Demonical w lipcu?

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
kocurejro
postuje jak opętany!

Re: Demonical w lipcu?

08-02-2012, 21:12

ostatnio frekwencyjnie zenada byla, a tu jeszcze lipiec bedzie
moze byc ciezko, ale obym sie mylil :)
Obrazek
Awatar użytkownika
MinT
weteran forumowych bitew
Kontakt:

08-02-2012, 21:20

Wchodzę, patrzę 19 postów i pomyślałem - pewnie żaden na temat. Cóż... Przepraszam... :)
Stoigniew pisze:chętnie, ale południe Polski (Katowice lub Kraków)
Njus od Martina.
Na niedzielę zaklepał Bielsko-Białą. Pasi?
beastov23 pisze:Mintaj mieszka pod Bazylem, stąd inne miasta nie wchodzą w grę. To nie jego rewir.
Nie odzywam się w tej kwestii, bo posądzisz o 'sezon spamowania kozłami'.:-)))
beastov23 pisze:We Wrocławiu to chyba nie ma sensu robić koncertów metalowych :).
Chlip... Niech K**ły Świat, 20. kwietnia...
beastov23 pisze:zrobić jedną, maksymalnie dwie sztuki w najlepszych lokalizacjach
Też jestem za tym, ale najczęściej te gwiazdy chcą grać tych sztuk więcej.
Granica opłacalności przy kapelach typu Inquisition, Impiety, Toxic Holocaust, Nunslaughter, Angelcorpse - max 2 koncerty i to o dużym rozrzucie!
Husar pisze:Toxic Holocaust zjechało się do wrocka całkiem sporo osób i Firlej był może nie przepełniony
A to nie było w Wagonie?
Swoją drogą co z Wagonem?
Podobno jest tam knajpa i to w tym samym klimacie?
Mol pisze:jestem jak najbardziej za sztuka w Bazylu
No i Martin proponuje mi piątek, 20. lipca.
Termin spoko, ale pewnie będzie chciał więcej kasy...
Husar pisze: knajpy
A co powiesz o tej Kultowej, w której ma być Furia/Bloodthirst?
metalized pisze:bym swoja mordę pokazał. Chuj, że jakos nie rozeznaje sie co graja heh
Więcej takich fanów!!
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
Maria Konopnicka

08-02-2012, 21:30

Ostatni ich koncert w Progresji był doskonały ! Gdybym miał wskazać na najlepszy koncert na jakim w życiu bylem w przeliczeniu na jedną osobę z publiczności, to z pewnością był to najlepszy występ w moim życiu.
Awatar użytkownika
shesnotcominghome
rozkręca się

08-02-2012, 22:03

ponoć na demonical w progresji sprzedały się 34 bilety.
Poznaję więcej muzyków, a co za tym idzie - świat backstage'u - z czego ogromnie się cieszę.
DCI Hunt

08-02-2012, 23:29

Jak będzie w Polsce jakis koncert blisko mnie to tym razem się sprężę i pojadę, a jak będzie dalej...to niech Mintaj zaprosi Voidhanger na support tym samym płacąc mi za przejazd na koncert hehehehe
Awatar użytkownika
beastov23
weteran forumowych bitew

08-02-2012, 23:31

I za markowe piwo.
maximum walrus yields maximum walrus

:3
Awatar użytkownika
beastov23
weteran forumowych bitew

08-02-2012, 23:37

To ja chcę dobrze dla Ciebie, a Ty wolisz ciepłe harnasie? :)

DCI Hunt

08-02-2012, 23:39

Myślałem, że ironizujesz i mówisz o tych szczynach z bakstejdża co stały tam na każdym koncercie :D
Awatar użytkownika
beastov23
weteran forumowych bitew

08-02-2012, 23:42

A tam od razu dronizuje ;))). Zaprosiliby Voidhanger, dali jedzeniów i napojów aby dobrych. Idea nie może być podstawą diety zespołu.

Awatar użytkownika
beastov23
weteran forumowych bitew

08-02-2012, 23:42

Conflagrator pisze:z bakstejdża
GDZIE?

Awatar użytkownika
beastov23
weteran forumowych bitew

08-02-2012, 23:52

Conflagrator pisze:No "bakstejdża", no :)
Mówisz o tym magazynku gdzie zmieści się całe Blaze of Perdition albo jeden muzyk Infernal War? :D?

DCI Hunt

08-02-2012, 23:59

Tak, dokładnie o tym koszmarze pracownika sanepidu :D
Awatar użytkownika
beastov23
weteran forumowych bitew

09-02-2012, 00:01

:D

Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

09-02-2012, 00:37

Mint nie wiem jak to edytowac po takiej ilości quotów jak odjebałeś hehehe

Toxic był w firleju, wagon jakoś ostatnio kiepsko prosperuje, nie wiem czy go nie zamknęli nawet. zresztą ostatnim razem byłem tam gdy wy graliście z furią i infidel bodajże hehehe czyli na chainsaw metal slaughter ileśtam. Firlej jest chyba najlepszym klubem we wrocku na koncerty ale też jestem pewien że żydowsko się cenią. kultowa jest spoko, znaczy jak sama nazwa wskazuje na codzień siedzi tam pedalarnia jakich mało, ale ogólnie jest to spory klub, wygodne loże do chlania ze znajomymi piwo w normalnych cenach i ujdzie w tloku. na koncerty jest tam otwierana jakby dodatkowa sala (cos jak było w w-z) gdzie na codzień jest parkiet do potańcówy. nie jest tam jakoś specjalnie wiele miejsca, ale na was wystarczy he he he ;) scena na podwyższeniu itd. no i blisko rynku. jakieś 3 min z buta
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
Awatar użytkownika
beastov23
weteran forumowych bitew

09-02-2012, 00:39

MinT pisze: beastov23 wrote:We Wrocławiu to chyba nie ma sensu robić koncertów metalowych :).
Chlip... Niech K**ły Świat, 20. kwietnia...
Nigdzie nie napisałem, bo to byłoby słabe, że we Wrocławiu nie ma niczego ;). Miałem na myśli, że wiekszę niż mniejsze ryzyko wtopy frekwencyjno-finansowej.
MinT pisze:
beastov23 pisze:zrobić jedną, maksymalnie dwie sztuki w najlepszych lokalizacjach
Też jestem za tym, ale najczęściej te gwiazdy chcą grać tych sztuk więcej.
Granica opłacalności przy kapelach typu Inquisition, Impiety, Toxic Holocaust, Nunslaughter, Angelcorpse - max 2 koncerty i to o dużym rozrzucie!
Po prostu, mimo statusu pewnych kapel, nie przyciągną one w tym kraju wielu ludzi, więc lepiej robić mniej sztuk. Nikomu nie życzę grania do pustej sali. Zgadzam się, że czasem gigi na 10 osób są świetne, ale o wiele lepsze koncerty, to sytuacja, gdzie sala jest pełna i już po dwóch sekundach pod sceną (albo w Bazylu na scenie) dzieją się rzeczy niepojęte dla dziennikarzyn, którzy wszędzie widzą nawiązania do kultu wąsika.

Zresztą każdy chyba zauważył, że największe podziemne akty trzymają się swoich krajów, a tak, to grają głównie na festiwalach o z góry zamkniętym składzie (czytaj: dobór kapel wg klucza, a nie "trochę death, trochę black, każdemu się spodoba!").
Husar pisze:Mint nie wiem jak to edytowac po takiej ilości quotów jak odjebałeś hehehe
Zacznij standardowego posta, poniżej w widoku poszczególnych postów, zaznaczaj, na co chcesz odpowiedzieć i cytuj. Selektywne cytowanie. Dziękuję. 3,50.

Awatar użytkownika
BadBlood
weteran forumowych bitew

09-02-2012, 09:14

beastov23 pisze:grają głównie na festiwalach o z góry zamkniętym składzie (czytaj: dobór kapel wg klucza, a nie "trochę death, trochę black, każdemu się spodoba!").
wybierz się kiedyś na Hell's Pleasure, człowiekumen
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

09-02-2012, 10:36

MinT pisze: Njus od Martina.
Na niedzielę zaklepał Bielsko-Białą. Pasi?
fajnie
Awatar użytkownika
Headcrab
weteran forumowych bitew
Kontakt:

09-02-2012, 16:28

Ja bym chętnie zobaczył ich jeszcze raz w Gdyni, mam nadzieję że są na to szanse, mimo słabej frekwencji ostatnio. Ze swojej strony mogę obiecać że spróbuję wyciągnąć parę osób na koncert by podbić frekfencję. :) Mógłbym nawet charytatywnie jakiś plakat do słupa przylepić.:)
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
ODPOWIEDZ