Zna ktoś i lubi?Bo własnie słucham ich 1 lp `Fear Gave Us Wings` zresztą mój ulubiony jeszcze z Adde na bębnach (Birdflesh / General Surgery),potem zastąpił go Ove, a skład uzupełniają Jon (Nasum / Retaliation) oraz Andreas (General Surgery).Bardzo zacne są jeszcze kawałki ze splitu z No Value zresztą warto zapoznać się z kompilacją split Ep`ek i różnych kawałków z kompilacji na wydawnictwie `The Great Northern Revisited`.Ich 2lp `Mourning The Unknown` jakoś mniej mi podszedł może to kwestia melodyki, krótszych aranżacji i brzmienia,ale to kwestia gustu.Niemniej śmiało można powiedzieć,że wypełniają lukę po Nasum na szwedzkiej scenie.Poniżej małe show.
SAYYADINA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
SAYYADINA
Destroy your life for Noisecore!
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Sayyadina
widzialem na zywo i grindowcy daja rade. niestety w domu oprocz wyjatkow napalm death nie slucham takich swirow.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo