WITCHRIST KURWA MAĆ!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- BadBlood
- weteran forumowych bitew
Re: WITCHRIST KURWA MAĆ!
ojaoja, znowu chcę na gig Witchrist/Diocletian!! GŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻ!!!!!!!!!!
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
- Scaarph
- zahartowany metalizator
no, fajne wibracje na ich gigach się tworzą ;)BadBlood pisze:ojaoja, znowu chcę na gig Witchrist/Diocletian!! GŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻ!!!!!!!!!!
- BadBlood
- weteran forumowych bitew
to nie ludzie, to Cthulhu!!!
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Bo tu o kvlt przecież chodzi ;)
[też mam taką wersję, podejrzewam nawet, że wszystkie są takie :)]
[też mam taką wersję, podejrzewam nawet, że wszystkie są takie :)]
The madness and the damage done.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
No już nie chciałem otwarcie wspominać, ale jak już sam doszedłeś do tego wniosku, to tak. Przegrałeś życie.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Proste - skany do sieci były robione jak krew na okładce była świeża. Zaschła to się i brunatna zrobiła - tajemnica rozwiązana.kregozmyk pisze: Mój egzemplarz Beheaded... ma taką okładkę, która kompletnie nie przypomina tego co można znaleźć w sieci. Nie dość, ze prawie nic nie widać, to w dodatku rysunek na coverze zamiast krwistoczerwonego koloru ma kolor brunatny...
Give birth to something dead
Give birth to something old
-
- zaczyna szaleć
Może pierwszego recenzenta?
Średnio mnie się podoba ten "matex". Niby wszystko ok i na miejscu, ale - jak już to ktoś napisał - Teitanblood nie przebili.
Co do poligrafii, to żenadna wręcz.
Średnio mnie się podoba ten "matex". Niby wszystko ok i na miejscu, ale - jak już to ktoś napisał - Teitanblood nie przebili.
Co do poligrafii, to żenadna wręcz.
Sarenka na mrozie nie może
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
- Lykantrop
Teitanblood generalnie nie da rady przebić. W tej niszy są obecnie liderami i próba wejścia na ich piedestał skończyć się może tylko podzieleniem losu Prometeusza. Bogów się z tronu nie zepchnie.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
pierdolenie o szopenie panie hipolicie
- Morph
- Kontakt:
Wy nic nie wiecie, Witchrist to nie liga Teitanblood czy innych pokrewnych pomiotów. To liga Whitehouse ;)
Give birth to something dead
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
MORBOSIDAD/WITCHRIST EP OUT NOW!!! Gatefold jacket with printed inner sleeve showcasing the artwork & design talents of A. Brown. First 111 copies on traditional black vinyl. All other remaining copies on grey vinyl with black splatter.
Features two new exclusive tracks from the Bestial Black Metal veterans MORBOSIDAD. Executed in the usual sacrilegious Morboso Metal fashion but with more emphasis on the Death Metal spectrum. New Zealand's WITCHRIST are a combination of Realm of Chaos-era Bolt Thrower, old Incantation, and militant black metal into a monolithic mass of eerie, shifting riffs and pounding drums.

Features two new exclusive tracks from the Bestial Black Metal veterans MORBOSIDAD. Executed in the usual sacrilegious Morboso Metal fashion but with more emphasis on the Death Metal spectrum. New Zealand's WITCHRIST are a combination of Realm of Chaos-era Bolt Thrower, old Incantation, and militant black metal into a monolithic mass of eerie, shifting riffs and pounding drums.

http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
O kurwa, zajebisty splicik się szykuję. Szkoda, że nie zbieram winyli ;)
- Morph
- Kontakt:
- Hellpiss
- zaczyna szaleć
Hell's Headbangers
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Raczej ? Wiesz coś więcej ? Bo debiut mną solidnie pozamiatał...
- Hellpiss
- zaczyna szaleć
Wyda na pewno, bo podpisali papier.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Kolejny njus potwierdzający, że następny rok będzie bardzo mocnym ;) Już się nie mogę doczekać.
- HobGoblin
- zaczyna szaleć
Zbyt mało we mnie wrażliwości, żeby usłyszeć zło w prymitywnym napierdalaniu po garach i gitarze, jednak ta kapela stanowi wyjątek. Słucham juz od pewnego czasu w empechujkach, a skoro tak jest, to chyba czas na zakup. Inne kapele grające w podobny sposób nie dostąpiły tego zaszczytu. Ale tylko samodzielne wydawnictwa, bo już Morbosidad to dla mnie gówno niemożebne i nie będę wydawał kasy, żeby przez pół płyty zatykać uszy.
Ceterum censeo Mosquam delendam esse.
- FENIKS
- w mackach Zła
Dla mnie ta kapela to hałas juz się mało pozytywnie wypowiedziem w zasadzie nie pamiętam, ale...
Od tygodni nakurwiam wszystko Diocletian i stałem się maniakiem tej kapeli a Witchrist to dla mnie twór dziwny i niezrozumiały nadal i ciężko mi dalej z ich muza...
Od tygodni nakurwiam wszystko Diocletian i stałem się maniakiem tej kapeli a Witchrist to dla mnie twór dziwny i niezrozumiały nadal i ciężko mi dalej z ich muza...
- Godplayer
- w mackach Zła
Przewietrz mieszkanie , powinno pomóc