W takim razie szykuję kasę. Książeczka rzeczywiście mogłaby być opasła. :)Pacjent pisze:Relapse wydaje, więc szykuj kasę. Liczę na porządną książeczkę. Okładka jak zwykle na poziomie.Nasum pisze:Mam nadzieję że będzie to łatwo dostępne. Zakup obowiązkowy.
GENERAL SURGERY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: GENERAL SURGERY
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
W planach na ten rok trzeci album i nagrana już w studio 5-utworowa EP`ka ` Like An Ever Flying Limb ` + ta nowa kompilacja:)Choć generalnie preferuję starsze splity z TCME,Filth i Machetazo + ` Necrology ` EP niż te ostatnie rzeczy to i tak zacieram ręce:)Soczystego gore`grind/death metal nigdy za mało.Mam nadzieję,że w tym roku ujrzy też światło dzienne nowy album Dead Infection.
Destroy your life for Noisecore!
-
Toś mnie zaintrygował... wiadomo kto będzie wydawcą i kiedy ujrzy światło dzienne?Blackwinged pisze:W planach na ten rok trzeci album i nagrana już w studio 5-utworowa EP`ka ` Like An Ever Flying Limb ` + ta nowa kompilacja:).
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Trzeci album na pewno wyda Relapse (nie za bardzo lubię tę wytwórnię, ale chuj ) z którą odświeżyli i podpisali kontrakt, a EP jak zwykle w ich przypadku pewnie jakaś mniejsza labelnia.
-
A jeśli chodzi o termin wydania? Najpierw regularny krążek, kompilacja, Ep-ka?
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Najpierw wyjdzie EP nagrana jesienią 2011 r. potem album, a w pierwszej kolejności jest premiera tej kompilacji na 27 marca bodajże o ile dobrze pamiętam z Relapse. Pewnie i tak ją kupię, choć z jej tracklisty 2/3 utworów mam na oryginalnych wydaniach, szukam tylko ultra rzadkiego splitu z Filth (500 kopii tylko).
Wejdź na ich stronę http://www.generalsurgery.se tam możesz na bieżąco śledzić ich plany wydawnicze.
Wejdź na ich stronę http://www.generalsurgery.se tam możesz na bieżąco śledzić ich plany wydawnicze.
-
Dzięki. Ja i tak zakupię pewnie wszystko - trza trochę grosza odłożyć;-)
- H-K44
- weteran forumowych bitew
Znowu świetna wiadomość!Blackwinged pisze:W planach na ten rok trzeci album i nagrana już w studio 5-utworowa EP`ka ` Like An Ever Flying Limb ` + ta nowa kompilacja:)
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Świetna wiadomość to też taka,że Squash Bowels miał wejść w połowie stycznia do studia Hertz by nagrać nowy album ` Grindcoholism`, także zajebiste tytuły w tym roku ze strony Squash Bowels, 3x General Surgery, nowy Dead Infection i Disgorge ( USA ), ciekawe co jeszcze wyjdzie...
- Góral
- w mackach Zła
Jak już Szwedzi wydadzą nowy album, to mogliby wpaść na jakiś koncert do Polski. Występ 3 lata temu w Białymstoku był zajebisty(chyba nawet lepszy niż rok wcześniej na Brutal Assault). Szkoda tylko, że frekwencja była marna.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
-
Oj pozbędę się zaskórniaków, pozbędę...Blackwinged pisze:Świetna wiadomość to też taka,że Squash Bowels miał wejść w połowie stycznia do studia Hertz by nagrać nowy album ` Grindcoholism`, także zajebiste tytuły w tym roku ze strony Squash Bowels, 3x General Surgery, nowy Dead Infection i Disgorge ( USA ), ciekawe co jeszcze wyjdzie...
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Ciekaw jestem też tej nowej split EP`ki Birdflesh:) hehe co wyjdzie tym razem dzielona z Pretty Little Flower, zobaczymy co tam Adde z GS nowego upichcił:)
- Self
- rasowy masterfulowicz
Co ja widzę, Generały biorą się solidnie do roboty. Nie powiem, cieszy mnie to.
Łoł, to zajebiście, Grindvirus to znakomity kawał grajndowego wpierdolu, fajnie by było, jakby utrzymali ten poziom.Blackwinged pisze:Świetna wiadomość to też taka,że Squash Bowels miał wejść w połowie stycznia do studia Hertz by nagrać nowy album ` Grindcoholism`
Ano mogliby. Koncert był zajebisty, wiadomix sprawa, a że robiliśmy za połowę tłumu pod sceną to z perspektywy czasu chuj mnie obchodzi, w zasadzie trochę bawi nawet. :DGóral pisze:Jak już Szwedzi wydadzą nowy album, to mogliby wpaść na jakiś koncert do Polski. Występ 3 lata temu w Białymstoku był zajebisty(chyba nawet lepszy niż rok wcześniej na Brutal Assault). Szkoda tylko, że frekwencja była marna.
-
Oby tylko dotrzymali terminów i wszystko ukazało się w tym roku. Niezbyt cieszyłaby mnie sytuacja w której obiecano trzy krążki, a dostałbym raptem jeden, a wydanie pozostałych przesunęłoby się na nie wiadomo kiedy. Dobrej muzyki nigdy za wiele, ale przyznać trzeba, plany mają ambitne. Trzymam kciuki i pieniądze, wiem jak je zainwestować.Self pisze:Co ja widzę, Generały biorą się solidnie do roboty. Nie powiem, cieszy mnie to.
- Andy/SB
- starszy świeżak
Czołem ludziska.... Nowy Squash Bowels połowicznie nagrany, tzn bębny bass i gitary. Teraz to "obsłuchujemy" i od 10 kwietnia kończymy wokale, mix i mastering w tym samym studio. 16 zupełnie nowych numerów, w sumie 34 minuty. Nie ma pewności że wszystko wejdzie na album, ale i tak bedzie chyba grubo :)
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Godplayer
- w mackach Zła
Świetna sprawa z tymi wznowieniami , ale zanim Relapse wyda A Collection of Depravation ( za remaster wziął się Scott Hull , więc może być porządny sound ) , najpierw należałoby zakupić redkę Necrology , póki jeszcze jest w sprzedaży , bo po tym jak szybko znikła ostatnia epa Autopsy , lepiej nie odkładać tego w nieskończoność .
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Tu jeszcze z Grantem na wokalu i Joacimem na gitarze.Brakuje Mattiego i Matsa i mielibyśmy oryginalny skład z `Necrology`.Szkoda,że Grant poszedł w pizdu,mój ulubiony wokalista GS.Został jeno Joacim z oryginalnego składu:(Czekam na nowe wymioty z niecierpliwością.
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
2 pierwsze kawałki ze splitu z TCME i sporo z `Necrology`:) zapodali na tym gigu
-
- mistrz forumowej ceremonii
http://www.decibelmagazine.com/featured ... pravation/
składak do odsłuchu
składak do odsłuchu