8 grudnia, Progresja - Morbid Angel

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Death in another way
weteran forumowych bitew

Re: 8 grudnia, Progresja - Morbid Angel

12-12-2011, 12:26

Było znakomicie-wielkie dzięki dla tych nielicznych, którzy wraz ze mną i pod moim wpływem i prowokacją zrobili chociaż nieco symboliczną rzeź i masakrę pod sceną na Necrophobic (zwłaszcza dla Ekipy Przyjaciół z Lublina), niemal cały czas skandując Ich nazwę pod sceną; mimo, że zabrakło mi bardzo: "Nailing The Holy One", "Spawned By Evil", "Darkside" i "The Third Of Arrivals" i tak zagrali co najmniej bdb, Morbid Angel świetnie, ale zabrakło mi magii w Ich koncercie i ogromnie genialnego Pete'a Commando Sandovala (nowy pałker jest bdb, ale tylko odgrywał to co trzeba), Benighted zagrało niemal znakomicie, a Nervecell tylko dobrze i chyba jednak gorzej niż przed Suffocation. Wielkie dzięki dla Wszystkich Bbd Znajomych, którzy byli na Tym Koncercie!!! :-)))

PS Joakim Sterner prywatnie to wyjątkowo miły i serdeczny gość!!!:-))) Podziwiam i ogromnie szanuję Andrieja, który na Ten
Koncert przyjechał specjalnie z Brześcia na Białorusi, podobnie jak i 9 lat temu specjalnie dla Necrophobic do Przestrzenii
Graffenberga!!!:-)))
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

12-12-2011, 13:23

arise pisze:Necrophobic z Progresji:
Dźwięki młodości. Wspaniały numer. Szkoda, że nie mogłem być...
Death in another way
weteran forumowych bitew

12-12-2011, 13:29

Żałuj-dołączyłbyś do mini masakry pod sceną-na szczęście w Przestrzenii Graffenberga jak ponad 9 lat temu
zagrali byłeś i czynnie w nim uczestniczyłeś!!!:-)))
krzynka_piwa
zaczyna szaleć

12-12-2011, 15:59

Kingu pisze:Ile ludzi było w Kraku? Jakoś rzadko to wygląda.
Około 300 osób. Za to w sobotę w krakowskim Kwadracie na koncercie Kata z Romkiem sprzedano 720 biletów.
535

12-12-2011, 16:36

W soboty i niedziele szkoły są zamknięte, a Roman to jednak inny rozmiar kapelusza, znaczy gwiazda większa. Poza tym na koncercie zapewne więcej dziewcząt i w związku z tym, pod sceną mniejsza obawa, że przebiegnie po człowieku jakieś najebane bydle.
Natomiast już bez żartów, to myślę, że nie ma reguły, prócz tego, że w piątki lub soboty frekwencja zwykle jest wyższa. Może to jednak być także "realna ocena" ostatnich dokonań porównywanych artystów, lub po prostu niższe ceny biletów.
ODPOWIEDZ