NAILGUN MASSACRE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zaczyna szaleć
NAILGUN MASSACRE
Nazwa tego bandu pojawiła się już na forum, ale osobnego tematu nie było.
Generalnie jestem rozjebany. Najlepsiejsza niderlandzka szkoła w stylu Pytahrosis, Acrostichon, Asphyx z domieszką szwedzkiego brudnego brzmienia Entombed, Grave czy Dismember i pięknych nostalgiczno-smutnych melodii w stylu "The Rack" - Asphyx i "Enigma A) the Blessing B) Celestial Dissension C) the Loss of Hallowed Life" - Edge Of Sanity.
Czekam na opinie.
Generalnie jestem rozjebany. Najlepsiejsza niderlandzka szkoła w stylu Pytahrosis, Acrostichon, Asphyx z domieszką szwedzkiego brudnego brzmienia Entombed, Grave czy Dismember i pięknych nostalgiczno-smutnych melodii w stylu "The Rack" - Asphyx i "Enigma A) the Blessing B) Celestial Dissension C) the Loss of Hallowed Life" - Edge Of Sanity.
Czekam na opinie.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Re: Nailgun Massacre
Ja kojarze tylko taki Nail Gun Massacre:

:)

:)
-
- zaczyna szaleć
Oj nie!
To zupełnie inna bajka. "Mię" się rozchodzi o to:

To zupełnie inna bajka. "Mię" się rozchodzi o to:

-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Świetny rozpierdalator. Okładka jet o wiele bardziej prymitywna od muzyki.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- zaczyna szaleć
Bardzo fajna płyta. Nawet chciałem sobie kupić, ale w tym miesiącu tak bardzo przesadziłem z zakupami, że ukrywam stan konta przed samym sobą.
- nicram
^ ciekawa inicjatywa, muszę zacząć robić tak samo! :-D
all the monsters will break your heart
Płyta bardzo przyjemna. Jakby wyszła 20 lat temu to dziś byłby kult, ale że wyszła dopiero teraz to pewnie przejdzie niezauważona. Słucha się lepiej niż przyjemnie - świetne wokale, doskonałe brzmienie, granie w starym stylu, ale przemyślane i mające jednak pierwiastek czegoś swojego. Polecam!
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Całej płyty jeszcze nie słuchałem ale te kilka kawałków rokuje bardzo dobrze. Zaraz sobie zamówie, a co.
- Mol
- zahartowany metalizator
-
- zaczyna szaleć
Mam kilka sztuk. Mogę odłożyć dla Ciebie kiedy dojdziesz już do porozumienia z własnym budżetem. Daj znać czy jesteś zainteresowany.Conflagrator pisze:Nawet chciałem sobie kupić, ale w tym miesiącu tak bardzo przesadziłem z zakupami, że ukrywam stan konta przed samym sobą.
Fajna płyta, szkoda że okładka tak zjebana. Zdecydowanie nie przyciąga, ale chyba minęły już czasy w których dobra okładka przyciągała słuchaczy.
-
Re: NAILGUN MASSACRE
Podpisali papiery z Xtreem Music. Nowa płyta na jesieni.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Utwór z płyty ""Boned, Boxed and Buried", która wyjdzie w styczniu:
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Nikt nie skomentuje perfekcyjnego połączenia wpływów Impetigo (wokale!), Necrophagia, Master, Autopsy i Asphyx, które zdominowało nową płytę?
-
Oba albumy NAILGUN MASSACRE bardzo tanio:
http://allegro.pl/nowosc-nailgun-massac ... 81563.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/wyprzedaz-nailgun-mas ... 57073.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/nowosc-nailgun-massac ... 81563.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/wyprzedaz-nailgun-mas ... 57073.html" onclick="window.open(this.href);return false;