APTORIAN DEMON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: APTORIAN DEMON
Coś czuję, że trochę pieniążków prześlę MV, jak się jeszcze dobra z Terratur pokażą ;)
Co do Libertusa, to myślałem, że tych 12 minut to będzie za dużo dla mnie, ale numer bardzo skutecznie się obronił, tak samo za drugim, trzecim (...) razem ;) Niezły klimat, imo, aranż ok - ciekaw jestem całości.
Co do Libertusa, to myślałem, że tych 12 minut to będzie za dużo dla mnie, ale numer bardzo skutecznie się obronił, tak samo za drugim, trzecim (...) razem ;) Niezły klimat, imo, aranż ok - ciekaw jestem całości.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
bardzo ciekawa płyta
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Sovo, odłóż mi 1 płytę SeagullsInsane and Swans DeceasedMiningOut theVoid, chciałbym ją kupić razem z cd APTORIAN DEMON jak wyjdzie.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- maciek z klanu
Zgadzam sie. Bardzo pozytywne zaskoczenie u mnie. Oczywiscie spodziewalem sie dobrej/bardzo dobrej CD, a dostalem plyte zajebista. :)Paysage d'Hiver pisze:bardzo ciekawa płyta
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- COFFIN
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
Do mnie właśnie dotarły, więc Kyrck najwyraźniej wyszedł z impasu. Zastanawia mnie tylko sens drukowania zdjęcia Ghasha wewnątrz okładki w wydaniu winylowym. Hidden Dictator?COFFIN pisze:Może na dniach będą już cedeki;]

This is where everything goes backwards.
- COFFIN
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
nuta zazdrosci :(
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- COFFIN
Mnie tam do szczęścia wystarczy zwykły cd. Gdyby wydawali digi, to już chyba wyczerpanie formatów byłoby zaliczone;)
'Come the Blessed Madness'
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
A co to za książeczka ? cd w a5 ?
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- COFFIN
W skórze. Kyrck akurat lubi takie wydawać. Nie widzialeś wczesniej takich wydań Ulver itd?
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Widziałem, ja chce takie coś !
- COFFIN
No to wal do Częstochowy pod wiadomy adres, bo później te wydania 'trochę' kosztują...;)
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
Wersja cd wzbogacona o 60 dodatkowych utworów... z których ostatni, 66-ty jedynie, jak to zwykle bywa, nadaje się do słuchania (tego rzeczywiście brak na winylu). Szkoda tylko, że counter index nie zmienia się na "szóstkę" jak to było chociażby w przypadku Arcturusa i Ulvera (La Masquerade i Themes... o ile mnie pamięć nie myli). Tak czy inaczej "Libertus" nie zawiódł. Doskonały materiał.
This is where everything goes backwards.
- winterforest
- postuje jak opętany!
Mogłyby już być te CD......
- Sova
- rasowy masterfulowicz
juz je mam u siebie ale nie miałem czasu tego ogarnąć - wieczorem lub jutro to zrobię.
- COFFIN
- Lykantrop
Wersja leather digibook też masz?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Morbid Marcin
- weteran forumowych bitew
ma. albo mial :)
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- Sybir
Ja bym chciał zwykłe cd, jeśli już, a tak to się waham i czekam, za ile Sova wystawi, to może dopiszę do zamówienia ;) Brzmi to interesująco z yt, ale poczekam jeszcze na opinie :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz