Duszę do końca heheh.... ile trzeba zapłacić PLN muzykom INFERNAL WAR za koncert ,pomijając koszty podróży ,napitek ,jedzenie i ewentualny nocleg???Conflagrator pisze:Nie ma sztywnej stawki, ale za zwrot kosztów podróży i zgrzewke chujowego piwa IW nie gra. Zdarzają się wyjątki, ale są to odosobnione przypadki.aginsiak pisze: Jaka jest sztywna stawka za koncert INFERNAL WAR???
CENA,KOSZTA,WARUNKI.......
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- aginsiak
- w mackach Zła
Re: CENA,KOSZTA,WARUNKI.......
- BadBlood
- weteran forumowych bitew
człowiekuman, kluczowa kwestia jeśli klub tego nie zapewnia, a ty nie chcesz mieć wkurwa przez pół gigu! powaga najpoważniejsza z poważnych.beastov23 pisze:szatniarka
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
- beastov23
Gdzie napisałem, że zespoły jeżdżą z szatniarkami? Chyba, że spełniają inne obowiązki zawodowe po czasie swojej podstawowej pracy.BadBlood pisze:człowiekuman, kluczowa kwestia jeśli klub tego nie zapewnia, a ty nie chcesz mieć wkurwa przez pół gigu! powaga najpoważniejsza z poważnych.beastov23 pisze:szatniarka
maximum walrus yields maximum walrus
:3
- MinT
- Kontakt:
Hehe, i taki obraz: Opel Astra, rocznik 1994, Godcrusher prowadzi, Stormblast ćwiczy para-didle na tablicy rozdzielczej, a Warcrimer, Zyklon i Triumphator na tylnym siedzeniu ze zgrzewką ciepłego Harnasia. :-))))
No i z backlinem oczywiście.
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
- BadBlood
aleosochozi? piszę jak najbardziej poważnie, że jak organizujesz gig zimą, a klub nie ma szatniary na etacie, to albo komuś fikniesz parę złotych lub ewentualnie wejściówkę i dwa piwa, albo się ugotujesz na pół gigu wieszając kurtki i słuchając docinków wchodzących kumpli. przerobiłem na własnej skórze, dziękuję, już więcej nie chcę, wolę komuś zapłacić.
- beastov23
Piłem. Widzę wszędzie wojnę.BadBlood pisze:aleosochozi? piszę jak najbardziej poważnie, że jak organizujesz gig zimą, a klub nie ma szatniary na etacie, to albo komuś fikniesz parę złotych lub ewentualnie wejściówkę i dwa piwa, albo się ugotujesz na pół gigu wieszając kurtki i słuchając docinków wchodzących kumpli. przerobiłem na własnej skórze, dziękuję, już więcej nie chcę, wolę komuś zapłacić.
12.02 Krk - Burning Winter - ULCERATE / SVART CROWNmythrone pisze:Z szatnią jest tak, że jej nie ma. Byłem tam na niejednym gigu i nie widziałem, by ktoś specjalnie cierpiał z powodu braku miejsca na okrycie werzchnie. Polak potrafi.beastov23 pisze:Takie pytanie wygodnego człowieka. Jak z szatnią? Czy trzeba być od 15, czy można oczekiwać, że jak ktoś przyjdzie później, to nie będzie musiał zakładać kurtki na głowę?
Polak potrafi!
- beastov23
Byś może nie pisał o marce piwa? widać, że nie można Ci zaufać :(MinT pisze:Hehe, i taki obraz: Opel Astra, rocznik 1994, Godcrusher prowadzi, Stormblast ćwiczy para-didle na tablicy rozdzielczej, a Warcrimer, Zyklon i Triumphator na tylnym siedzeniu ze zgrzewką ciepłego Harnasia. :-))))
- white_pony
fleshworldVitriol pisze:piosenkarzuję w bop i ulcerwhite_pony pisze:w czym ty grasz Vitriol jesli moge spytac?Vitriol pisze:zwroty kosztów + alko + żarcie to absolutne minimum. tylko w wyjątkowych przypadkach jest sens schować dumę do kieszeni i się nieco wykosztować. tak jak mnt gada, sama kasa na paliwo nigdy nie jest odzwierciedleniem właściwych kosztów podróży na drugi koniec kraju, więc ewentualne bonusy są jak najbardziej mile widziane
zwykle wychodzi tak ze cos tam doplacam do imprezy albo wychodzi sie z trudem na zero. staram sie nie wybrzydzac, chociaz czasem organizatorzy sa po prostu bezczelni :D
a ty?;)
do not make equal what is unequal
- Scaarph
- zahartowany metalizator
nie interesuj się bo kociej mordy dostaniesz hehehe heh heaginsiak pisze:Duszę do końca heheh.... ile trzeba zapłacić PLN muzykom INFERNAL WAR za koncert ,pomijając koszty podróży ,napitek ,jedzenie i ewentualny nocleg???Conflagrator pisze:Nie ma sztywnej stawki, ale za zwrot kosztów podróży i zgrzewke chujowego piwa IW nie gra. Zdarzają się wyjątki, ale są to odosobnione przypadki.aginsiak pisze: Jaka jest sztywna stawka za koncert INFERNAL WAR???
-
- postuje jak opętany!
obstawiałem jeszcze Oremus widać się pomyliłemVitriol pisze:piosenkarzuję w bop i ulcerwhite_pony pisze:
w czym ty grasz Vitriol jesli moge spytac?
a ty?;)
[
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
To skoro już w temacie domysłów jesteśmy to wydaje mi się, że Mol może być zakamuflowanym Mike'm Smithem.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Mol to może być co najwyżej zakamuflowanym Afropolakiem :D
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- beastov23
Oremus to projekt kolesi, którzy są daleko od Lublina, więc zły strzał.Buła pisze:obstawiałem jeszcze Oremus widać się pomyliłemVitriol pisze:piosenkarzuję w bop i ulcerwhite_pony pisze:
w czym ty grasz Vitriol jesli moge spytac?
a ty?;)
[
- empir
- zahartowany metalizator
A wiec na metal archives mają błędne ifnobeastov23 pisze:Oremus to projekt kolesi, którzy są daleko od Lublina, więc zły strzał.Buła pisze:obstawiałem jeszcze Oremus widać się pomyliłemVitriol pisze:
piosenkarzuję w bop i ulcer
a ty?;)
[
-
- postuje jak opętany!
to samo chciałem napisaćempir pisze: A wiec na metal archives mają błędne ifno
-
a ten jaki trol:D o oremus nie wspomniałem w kontekście koncertów, bo to (póki co) studyjny projekt
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- beastov23
Jestem przed kawą, musiało mnie się coś pomylić.
- FENIKS
- w mackach Zła
sztywne stawki ok. każdy chce ile chce a co z organizatorem? słyszałem opinie ze organizator musi bo tak. a co gdy organizator wtapia na gigu siano? potem znów słyszy jakąś sumę i zastanowi się trzy razy zanim zrobi koncert.
po za tym co to ma być jakiś zbiór kwot? a co jak pójdzie paliwo żarcie w górę i naciagi do perki hahaha
ja jestem za realnym myśleniem i jeśli kogoś stać na miliony niech wydaje ale pewne ustępstwa zawsze mogą mieć miejsce.
po za tym co to ma być jakiś zbiór kwot? a co jak pójdzie paliwo żarcie w górę i naciagi do perki hahaha
ja jestem za realnym myśleniem i jeśli kogoś stać na miliony niech wydaje ale pewne ustępstwa zawsze mogą mieć miejsce.
- BadBlood
organizator to gość, którym wszystkim ma zapłacić umówione stawki, dołożyć jeszcze trochę, stawiać browary, wpuszczać za darmo wszystkich znajomych muzyków, wozić taksówkami z knajpy do knajpy, dołożyć znowu trochę, swoim znajomym taniej sprzedać bilety, a i tak koniec końców wyjdzie na chciwego chuja, który się na gigu obłowił :DFENIKS pisze:a co z organizatorem?
- MinT
- Kontakt:
Dość ostro Paweł, ale niestety tak jest.
*poznański Goldman Sachsman metalu*