:-) Vincent to może co najwyżej targać za Reifertem skrzynki whisky...535 pisze:Reifert to nie Vincent, a AUTOPSY to nie MORBID ANGEL. Zapomniałeś?0ms pisze:chyba ze dostaniemy te kawalki w nowym, plastikowym brzmieniu.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
:-) Vincent to może co najwyżej targać za Reifertem skrzynki whisky...535 pisze:Reifert to nie Vincent, a AUTOPSY to nie MORBID ANGEL. Zapomniałeś?0ms pisze:chyba ze dostaniemy te kawalki w nowym, plastikowym brzmieniu.
Skojarzylo mi sie:SCREAMBLOODYGORE pisze::-) Vincent to może co najwyżej targać za Reifertem skrzynki whisky...
Ja bym to zrobił tak, że na górze kapiące logo, a na dole świece, w większości zagaszone tą juchą. Część przewrócona, parę tlących się jeszcze.535 pisze:"kapiące" logo AUTOPSY,mogłoby wyczerpać temat...
Że zacytuje: "Seks z umarłymi jest stanowczo niedocenianą i błędnie rozumianą rzeczą. Daje nie tylko wielką przyjemność fizyczną, ale pozwala także osiągnąć wyższy stopień świadomości, pod warunkiem, że wybraliśmy odpowiedniego trupa. Towarzyszy nam również przede wszystkim smród, który jest nieporwnywalny do żadnego innego..."SCREAMBLOODYGORE pisze:ugh! pogoda do dupy to z nudów zacząłem grzebać po starociach i odkopałem starego THRASH'EM ALLa gdzie mamy wywiad sprzed 20lat z Maestro Reifertem... jak co to służe lepszym skanem na pm... "martwe cipcie rządzą" :-)
Logo?SCREAMBLOODYGORE pisze:To odkop i napisz co Ci nie gra w wywiadzie z Immolation, he he...
:-) dokładnie hehe...empir pisze:Logo?SCREAMBLOODYGORE pisze:To odkop i napisz co Ci nie gra w wywiadzie z Immolation, he he...