Brutal Assault Festival 2012
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- w mackach Zła
Re: Brutal Assault Festival 2012
Mi tam już skład bardzo odpowiada. Będę się starał tam pocisnąć.
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
spodziewałem się Slayera jako headlinera bo mają grać na kilku festiwalach w europie w 2012 :|
Machine Head to dla mnie nic specjalnego
Machine Head to dla mnie nic specjalnego
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
No niestety.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- ultravox
Kij z Machine Head, ale Morgoth chętnie bym zobaczył na żywo.
Josefovska twierdza jest już przygotowana do przyjęcia jednego z najważniejszych zespołów w historii metalu.
LOL! Przecież Machine Head nie jest nawet w pierwszej pięćdziesiątce zespołów ważnych dla metalu. Nie wiem dlaczego na siłę lansuje się tych przeciętniaków? Ich płyty naprawdę sprzedają się dobrze?
LOL! Przecież Machine Head nie jest nawet w pierwszej pięćdziesiątce zespołów ważnych dla metalu. Nie wiem dlaczego na siłę lansuje się tych przeciętniaków? Ich płyty naprawdę sprzedają się dobrze?
- ultravox
Pewnie dużo lepiej niż płyty pozostałych kapel z tego składu. Trzeba im oddać sprawiedliwość, debiut był całkiem niezłą płytą. Inna sprawa, że określenie "jeden z najważniejszych zespołów w historii metalu" jest w ich przypadku mocno na wyrost.
- YNKE
- w mackach Zła
Morgoth ! miało być Autopsy ale niemiaszki powodują że usmiech mi z gęby nie schodzi.
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
nie wiem jak płyty ale na zachodzie ich koncerty wyprzedają się na pniu (w Londynie zapełnili Wembley)Maria Konopnicka pisze:LOL! Przecież Machine Head nie jest nawet w pierwszej pięćdziesiątce zespołów ważnych dla metalu. Nie wiem dlaczego na siłę lansuje się tych przeciętniaków? Ich płyty naprawdę sprzedają się dobrze?
-
- w mackach Zła
Na oficjalnej liście lada dzień powinien pojawić się również Blind Guardian. Podczas przeprowadzania wywiadu się wygadali :).
- longinus696
Na Zachodzie różne rzeczy się sprzedają. Mam wrażenie, że Machine Head to zespół ważny jedynie dla nu-metalowców, dla których może wyglądać na old-schoolowy klasyk. Fani tego gatunku maja zaburzony ogląd metalu, bo widzą go głównie z perspektywy swojego małego podwórka.Bloodcult pisze:nie wiem jak płyty ale na zachodzie ich koncerty wyprzedają się na pniu (w Londynie zapełnili Wembley)Maria Konopnicka pisze:LOL! Przecież Machine Head nie jest nawet w pierwszej pięćdziesiątce zespołów ważnych dla metalu. Nie wiem dlaczego na siłę lansuje się tych przeciętniaków? Ich płyty naprawdę sprzedają się dobrze?
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- w mackach Zła
No nie wiem. Jakoś za nu-metalem nie szaleję a Machine Head lubię szczególnie za albumy Burn My Eyes i The Blackening. Później jest Through The Ashes Of Empires i The More Things Change, dalej ostatnia płyta a pozostałych dwóch nie rozumiem :).
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Hatebreed, Suicide Silence, Municipal Waste
Jestem w szoku - przecież to synonim przeciętniactwa! Pierwsza płyta była niezła, ale umówmy się - przecież to też nic wybitnego.Bloodcult pisze:nie wiem jak płyty ale na zachodzie ich koncerty wyprzedają się na pniu (w Londynie zapełnili Wembley)Maria Konopnicka pisze:LOL! Przecież Machine Head nie jest nawet w pierwszej pięćdziesiątce zespołów ważnych dla metalu. Nie wiem dlaczego na siłę lansuje się tych przeciętniaków? Ich płyty naprawdę sprzedają się dobrze?
...i teraz piszesz nie tylko poprawnie stylistycznie, ale i poprawnie merytorycznie :)longinus696 pisze: Na Zachodzie różne rzeczy się sprzedają. Mam wrażenie, że Machine Head to zespół ważny jedynie dla nu-metalowców, dla których może wyglądać na old-schoolowy klasyk. Fani tego gatunku maja zaburzony ogląd metalu, bo widzą go głównie z perspektywy swojego małego podwórka.
-
- rasowy masterfulowicz
Wembley Arena, dla scislosci;) ale to i tak imponujacy wynik, bo wchodzi tam 12 000 ludziBloodcult pisze:
nie wiem jak płyty ale na zachodzie ich koncerty wyprzedają się na pniu (w Londynie zapełnili Wembley)
I AM MORBID
- YNKE
- w mackach Zła
młodzież pewnie już sra po kątach ze szczęściagelO pisze:Hatebreed, Suicide Silence, Municipal Waste
-
- rasowy masterfulowicz
Slyszalem, ze Hatebreed na koncertach po prostu rozpierdala. Nie znam zadnej plyty ale nie sadze zeby to byla slaba kapela:
I AM MORBID
- Self
- rasowy masterfulowicz
E tam, MW fajowa sprawa.YNKE pisze:młodzież pewnie już sra po kątach ze szczęściagelO pisze:Hatebreed, Suicide Silence, Municipal Waste
- YNKE
- w mackach Zła
Nowa fala mnie nie powala (jeśli chodzi o thrash), niestety organizatorzy układają lineup zgodnie z oczekiwaniami młodej części widowni.Self pisze:E tam, MW fajowa sprawa.YNKE pisze:młodzież pewnie już sra po kątach ze szczęściagelO pisze:Hatebreed, Suicide Silence, Municipal Waste
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Bo nie jest, a koncerty mają zajebiste.Mort pisze:Slyszalem, ze Hatebreed na koncertach po prostu rozpierdala. Nie znam zadnej plyty ale nie sadze zeby to byla slaba kapela:
- Klemens
- zaczyna szaleć
Potwierdzam. Koncert w Proximie mieli bardzo porządny i warto ich zobaczyć.