SQUASH BOWELS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Self
- rasowy masterfulowicz
Re: SQUASH BOWELS nowy album "Grindcoholism"
Z Białego właśnie, ale obecnie stacjonuję w Piernikolandii (nawet do papy Tadeusza mam o rzut moherem, heh).
- H-K44
- weteran forumowych bitew
Pytam, bo ja z okolic.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Paluch mógłby pogadać z Bilosem i zrobić reedycję na winylu splitu Squash Bowels/Malignant Tumour. Uwielbiam ten split ze starych pozycji, prawdziwy wygar, tak samo split z CUM i "Something Nice" EP na której umieścili kawałki z mojej ich ulubionej demówki "Dead?!". Muszę kupić w końcu na digipacku tę reedycję "Tnyribal". Śmiało można łykać bez popitki jeszcze ich split EP z Neuropathia, "Neurons" EP, czy albumy "The Mass Rotting...The Mass Sickening", "Love Songs" czy ostatni "Grindvirus". Jedynie "No Mercy" jakoś mi nie podchodzi. Czekam z niecierpliwością na nowy LP. Mam nadzieję, że w tym roku w końcu wyjdzie coś nowego z logiem Dead Infection, mam na myśli nowy album, bo ta planowana kompilacja jakoś mnie nie interesuje.
A jak ktoś kiedyś wyda reedycję na winylu Incarnated "Human Flesh", Reinfection "They Die For Nothing" czy splitu Neuropathia/Vampiric Motives (ex-CUM) to chyba go w dupę pocałuję. :)
A jak ktoś kiedyś wyda reedycję na winylu Incarnated "Human Flesh", Reinfection "They Die For Nothing" czy splitu Neuropathia/Vampiric Motives (ex-CUM) to chyba go w dupę pocałuję. :)
Destroy your life for Noisecore!
- Self
- rasowy masterfulowicz
A ta kompilacja nie poszła się kochać przypadkiem? Bo coś mi się o uszy obiło.Blackwinged pisze:Dead Infection, mam na myśli nowy album, bo ta planowana kompilacja jakoś mnie nie interesuje.
- ultravox
- zahartowany metalizator
Takoż i ja czekam.H-K44 pisze:No i świetnie! Czekam z niecierpliwością na nowy album, bo "Grindvirus" jest zajebisty!
No fajna... Moje imieniny ;)H-K44 pisze:Fajna data. ;-)Andy/SB pisze:Druga część sesji rozpocznie się w dniu 10 kwietnia
- Godplayer
- w mackach Zła
@Andy, a co z tymi ośmioma numerami Damnable, o których wspominałeś w Thrash'em All (2005)? Wyszło to gdzieś, czy dalej leży w szufladzie, a może przemyciłeś te pomysły do Squash'a? Z opisu wynika, że może to być niezła schizoteka!!! Szkoda by było, żeby te numery przepadły, chociaż po 7 latach wszystko jest możliwe.
Nowa płyta? DAWAJTA!!!
Nowa płyta? DAWAJTA!!!
- H-K44
U mnie... urodziny. ;-)ultravox pisze:No fajna... Moje imieniny ;)H-K44 pisze:Fajna data. ;-)Andy/SB pisze:Druga część sesji rozpocznie się w dniu 10 kwietnia
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No to czekamy na kolejną premierę tego roku. Mam nadzieję że po wydaniu płyty uda mi się Was gdzieś zobaczyć w Polsce jak długa i szeroka....
- Godplayer
- w mackach Zła
Bierz śmiało . Wczoraj listonosz przytachał mi pakę z SMG , digipack wygląda zajebiście , trzy panele z bardzo dobrej jakości kartonu . Elegancki przedmiot , miły w dotyku :)Blackwinged pisze: Muszę kupić w końcu na digipacku tę reedycję "Tnyribal".
Muzycznie wiadomo , mimo upływu lat , płyta ciągle robi duże wrażenie . Zajebista rozpierducha z niszczącym brzmieniem , ciekawe zaaranżowane numery . No i te wokale , coś pięknego, he he he
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Re: SQUASH BOWELS
szcholera... myślałem, że temat wypłynął, bo nowy long się pojawił, a tu raptem jakieś towarzyskie gruchanie.
Panowie, ładnie to tak na emocjach pogrywać?
Panowie, ładnie to tak na emocjach pogrywać?
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
-
Wyjdzie w tym roku, plany aktualne.Self pisze:A ta kompilacja nie poszła się kochać przypadkiem? Bo coś mi się o uszy obiło.Blackwinged pisze:Dead Infection, mam na myśli nowy album, bo ta planowana kompilacja jakoś mnie nie interesuje.
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
- Andy/SB
- starszy świeżak
Squash Bowels w Białymstoku!!! Plakat poniżej. Zapraszam okazja :)

-
Dwa kawałki z nowej płyty:
http://soundcloud.com/arthur-grassmann
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Zajebioza o kurwa!Nawet się bardziej cieszę na ten krążek niż na nowe dzieło Cryptopsy.
Destroy your life for Noisecore!
-
Dobre dobre.... podoba mi się zwłaszcza drugi utwór. Prosto, z przytupem, przyjemnie - taka muzyka to czysta przyjemność.
- Andy/SB
- starszy świeżak
Teraz to już trzy kawałki z finalną wersją mesteringu. Do posłuchania pod tym linkiem:
CD wkrótce, równiez vinyl. Będę informował o szczegółach!
CD wkrótce, równiez vinyl. Będę informował o szczegółach!
-
CD będzie do kupienia u Karola z SMG?
- Andy/SB
- starszy świeżak
Oczywiście, jak najbardziej.
-
Świetnie, pozostaje czekać na informację o premierze.
-
Cisza oznacza, że nowa płyta pewnie nie wyjdzie już w tym roku. Czy znany jest chociaż wydawca?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.