VADER + goście - Blitzkrieg - Stodoła: 2012-03-24
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Block69
- zahartowany metalizator
Re: VADER + goście - Blitzkrieg - Stodoła: 2012-03-24
Mam nadzieję, że sale będą świeciły pustkami na tej trasie. Nic lepiej nie zadziała na Kmioła jak finansowa wtopa. Pejter też sporo u mnie traci godząc się na takie popłuczyny.
PENIS METAL
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
HeheheBlock69 pisze:godząc się
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
To może by jakiś bojkot zorganizować.Block69 pisze:Mam nadzieję, że sale będą świeciły pustkami na tej trasie. Nic lepiej nie zadziała na Kmioła jak finansowa wtopa. Pejter też sporo u mnie traci godząc się na takie popłuczyny.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Block69
Skład tej trasy jest najlepszym bojkotem. Jak ktoś kto ma więcej niż 15 - 16 lat na to sie wybiera to nic tylko współczuć zjebanego gustu.
Jak nie ma nic do powiedzenia to tym bardziej.0ms pisze:HeheheBlock69 pisze:godząc się
PENIS METAL
- Self
- rasowy masterfulowicz
Heh, Wiader jest na tyle modnym wśród nastoletnich szatniarzy zespołem, że w chuju może mieć te Wasze bojkoty. A Kmioł Wami gardzi, bo nie wspieracie sceny, o. ;) A w ogóle to też żałuję takiego żałosnego nomen-omen składu. W końcu każdy kolejny Blitz to jedna z niewielu okazji, żeby po Polsce pojeździły jakieś fajne, zagraniczne kapele, a nie, że w trasie po Europie odwiedzą Polskę dwa razy - w Londynie i Dublinie. ;)
- Block69
Europa dostanie KRISIUN, MALEVOLENT CREATION i VITAL REMAINS, a polskich maniaków zadowoli RESISTANCE, ERIS IS MY HOMEGIRL i THE SIXPOUNDER.
PENIS METAL
- Scaarph
hehehe0ms pisze:HeheheBlock69 pisze:godząc się
- empir
Bo idąc na koncert Slayera każdy chce posłuchać (i oczywiście ponapierdalać w młynie) Slayera, a supporty są po to, aby napić się piwa. Idąc na koncert Vadera każdy chce posłuchać dobrej muzyki, a na Vaderze napić się piwa. Tym razem na Blitzkrieg nie będzie kogo posłuchać. Taka mała różnica. ;)kregozmyk pisze:Nie rozumiem tylko tych narzekających. Skoro SLAYER bierze sobie za kompanów w trasę Mastodon oraz jakieś tam Lamb of God, Children of Bodom, czy inne Thine Eyes Bleed, to dlaczego Vader miałby nie zaryzykować? Pomijam wartość muzyki w/w kapel i nie porównuję jej.
- Maleficio
- Kontakt:
Zobaczymy jak będzie trasa Behemoth, Damian Ukulele, Czesław Spiewa i Pogodno co wtedy będzie się działo.
- empir
Raczej nie ma. Odpowiedź Petera z forum Viadera na pytanie: "Na jakiej zasadzie są dobierane kapele, które jadą z Wami w trasę?". "Z takimi pytaniami do Massive/Mariusza. Ja zajmuję się programem. Mario organizacją trasy.". Chyba wszystko jasne.Block69 pisze:Skład tej trasy jest najlepszym bojkotem. Jak ktoś kto ma więcej niż 15 - 16 lat na to sie wybiera to nic tylko współczuć zjebanego gustu.
Jak nie ma nic do powiedzenia to tym bardziej.0ms pisze:HeheheBlock69 pisze:godząc się
- Maleficio
- Kontakt:
Odpowiedź Petera z forum Vadera na pytanie "Kto dobierał muzyków do ostatniej płyty?"
"Z takimi pytaniami do Mariusza. Ja tylko gram"
"Z takimi pytaniami do Mariusza. Ja tylko gram"
-
- zaczyna szaleć
Ciekawe jak Mario zareaguje jak dojdzie do sytuacji jaka miała miejsce podczas trasy Behemoth, Suicide Silence (byłem w Birmingham) kiedy to po koncercie SS większa część Kung Fu Pand (czyli tych co machają rękami i nogami a nie głową) poszła do domu. Szczerze pisząc liczę na to.
- Block69
Ważne, że kasa się będzie zgadzać.
BEHEMOTH miał BLINDEAD i MOROWE.Maleficio pisze:Zobaczymy jak będzie trasa Behemoth, Damian Ukulele, Czesław Spiewa i Pogodno co wtedy będzie się działo.
PENIS METAL
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Graveland ma mieć trasę w drugiej połowie 2012, ponoć mają zagrać z ROT i VIOLETA VILLAS.
- Kingu
- weteran forumowych bitew
A na styczniowych koncertach dojdzie dodatkowo Deus Mortem. Różnica jakościowa między supportami na obydwu trasach jest oczywista, nie mówiąc już o stylistycznej.
- empir
Ja słyszałem że Violeta Villas zawiesiła działalność. Może za kilka lat się reaktywuje?Czesław pisze:Graveland ma mieć trasę w drugiej połowie 2012, ponoć mają zagrać z ROT i VIOLETA VILLAS.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Oho, Kommando Wiaderny się odezwał (na laście, o TU):
Pancerny Pioter pisze:tak czytam co poniektóre posty i zastanawiam się,czy zdajecie sobie sprawę, iż to jest trasa Vader promująca najnowszy album grupy a nie festiwal z dziesięcioma kapelami...Można mieć wrażenie że supporty mają dla Was większe znaczenie niż grupa, której jest to trasa. KTO WAM KAŻE OGLĄDAĆ WSZYSTKIE KAPELE???????? pójdziecie sobie na browca lub do kibla-jak coś nie pasuje. A jak ważniesze są supporty..to wybierzcie się na ich trasę ...jak już będzie. A jak nie będziecie chodzić na sztuki "bo to i tamto.." - to kiedyś dojdzie do sytuacji że w Polsce tras nie będzie wogóle !!! ewentualnie dwa razy do roku zobaczycie kapele ze stajni ex, Mystic. Ot i tyle w temacie. NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU !!!!!!
0ms pisze:Hehehe
- Deviant
- w mackach Zła
Przestań obrażać murzyna! On się nazywa Wuwuzele.Maleficio pisze:Damian Ukulele
- Deviant
- w mackach Zła
Ja tam mogę jeździć na normalne trasy do Czech albo Niemiec, nie ma problemu. A tak w ogóle to chuj wam wszystkim w dupę w nowym roku. :)Self pisze:Oho, Kommando Wiaderny się odezwał (na laście, o TU):Pancerny Pioter pisze:tak czytam co poniektóre posty i zastanawiam się,czy zdajecie sobie sprawę, iż to jest trasa Vader promująca najnowszy album grupy a nie festiwal z dziesięcioma kapelami...Można mieć wrażenie że supporty mają dla Was większe znaczenie niż grupa, której jest to trasa. KTO WAM KAŻE OGLĄDAĆ WSZYSTKIE KAPELE???????? pójdziecie sobie na browca lub do kibla-jak coś nie pasuje. A jak ważniesze są supporty..to wybierzcie się na ich trasę ...jak już będzie. A jak nie będziecie chodzić na sztuki "bo to i tamto.." - to kiedyś dojdzie do sytuacji że w Polsce tras nie będzie wogóle !!! ewentualnie dwa razy do roku zobaczycie kapele ze stajni ex, Mystic. Ot i tyle w temacie. NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU !!!!!!0ms pisze:Hehehe
- Maleficio
- Kontakt: