Goat Horns vol. 3
24.02.12 Lublin, klub Graffiti
Iperyt,
Blaze of Perdition,
Voidhanger,
Blasphemy Rites,
Morgh
Wjazd:
20 w przedsprzedaży
25 w dniu koncertu
Otwarcie bram: 18:00
Start: 19:00
http://goathorns.glt.pl/
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
O nie, jak Fisher i Mauser tam będą to pierdolę. Za dużo atrakcji jak na jeden wieczór!!!:-(Death in another way pisze:Zajebiście-będę i razem z Fisherem, Mauserem i nie tylko zrobimy taką masakrę i przerzeź na tym koncercie jakiej jeszcze
w Graffitii nigdy nie było!!!:-))) Zapraszam do Rzeźnicko-Masakrycznej Kompaniji!!!:-)))
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Dokładnie tak. Jest moim bdb znajomym od lat i gościem nie do wyjebania/zajebania, jak mnie 3 lata temu zobaczył pod Graffitii to po wypiciu półlitrowej butelki wódki z gwinta tak mnie przywitał od serca, że koniec w niezwykle pozytywnym tego słowa znaczeniu i po chwili powiedział, że jak mnie na koncercie i w ogóle w Lublinie ktoś ruszy, to go zabije!!!:-))) Impreza po koncercie była potem zajebista i to dwudniowa-najpierw u Mausera, potem na osiedlu u Niego, wieczorem w ekstra pubie z wiadomym bdb klimatem muzycznym, a skończyła się u Fishera na chacie koło Wilkowa. W pierwszej wersji miałem u Niego zostać i Jego bdb kolegi przez tydzień!!!:-)))Conflagrator pisze:hehe Fisher dobrą postacią jest.