TEITANBLOOD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Glene
- weteran forumowych bitew
Re: TEITANBLOOD
Super wiadomosc. Mam nadzieje, ze to bedzie cisza przed prawdziwa burza czyli kolejnym pelnym albumem.
Dokładnie. Z drugiej strony taka taktyka ma też swoje uzasadnienie marketingowe.Baton pisze:Rewelacja.
Na marginesie, to podoba mi się tryb informowania stosowany przez NED. Cisza, cisza, cisza, cisza, jeb - nowy TEITANBLOOD wyjdzie za dwa tygodnie, cisza cisza cisza. Z jednej strony, nie wiadomo, czego się spodziewać, z drugiej - jak już wiadomo, to od razu wiadomo też, że nie trzeba długo czekać. Mało co mnie tak denerwuje jak wielomiesięczne czekanie na płyty, np. nowy pełnograj AUTOPSY, który ma być na przełomie 2012/2013. :<
Jedyne co mam do zarzucenia tej wytwórni to to, że pan Christian odpisuje bardzo wybiórczo na maile. W kilku, osobnych mailach pytałem o nowe wydawnictwa w 2011 czy o wydanie pozostałego materiału Katharsis - wszystko bez odpowiedzi. Odpowiedział na nie dopiero jak dopisałem je do zamówienia screen printa DSO.
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
Bardzo dobry news.
-
- rasowy masterfulowicz
15 minut, w sam raz na EP
widze, ze dzisiaj premiera ;) Ktos z Was juz slyszal?
widze, ze dzisiaj premiera ;) Ktos z Was juz slyszal?
I AM MORBID
-
- weteran forumowych bitew
Kwadrans to w sam raz, a że jeden numer, to w sumie żadna różnica, czy jeden długi czy pięć krótkich. Liczy się efekt końcowy. Szczerze jestem ciekaw efektu.
Odświeżam w ostatnich dniach TEITANBLOOD i zdmuchnęło mi głowę. Debiut już mi wcześniej robił dobrze acz trochę przynudzał w pewnym momencie. Po przegryzieniu się wchodzi jak woda, nic do zarzucenia nie mam.
Numery z kompilacji "Black Putrescence of Evil" też spoko. Łatwiejsze w odbiorze, mniej odkrywcze, w sumie kupa hałasu, ale fajna, wkręcająca się.
Odświeżam w ostatnich dniach TEITANBLOOD i zdmuchnęło mi głowę. Debiut już mi wcześniej robił dobrze acz trochę przynudzał w pewnym momencie. Po przegryzieniu się wchodzi jak woda, nic do zarzucenia nie mam.
Numery z kompilacji "Black Putrescence of Evil" też spoko. Łatwiejsze w odbiorze, mniej odkrywcze, w sumie kupa hałasu, ale fajna, wkręcająca się.
A to już gdzieś jest?Mort pisze:Widze, ze dzisiaj premiera. ;) Ktos z Was juz slyszal?
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Ja tu nic genialnego nie widzę. Stawiałem raczej na obrazek w stylu z debiutu.
'Come the Blessed Madness'
- COFFIN
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
- ultravox
- zahartowany metalizator
+1COFFIN pisze:Ja tu nic genialnego nie widzę. Stawiałem raczej na obrazek w stylu z debiutu.
- Lykantrop
Gadać lepiej, ino chyżo, kto to będzie miał w nadwiślańskiej dolinie.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- ultravox
Prędzej własne pismo rozczytam niż te bazgroły, poza tym to chyba w jakimś niezrozumiałym dla mnie języku. ;) Nie wiem czy to progres, to jest po prostu inne i moim zdaniem gorsze. Grafiki na debiucie były znakomite, a ten obrazek to coś, co mogłoby się znaleźć gdzieś w środku, a nie na froncie.kregozmyk pisze:To przeczytajcie sobie co jest pod obrazkiem napisane. ;) Poza tym, ja lubię jak jest progres również w grafice, a nie tylko w muzyce. :D
- COFFIN
Matka Boska Częstochowska. :DLykantrop pisze:Gadać lepiej, ino chyżo, kto to będzie miał w nadwiślańskiej dolinie.
'Come the Blessed Madness'
- Maleficio
- Kontakt:
Zamowilem kilka, zobaczymy jak przyjada, i kiedy. :)
- Maleficio
- Kontakt:
Pozatym, winyl bedzie dostepny w WH, Agonii etc... Sova tez moze bedzie mial
- HobGoblin
- zaczyna szaleć
Nawet jak na standardy metalowców, jebnąłeś niezłym betonem.Blackult pisze:Ma cipkę na ręce, temu to dobrze.
Wszedłem sobie poczytać o Teitanblood, ponieważ myślałem, że Wasze komentarze pozwolą mi spojrzeć na tę kapelę w innym, lepszym świetle. "Raw" black metal kończy się dla mnie i zaczyna na Beherit i przede wszystkim Von, a skoro i Wy macie skojarzenia z tymi kapelami, to widzę, że jednak nikt mojego podejścia do siekanki Hiszpanów nie zmieni. Może gdyby brzmieli jak KTHRSS z "WorldWWithoutEnd", albo "Czwartej Rzeszy". Ale tak to - nuda.
Nawet N.E.D wydaje słabe rzeczy.
Ceterum censeo Mosquam delendam esse.
- koreaniec
- w mackach Zła
kregozmyk pisze:Póki co wyszedł winyl a cd wkrótce. Artwork genialny.
to jest zaginiony obraz pędzla Bogdana Adamca

Lefthandpathyoga
- Lykantrop
Czyli kolejny ukłon w naszą stronę po motywie Pendereckiego z "Dies Irae". Ładnie z ich strony.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Zajebiście to wpletli. Teitanblood - mistrz introsów, nsk rzekł w wywiadzie, że ponad 2 miechy nad nimi pracowali... Teraz 2 lata tworzyli jeden kawałek - to MUSI być coś wielkiego.
Żeby tylko Too Extreme nie było... :)vvorldvvithoutshit pisze:ponad 2 miechy nad nimi pracowali... Teraz 2 lata tworzyli jeden kawałek - to MUSI być coś wielkiego.