24.02.12 - Goat Horns vol.3 - Iperyt, Blaze of Perdition...
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Re: 24.02.12 - Goat Horns vol.3 - Iperyt, Blaze of Perdition
lepiej powiedz od razu, że jakiś łysy ci kiedyś pysk skapiszonował i teraz w necie piszczysz :)
-
- mistrz forumowej ceremonii
lol;
A niektórych to murzyn wyruchał i potrafią liczyć tylko do 14,18, ew. 88 ;)
A niektórych to murzyn wyruchał i potrafią liczyć tylko do 14,18, ew. 88 ;)
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Nie przypominam sobie. Mnie ludzie lubią, jakoś nikt mnie nie chce bić nigdy :( Po prostu śmieszą mnie takie buraki :) Blekmetalowcy są tak kurwa głupi i komiczni, że nie da się juz bardziej. Smutasy jebane :) Słucham tej muzyki od 15 lat, ale nigdy nie potrafilem poważnie traktowac tych pomalowanych jak jajko wielkanocne niedorozwojów z toporkami albo ogromniastymi odwróconymi krzyżami na fotkach :)Scaarph pisze:lepiej powiedz od razu, że jakiś łysy ci kiedyś pysk skapiszonował i teraz w necie piszczysz :)
- beastov23
- weteran forumowych bitew
yossarian84 pisze:Blekmetalowcy są tak kurwa głupi i komiczni, że nie da się juz bardziej. Smutasy jebane :) Słucham tej muzyki od 15 lat, ale nigdy nie potrafilem poważnie traktowac tych pomalowanych jak jajko wielkanocne niedorozwojów z toporkami albo ogromniastymi odwróconymi krzyżami na fotkach :)

maximum walrus yields maximum walrus
:3
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
- beastov23

- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
- beastov23
Piszesz takie smuty, jak przeciętny smutny polski black metalowiec, który jest przekonany, że panowie z plakatów są herosami, którzy na śniadanie zjadają dwa obozy. Wiem, że to bardzo trudne, ale to błędne, murzynie.
Więcej uśmiechu w życiu i od razu będzie Ci lepiej.
Więcej uśmiechu w życiu i od razu będzie Ci lepiej.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Nie zrozumialeś jednak :( i nie porównuj mnie do blekmetalowców, bo to potwarz.beastov23 pisze:Piszesz takie smuty, jak przeciętny smutny polski black metalowiec, który jest przekonany, że panowie z plakatów są herosami, którzy na śniadanie zjadają dwa obozy. .
- beastov23
Akurat wychodzę, to będę się streszczał. Na kolejnym już forum piszesz te same smuty o jakiś przypadkach, które spokojnie mogłyby starać się o rentę na skutek obniżenia sprawności funkcji umysłowych. Osobiście znam samych uśmiechniętych black metalowców i wszyscy śmiejemy się ze smutasów, którzy są smutni, bo przecież black metal. To o czym piszesz, to albo projekcja, albo słuchasz/łeś samego gówna.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Black Metal Ist Funn!
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
No widac zyskują przy bliższym poznaniu :) Bo tak to pozują na chuj wie kogo, chodzą z jakimis ryjami obrażonymi i cwaniakują, bo potrafią wpierdolić jakiemus wychudzonemu 18-sto latkowi :D naprawdę śmieszne i pozerskie środowisko. Ale w sumie to chuj z nimi, ważne żeby dobre płyty nagrywali. Tylko tyle mnie interesuje w całym tym black metalu.beastov23 pisze:Akurat wychodzę, to będę się streszczał. Na kolejnym już forum piszesz te same smuty o jakiś przypadkach, które spokojnie mogłyby starać się o rentę na skutek obniżenia sprawności funkcji umysłowych. Osobiście znam samych uśmiechniętych black metalowców i wszyscy śmiejemy się ze smutasów, którzy są smutni, bo przecież black metal. To o czym piszesz, to albo projekcja, albo słuchasz/łeś samego gówna.
Zalogowałeś sie na metalowym forum (przypadkiem takim, na którym stereotypowy metaluch to towar raczej deficytowy) żeby w co drugim poście jak krypto-metaluch pisać o metaluchach? W dodatku jęczysz jak nastolatek, które własnie dostał wpierdol od jakiegoś mrocznego buraka z przetłuszczonymi włosami i flauszowym płaszczu po ojcu nałozonym na sprawną bluzę Burzum. Panie, daj pan spokój.
Vitriol, masz jeszcze CDki Oremus?
Vitriol, masz jeszcze CDki Oremus?
-
nie, ale bolowi kilka zostało
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
to niech jeden weźmie ze sobą. wezmę mu coś na wymianę albo dam mu piniendzy.
- Glene
Bardzo mozliwe, ze sie przejde, dawno juz na zadnym koncercie nie bylem.
yossarian84 pisze:
Nie przypominam sobie. Mnie ludzie lubią, jakoś nikt mnie nie chce bić nigdy :( Po prostu śmieszą mnie takie buraki :) Blekmetalowcy są tak kurwa głupi i komiczni, że nie da się juz bardziej. Smutasy jebane :) Słucham tej muzyki od 15 lat, ale nigdy nie potrafilem poważnie traktowac tych pomalowanych jak jajko wielkanocne niedorozwojów z toporkami albo ogromniastymi odwróconymi krzyżami na fotkach :)
Nie rozumiem jak możesz słuchać tej muzyki dłużej niż żyjesz ....
Do tematu - bardzo chciałbym się na ten koncert wybrać, nie wiem tylko czy samemu będzie mi się chciało jechać, bo coś mi mówi, że kumple mi ostatecznie nie dopiszą. Czy ktoś w Warszawy się wybiera? Chętnie bym się dołączył, by w pociągu nie pić do lustra :)
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
uhuhuhu ohohohoho ale zabawni ci metalowcy. facet z takim poczuciem humoru to skarb. na pewno nie możesz opędzić się od zakochanych w tobie pedałów na dworcu w katowicach.Maria Konopnicka pisze:
Nie rozumiem jak możesz słuchać tej muzyki dłużej niż żyjesz ....
- beastov23
Widzę, że chciałbyś być prześmiewcą, ale gdzieś tam jakiś zawód jest ;). Kwestia pozerstwa zajmuje przede wszystkim metalowców i niespełnionych muzyków, którym nic nie wychodzi, więc mimo ślubów kościelnych muszą udawać satanistów, by jakoś to było. Zaprawdę, polecam zmienić listę słuchanych zespołów.yossarian84 pisze:No widac zyskują przy bliższym poznaniu :) Bo tak to pozują na chuj wie kogo, chodzą z jakimis ryjami obrażonymi i cwaniakują, bo potrafią wpierdolić jakiemus wychudzonemu 18-sto latkowi :D naprawdę śmieszne i pozerskie środowisko. Ale w sumie to chuj z nimi, ważne żeby dobre płyty nagrywali. Tylko tyle mnie interesuje w całym tym black metalu.
- Scaarph
- zahartowany metalizator
a nie mówiłem? :Dyossarian84 pisze:chodzą z jakimis ryjami obrażonymi i cwaniakują, bo potrafią wpierdolić jakiemus wychudzonemu 18-sto latkowi :D