatorowi kasę automatycznie. Raczej czekają, aż impreza dojdzie do skutku. Tak na "zdrowy" rozum.
e
Ja płaciłem monetami - jakby co. Także w tym woreczku powyżej są też gdzieś moje...
e
Ja płaciłem monetami - jakby co. Także w tym woreczku powyżej są też gdzieś moje...
- witchfinder
Ano, tym bardziej nie powinno być problemów ze zwrotami. Chociaż nie mam pojęcia, jak wyglądają takie umowy organizatorów z ticketpro i innymi eventimami, bo kapeli też kiedyś zapłacić trzeba, a czemu by nie zrobić tego z kasy za bilety? :D No nie wiem, nigdy nic nie organizowałem ;)535 pisze:Nie wierzę, żeby ticketpro wypłacało organizatorowi kasę automatycznie. Raczej czekają, aż impreza dojdzie do skutku. Tak na "zdrowy" rozum.
Gdyby pośrednicy od ręki przelewali kasę organizatorowi to z sądu by nie wyszli. Poza tym po co wtedy organizować koncert , jak wystarczy sprzedać bilety ?- patrz: świeży przykład.
- Lykantrop
A ja właśnie czekam na zwrot z ticketpro i dostałem maila, że póki nie skontaktują się ws. tych koncertów z organizatorem to jestem proszony o wstrzymanie się z roszczeniami.witchfinder pisze:Ano, tym bardziej nie powinno być problemów ze zwrotami. Chociaż nie mam pojęcia, jak wyglądają takie umowy organizatorów z ticketpro i innymi eventimami, bo kapeli też kiedyś zapłacić trzeba, a czemu by nie zrobić tego z kasy za bilety? :D No nie wiem, nigdy nic nie organizowałem ;)535 pisze:Nie wierzę, żeby ticketpro wypłacało organizatorowi kasę automatycznie. Raczej czekają, aż impreza dojdzie do skutku. Tak na "zdrowy" rozum.
- grot
ech, to z pozostałymi koncertami też można się pożegnać.
chyba nie dodam piony do przyjaciół na fejsbuku :(
chyba nie dodam piony do przyjaciół na fejsbuku :(
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.