Było znakomicie-wielkie dzięki dla tych nielicznych, którzy wraz ze mną i pod moim wpływem i prowokacją zrobili chociaż nieco symboliczną rzeź i masakrę pod sceną na Necrophobic (zwłaszcza dla Ekipy Przyjaciół z Lublina), niemal cały czas skandując Ich nazwę pod sceną; mimo, że zabrakło mi bardzo: "Nailing The Holy One", "Spawned By Evil", "Darkside" i "The Third Of Arrivals" i tak zagrali co najmniej bdb, Morbid Angel świetnie, ale zabrakło mi magii w Ich koncercie i ogromnie genialnego Pete'a Commando Sandovala (nowy pałker jest bdb, ale tylko odgrywał to co trzeba), Benighted zagrało niemal znakomicie, a Nervecell tylko dobrze i chyba jednak gorzej niż przed Suffocation. Wielkie dzięki dla Wszystkich Bbd Znajomych, którzy byli na Tym Koncercie!!! :-)))
PS Joakim Sterner prywatnie to wyjątkowo miły i serdeczny gość!!!:-))) Podziwiam i ogromnie szanuję Andrieja, który na Ten
Koncert przyjechał specjalnie z Brześcia na Białorusi, podobnie jak i 9 lat temu specjalnie dla Necrophobic do Przestrzenii
Graffenberga!!!:-)))
8 grudnia, Progresja - Morbid Angel
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Re: 8 grudnia, Progresja - Morbid Angel
Dźwięki młodości. Wspaniały numer. Szkoda, że nie mogłem być...arise pisze:Necrophobic z Progresji:
-
- weteran forumowych bitew
Żałuj-dołączyłbyś do mini masakry pod sceną-na szczęście w Przestrzenii Graffenberga jak ponad 9 lat temu
zagrali byłeś i czynnie w nim uczestniczyłeś!!!:-)))
zagrali byłeś i czynnie w nim uczestniczyłeś!!!:-)))
-
- zaczyna szaleć
Około 300 osób. Za to w sobotę w krakowskim Kwadracie na koncercie Kata z Romkiem sprzedano 720 biletów.Kingu pisze:Ile ludzi było w Kraku? Jakoś rzadko to wygląda.
W soboty i niedziele szkoły są zamknięte, a Roman to jednak inny rozmiar kapelusza, znaczy gwiazda większa. Poza tym na koncercie zapewne więcej dziewcząt i w związku z tym, pod sceną mniejsza obawa, że przebiegnie po człowieku jakieś najebane bydle.
Natomiast już bez żartów, to myślę, że nie ma reguły, prócz tego, że w piątki lub soboty frekwencja zwykle jest wyższa. Może to jednak być także "realna ocena" ostatnich dokonań porównywanych artystów, lub po prostu niższe ceny biletów.
Natomiast już bez żartów, to myślę, że nie ma reguły, prócz tego, że w piątki lub soboty frekwencja zwykle jest wyższa. Może to jednak być także "realna ocena" ostatnich dokonań porównywanych artystów, lub po prostu niższe ceny biletów.