Koncert roku 2011
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- witchfinder
- weteran forumowych bitew
Koncert roku 2011
Jako że koniec roku za pasem, z potencjalnych gigów roku przed nami jeszcze tylko jeden hit, luźny temat wspominkowy z ankietą ;)
Jak widać rok 2011 cholernie obrodził pod względem zajebistych gigów w PL; do tego stopnia, że kilka typów się nie zmieściło w ankiecie (np. Accept, Rykarda, Melvins).
Żeby nie było zbyt trudno wybierać (bo jest z czego) każdy ma dwa głosy (chociaż sam mam ochotę zagłosować na co najmniej 4 typy ;)).
Do dzieła.
EDIT: Wyjebałem Cave'a i spółę, bo jakiegoś wielkiego hajpu tutaj nie było; doszło Incantation, mam nadzieję, że głosy nie znikną + macie opcję zmiany oddanych głosów.
Jak widać rok 2011 cholernie obrodził pod względem zajebistych gigów w PL; do tego stopnia, że kilka typów się nie zmieściło w ankiecie (np. Accept, Rykarda, Melvins).
Żeby nie było zbyt trudno wybierać (bo jest z czego) każdy ma dwa głosy (chociaż sam mam ochotę zagłosować na co najmniej 4 typy ;)).
Do dzieła.
EDIT: Wyjebałem Cave'a i spółę, bo jakiegoś wielkiego hajpu tutaj nie było; doszło Incantation, mam nadzieję, że głosy nie znikną + macie opcję zmiany oddanych głosów.
Ostatnio zmieniony 11-12-2011, 17:44 przez witchfinder, łącznie zmieniany 1 raz.
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Re: Koncert roku 2011
Virus/Ulver
- witchfinder
Indeed, kto wie, czy temat "Koncert roku, który się nie odbył" nie byłby ciekawszy.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
aura noir zdecydowanie :)) zaluje tylko ze nie bylem na revenge :)) bo to musial byc CIOS
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
A powazniej to Rykarda, przy czym na wielu w tym roku nie bylem :) Troche tego bylo, wiec moze warto byloby zalozyc druga ankiete i potem calosciowo podliczyc?
- metalized
Naturalnie Revenge - zaliczono oba przestanki i oba kosiły. Drugi głos na inne - Helsinki i Goatpenis/ Mortuary Drape/ Revenge. Trzeci głos na trasę Incantation - dzież ona jest do wuja pana ??!!
P.J.E.C.
-
- rasowy masterfulowicz
Najlepiej było na Slayer w Łodzi, Morbid Angel w Progresji i Krisiun w Progresji.
I AM MORBID
- witchfinder
Znaczy się chodziło mi o koncerty w PL, gdyby bawić się w zagranicę, 4 ankiety po 20 typów mogłyby nie wystarczyć ;)
No i jak wspomniałem wszystko się nie zmieściło; kryterium wyboru był m.in. stopień pałowania się userów nad danym gigiem :D Chociaż faktycznie, brak Incantation to moje niedopatrzenie, trafiłoby pewnie w czyjeś miejsce. Ew. mogę zrobić jakieś zmiany, ale nie wiem, jak wpłynie to na oddane już głosy.
No i jak wspomniałem wszystko się nie zmieściło; kryterium wyboru był m.in. stopień pałowania się userów nad danym gigiem :D Chociaż faktycznie, brak Incantation to moje niedopatrzenie, trafiłoby pewnie w czyjeś miejsce. Ew. mogę zrobić jakieś zmiany, ale nie wiem, jak wpłynie to na oddane już głosy.
- metalized
A to przepraszam heheh nie doczytalem/ nie wywnioskowalem należycie w takim razie głos inne na trasę Incanation :Dwitchfinder pisze:Znaczy się chodziło mi o koncerty w PL, gdyby bawić się w zagranicę, 4 ankiety po 20 typów mogłyby nie wystarczyć ;)
P.J.E.C.
- witchfinder
Aha, zgłaszajcie poniżej co to za "Inne", widzę, że da się podmieniać typy bez jakichś dziwnych akcji w ankiecie, więc ew. będę robił zmiany (Natępne w kolejce do wylecenia: Scorn - Thrashfest - NoMeansNo - Ozzy - Portishead - Bulldozer).
W kolejce do dopisania: Rykarda.
W kolejce do dopisania: Rykarda.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Największy rozpierdol poczynił oczywiście Zabójca w "Łodzi, kurrrwa", to nie ulega wątpliwości. Drugi głos dałem na Inkę (Poznań), choć zastanawiałem się jeszcze nad Aurą oraz nad innym, a mianowicie Jaga Jazzist w Poznaniu, oni też zaliczyli znakomity występ.
- Morph
- Kontakt:
Byłem tylko na Ulver w Poznaniu i Aura Noir w Katolicach. Muszę się zastanowić :D
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- A.G.
- rozkręca się
A ja poczekam do DI6, ale w zasadzie byłam na 2 koncertach z w/w- Laibach i Bulldozer + Azarath, więc za dużego pola manewru mieć nie będę.
- Lykantrop
Nie głosuję. Tak Aura Noir, jak i MA/ Necrophobic były w pytę.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Deviant
- w mackach Zła
Ja jeździłem głownie do Czech na koncerty,ale Voivod był super.
Ostatnio zmieniony 11-12-2011, 20:13 przez Deviant, łącznie zmieniany 1 raz.
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Autopsy/Asphyx w Katowicach i zaraz potem Blasphemy w tym samym klubie.
- Deviant
- w mackach Zła
O tak! I jeszcze nie gorszy DHG! Kurwa, tyle tego było, że się połapać już nie można.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dla mnie koncertem roku został Incantation - od Blietzkriegu na którym grali zaledwie 20 minut trochę minęło, więc czekałem z niecierpliwością czy trasa wypali. Oczywiście wyszło wszystko tak jak należy, sam koncert był rewelacyjny i pewnie długo pozostanie w mojej pamięci. Drugi to Exodus i Sepultura, za żywioł pod sceną, atmosferę i ogólnie za całokształt. Dalej Slayer, Nile i Melechesh, a także Deicide - bardziej z sentymentu, ale mimo wszystko podobało mi się.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Że o Entombed i Kataklysm nie wspomnę.Maleficio pisze:Autopsy/Asphyx w Katowicach i zaraz potem Blasphemy w tym samym klubie.