Amon Amarth/Coroner/Obscure Sphinx - KRK "Studio" 25.11
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Amon Amarth/Coroner/Obscure Sphinx - KRK "Studio" 25.11
No ja zawsze w knajpach kupuję piwo z butelek. Żadnego shitu nie piliśmy !
-
- rasowy masterfulowicz
Belgowie, monsieur.Maria Konopnicka pisze:sobotni koncert Aborted, na którym się przekonałem, że Hiszpanie miażdżą na żywo.
I AM MORBID
-
- zahartowany metalizator
a wlasnie, jak sie Mort zapatrujesz na ABORTED?
Pewnie, myślałem Belgowie, a napisałem Hiszpanie - chyba jeszcze nie wytrzeźwiałem do końca. :))Mort pisze:Belgowie, monsieur.
-
- rasowy masterfulowicz
Nie mam zadnej ich plyty, ale slyszalem w okolicach premiery dwie - "Goremageddon" i "The Archaic Abbatoir". Z tego co pamietam nawet mi sie podobalo. Widzialem ich w akcji na scenie i smialo moge powiedziec, ze graja dobre koncerty.byrgh pisze:a wlasnie, jak sie Mort zapatrujesz na ABORTED?
I AM MORBID
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
He he, potwierdzam, Maria jest dziki i nieokielznany momentami i ma rozbrajajacy sposob bycia. ;)Maria Konopnicka pisze:Zeszło się też na temat Drone'a i z tej okazji zerwałem się z ławki i odśpiewałem prawie całe "Bohemian Rhapsody", dedykując je Wielkiemu Nieobecnemu Tego Koncertu jak i również Tego Forum. :)
Racja, racja. Ja probowalem odsluchac jeden kawalek i przy jakims rzewnym solu dalem se siana, lupanina na jedno kopyto a przy ultraselektywnym brzmieniu Coroner to zwyczajnie nie brzmialo, perkusja zenujaca przy tym co wyprawial Marky. Pozniej jak lazilem do kibla to ciagle ten sam kawalek lecial, moze sie im kaseta zaciela. Marian mi nawet postawil browara i to nie jednego czym mnie zaszokowal. :D Zastanawialem sie przez sekunde czy nie wsypal mi czegos do kubka, a za rogiem nie czai sie Drone ze sterczaca knaga. :DMaria Konopnicka pisze:W czasie naszej rozmowy na sali odbywało się chyba jakieś wiejskie wesele, bo jak przechodziłem do kibla słyszałem jakieś przaśne melodyje.
Marian w ogole to miales nie pisac o mnie dobrze, kurwa. :D Nie mozemy sie za bardzo kumplowac, bo jak nie ma Drone'a to z kim mam toczyc walki na froncie? :D
woodpecker from space
Tak, wrzuciłem Ci pigułkę gwałtu, a za rogiem czaił się Drone w przebraniu ....Triceratops pisze:Zastanawialem sie przez sekunde czy nie wsypal mi czegos do kubka, a za rogiem nie czai sie Drone ze sterczaca knaga :D

:))))
Dlatego myślę, że to już koniec tego forum. :))) Przynajmniej dla mnie. :)Triceratops pisze:Nie mozemy sie za bardzo kumplowac, bo jak nie ma Drone'a, to z kim mam toczyc walki na froncie? :D
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
kurwa co ja narobilem :( na chuj mi byl ten Coroner ;/
woodpecker from space
Tak, zmiksowało mi się z AVULSED. :) Dopiero dziś (gdy zamawiałem premierowe płyty obu zespołów) zdałem sobie sprawę skąd mi się ta Hiszpania wzięła. :)Mort pisze:Belgowie, monsieur.Maria Konopnicka pisze:sobotni koncert Aborted, na którym się przekonałem, że Hiszpanie miażdżą na żywo.