TEITANBLOOD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
- Realista
- weteran forumowych bitew
Re: TEITANBLOOD
miazga materiał, obłakany, obskurny, totalnie przejebany, a ktoś kto usłyszał wpływy DsO jest kurwa głuchy
-
Formalnie nie ma w zasadzie żadnych podobieństw, ale fakt faktem, że ogólna atmosfera zarówno Siedmiu Kieliszków jak i PT może przywodzić na myśl religijne odloty a'la DsO i nie wydaje mi się to specjalnie kontrowersyjną tezą.Realista pisze:a ktoś kto usłyszał wpływy DsO jest kurwa głuchy
Przydałoby się, to racja.COFFIN pisze:NED mogłoby w końcu podać jakąś datę wydania cedeka.
Trochę się bardziej odsłuchałem i już buduję ołtarzyk dla płyty, jak tylko wpadnie mi w łapy cd. Szkoda, że to takie krótkie, ale w zasadzie ten materiał jest dokładnie takiej długości jakiej powinien być, jakiekolwiek dodatkowe utwory, bądź rozbudowywanie tego który jest tylko zaburzyłoby kompozycję całości. Więc po dronowemu wypatruję znaków nadchodzącego kolejnego pełnograja, a w międzyczasie modlę się na kolanach do Purging Tongues, bo to najlepsze co słyszałem z zeszłorocznych wydawnictw.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
-
- postuje jak opętany!
+1Realista pisze:a ktoś kto usłyszał wpływy DsO jest kurwa głuchy
te ripy krążące po sieci, nie umywają się do brzmienia z czarnego placka
Hjertet mitt slår i mørket
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
To niech ktos dobrze zripuje bo póki co niewiele słychać.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
-
- postuje jak opętany!
w przyszłym tygodniu powinienem mieć ripa 96/24 zgranego w pobliskim studiu masteringowym. no, ale oczywiście żaden rip nie zastąpi odsłuchu z kręcącego się czarnego krążka...
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Niech ktoś pocałuje w trąbkę.atr pisze:niech ktoś sobie kupi
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
3 raz podchodzę to tej 12", muszę jednak na trzeźwo...
- metalized
Winylek przylazł kilka dni temu, razem z nowym Embrace of Thorns i Temple Nightside zresztą (heh - jakoś mam problem co włączyć i czy na pewno warto coś innego położyć pod igłę. :) Na koncie ~10 przesłuchań z szansą na zdarcie płyty przed końcem miesiąca w tym tempie, heh. Bardzo mi się podobuje. Trochę się obawiałem tej gadaniny, ale bynajmniej nie wpływa negatywnie w moim przypadku na odbiór, w zasadzie to nawet nie wyobrażam sobie już tego bez ględzenia. Po raz kolejny TTB pokazało, że od macochy to ni chuja oni nie są. BRAWO !!!!
P.J.E.C.
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
pizdablood. gówno nagrali i gówno zmienili w muzyce. można posłuchać ale żeby z nich robić gwiazdę sezonu?! skecz dla mp3jkonacjonalistów. Beherit to jest to :)
-
- zaczyna szaleć
Dobry jesteś. Połowa forum gotowa ruskiego asasyna opłacić.:)
O Voivod napisz coś, może :D
Hiszpanów nawet lubię, ale nie klęczę. "Seven Chalices" nazbyt rozwrzeszczane, orgiastyczne. Za dużo gówniarskiej radości przy dewastowaniu cmentarza, za mało religijnego skupienia. Przerywniki, to nawet trochę śmieszą (przynajmniej niektóre), ale płyta dobra, generalnie rzecz biorąc
O Voivod napisz coś, może :D
Hiszpanów nawet lubię, ale nie klęczę. "Seven Chalices" nazbyt rozwrzeszczane, orgiastyczne. Za dużo gówniarskiej radości przy dewastowaniu cmentarza, za mało religijnego skupienia. Przerywniki, to nawet trochę śmieszą (przynajmniej niektóre), ale płyta dobra, generalnie rzecz biorąc
Sarenka na mrozie nie może
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
- Scaarph
- zahartowany metalizator
właściwie to nawet nie czytam tej dyskusji, bo jebie mnie to a zdanie swoje mam, ale wiesz co, postmortem? zabij się :)
- Góral
- w mackach Zła
Schizofreniku, twój post o TTB z innego forum:Pöstmörtem pisze:pizdablood. gówno nagrali i gówno zmienili w muzyce. można posłuchać ale żeby z nich robić gwiazdę sezonu?! skecz dla mp3jkonacjonalistów. Beherit to jest to :)
KorgüllExterminator pisze:Odp: Teitanblood
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 13, 2009, 07:13:53 »
Może do końca oryginalni nie są, dużo się nasłuchali Beherit i Viking Crown w młodości. Wszystko złożone do kupy bardzo dobrze, dawno nikt tak nie grał, czekam na więcej :slina: Zajebiście im wychodzi to granie retro black/death'u. Tytuł płyty chyba ma nawiązywać do magnum opus Possessed. Czapki z głów. Jeszcze dodam że zaintrygowało mnie trochę że to Hiszpanie. Mrok, kult, zło :evil7:
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
Łeee, mój post był bardziej bulwersujący. Twój nikogo nie rusza.HAL_9000 pisze:Za dużo gówniarskiej radości przy dewastowaniu cmentarza, za mało religijnego skupienia. Przerywniki, to nawet trochę śmieszą (przynajmniej niektóre), ale płyta dobra, generalnie rzecz biorąc
- beastov23
Każde forum wymaga innych poglądów, ot co. :) Nie pierwszy taki przypadek.Góral pisze:Schizofreniku, twój post o TTB z innego forum:Pöstmörtem pisze:pizdablood. gówno nagrali i gówno zmienili w muzyce. można posłuchać ale żeby z nich robić gwiazdę sezonu?! skecz dla mp3jkonacjonalistów. Beherit to jest to :)
KorgüllExterminator pisze:Odp: Teitanblood
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 13, 2009, 07:13:53 »
Może do końca oryginalni nie są, dużo się nasłuchali Beherit i Viking Crown w młodości. Wszystko złożone do kupy bardzo dobrze, dawno nikt tak nie grał, czekam na więcej :slina: Zajebiście im wychodzi to granie retro black/death'u. Tytuł płyty chyba ma nawiązywać do magnum opus Possessed. Czapki z głów. Jeszcze dodam że zaintrygowało mnie trochę że to Hiszpanie. Mrok, kult, zło :evil7:
maximum walrus yields maximum walrus
:3
:3
- mrwth
- zaczyna szaleć
Każda pozycja tej formacji to nielicha ofensywa. Szkoda, że taki krótki ten nowy materiał.
-= Pasażer Balonu =-
- Góral
- w mackach Zła
W Witching leżą dwie sztuki.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
P.J.E.C.