VOIDHANGER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- mysticcum
- postuje jak opętany!
Re: VOIDHANGER
Czy wystąpił element spierdalania z czteropakiem coli?
- choronzon14
- postuje jak opętany!
Po paru przesluchaniach jestem zdecydowanie na 'tak', chociaz faktycznie gary sa nieco oryginalne :). Dobra chamizna.
I will burn alright
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Do garów jakoś moje ucho przyzwyczaić się nie może, ale summa summarum niezły album. Sporo fajnego riffowania i chwytliwych patentów. Wybitnie koncertowy stuff.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- w mackach Zła
Bardzo konkretny album :).
- choronzon14
- postuje jak opętany!
- Foxhound
- postuje jak opętany!
Ciekawe jakby się to prezentowało w towarzystwie IW i DM? :)
- Herezjarcha
- w mackach Zła
W trakcie pierwszego osłuchu i jestem totalnie kupiony. Świetna płyta bez żadnych uniesień, innowacji, rewelacji, drugiego dna i tych całych pierdół. Taka której po prostu zajebiście się słucha i o nowy Infernal War jestem już całkowicie spokojny. Witchmaster i Bloodthirst skasowane a to niełatwa sprawa. Wypada mieć tylko nadzieję że nie jest jednorazowy projekt i chłopaki coś jeszcze nagrają.
- choronzon14
- postuje jak opętany!
Z calym szacunem do 'Wrathprayers', ale pojechales. :DHerezjarcha pisze: Witchmaster i Bloodthirst skasowane.
I will burn alright
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Jeśli myślimy o ostatnich płytach to wcale nie, a The Vampire of Beuthen to mój typ na przebój tegorocznego karnawału.
- choronzon14
- postuje jak opętany!
- witchfinder
- weteran forumowych bitew
Jakby nie patrzeć, Trucizna odstaje od poprzednich Witchmasterów. Możliwe więc ;) A Bloodthirst skasować to jakieś nie wiadomo co nie jest :P
Voidhanger znam tylko z gigu przed Aura Noir w Katolicach - kawałki brzmiały obiecująco. Kiedyś i z płytą się zapoznam.
Voidhanger znam tylko z gigu przed Aura Noir w Katolicach - kawałki brzmiały obiecująco. Kiedyś i z płytą się zapoznam.
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- choronzon14
- postuje jak opętany!
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Trucizna jest ok, takie 4/6 ale wiadomo że do dwóch pierwszych nie ma startu. Drugi Bloodthirst to po znakomitym debiucie rozczarowanie. Epek i czy czegoś tam (jeśli coś tam obie kapele nagrywały) nie słyszałem.
Ale nic teraz mamy Voidhanger i od razu zielenieje nasza wyspa :)
A poważnie naprawdę fajna, płyta na której thrashowy feeling drugiej połowy lat osiemdziesiątych jest podany nienachalnie i bez retro spustu. A że goście mają głowę do pisania wkręcających się w banię przebojów to chyba wszyscy wiemy.
Ale nic teraz mamy Voidhanger i od razu zielenieje nasza wyspa :)
A poważnie naprawdę fajna, płyta na której thrashowy feeling drugiej połowy lat osiemdziesiątych jest podany nienachalnie i bez retro spustu. A że goście mają głowę do pisania wkręcających się w banię przebojów to chyba wszyscy wiemy.
- Lykantrop
Skasować Bloodthirst to akurat żaden wielki wyczyn... :-)choronzon14 pisze:Z calym szacunem do 'Wrathprayers', ale pojechales. :DHerezjarcha pisze:Witchmaster i Bloodthirst skasowane.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- maciek z klanu
Co do Witchmaster to nie przesadzajmy. "Trucizna" to bardzo dobry album, z tym ze bardzo bardzo koncertowy, ot taki rockandrollowy Witchmaster.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- choronzon14
- postuje jak opętany!
- Nekromantheon
- postuje jak opętany!
Mozesz byc spokojny ;-)Herezjarcha pisze:Wypada mieć tylko nadzieję że nie jest jednorazowy projekt i chłopaki coś jeszcze nagrają.
- Castor
Oj, tu bym jednak polemizował.witchfinder pisze:Jakby nie patrzeć, Trucizna odstaje od poprzednich Witchmasterów.

- witchfinder
Nie to, żeby była słaba - ale poprzednie albumy to klasa światowa, a Trucizna to już tylko krajowa czołówka.
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- Morph
- Kontakt: