Ładne bzdury tu zasuwacie. Ok, zgodzę się, że ostatnie trzy produkcje to nic ciekawego, tylko za ch.. nie rozumiem opluwania zespołu dla samego opluwania. Mogę się założyć, że większość nie przesłuchała ich całej dyskografii nawet raz.Maria Konopnicka pisze:Typowy produkt dla nastolatków.
OLD MAN'S CHILD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
Re: OLD MAN'S CHILD
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
1,2 i 4go albumu wstyd nie mieć.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Prawie mnie zawstydziłeś, bo już nie mam, ale tylko prawie, bo ten zespół to jednakPöstmörtem pisze:1,2 i 4go albumu wstyd nie mieć.
Havoc pisze:chujnia.
all the monsters will break your heart
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
Jutro idę po skierowanie do laryngologa. Jak słucham barbarzyńskiego "The Pagan Prosperity" to aż mi ciary chodzą, jakiś inny jestem czy jak?
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
debiut bardzo lubie. reszty nie znam bo mnie nie przekonala.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Moim zdaniem debiut to jednak inna bajka. Mimo sporej dawki klawiszy, które dziś brzmią wiadomo jak i kilku drażniących fragmentów "Born Of The Flickering" to jednak black metal, a nie jego parodia. Podobnie jak wiele innych płyt z tamtego okresu dziś brzmi archaicznie, nawet kiczowato, ale wrzucanie tego do jednego wora z resztą gówna nagranego pod ta nazwą jest odrobinę niesprawiedliwe i piszę tego do robiącego sobie jaja użytkownika Postmortem ;)kregozmyk pisze:To są po prostu jaja, ale muszę przyznać się do tego, ze debiutu lubiłem posłuchać i nadal mi się podoba.
Vs.
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
jak nie grają już czegoś co można nazwać black metalem to znaczy że to jest gówno? nie łapię tego. powtórzę się i napiszę że lubię bardzo albumy nr 1,2 i 4 i nie słyszę na nich nic co może być skrajną wiochą lub "chujnią". dodam że słucham muzyki na markowych słuchawkach zanim wydam jakąkolwiek opinię, nie oceniam na podstawie tego co wydobywa się z głośników komputera.
- nicram
ta sama klasa co ANCIENTConflagrator pisze: Moim zdaniem debiut to jednak inna bajka. Mimo sporej dawki klawiszy, które dziś brzmią wiadomo jak i kilku drażniących fragmentów "Born Of The Flickering" to jednak black metal, a nie jego parodia. Podobnie jak wiele innych płyt z tamtego okresu dziś brzmi archaicznie, nawet kiczowato
all the monsters will break your heart
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
Już nie zaczynaj...
W sumie dobre porównanie. Pierwszą płytę i "Troltaar" lubię, później to straszny syf. Niezłe chujowego początki. ;)nicram pisze: ta sama klasa co ANCIENT
-
- mistrz forumowej ceremonii
Ja zatrzymałem się na dwójce, OMC chyba zresztą też;)
- Clochard
- weteran forumowych bitew
Ja za DB i spółką nigdy nie przepadałem.
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
mnie akurat trójka nie interesuje, jakby ktoś chciał to japoniec tu jest do przechwycenia
http://www.ebay.co.uk/itm/OLD-MANS-CHIL ... 27c0f1a132
http://www.ebay.co.uk/itm/OLD-MANS-CHIL ... 27c0f1a132
Ile masz lat?Pöstmörtem pisze:Jutro idę po skierowanie do laryngologa. Jak słucham barbarzyńskiego "The Pagan Prosperity" to aż mi ciary chodzą, jakiś inny jestem czy jak?
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
I czujesz ciary słuchając OLD MAN'S CHILD? Może masz gorączkę?
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
a co ma wiek do tego? dobrą muzykę docenia się w każdym wieku.
- HobGoblin
- zaczyna szaleć
Dobrą tak, ale OLD MAN'S CHILD jest zespołem co najwyżej przeciętnym. Żeby nie było - poza ostatnią płytą znam ich wszystkie albumy, mam je na półce i każdej z nich słuchałem więcej niż trzy razy. Nie jest to najgorsze, ale latka lecą i im więcej płyt poznaję tym bardziej zaczynam dochodzić do przekonania, że takiego OLD MAN'S CHILD pewnie nigdy już nie włączę.Pöstmörtem pisze:a co ma wiek do tego? dobrą muzykę docenia się w każdym wieku.
Jakbyś miał lat 20 to bym Cię rozumiał i prognozował, że kiedyś z tego wyrośniesz.
- manieczki
39 od tyłu daje 93 czyli delme o/
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;