Bez wokali:
BETWEEN THE BURIED AND ME
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- w mackach Zła
Re: Between the Buried and Me
Zespół ma za długa nazwę żeby się tu komukolwiek spodobał ;)
A co do meritum - najlepszy The silent circus, najbardziej agresywny i techniczny, później było coraz więcej dziwnych dźwięków i kombinacji. Kiedyś bardzo lubiłem, ale teraz jakoś mnie meczą i praktycznie nie słucham.
Co by nie mówić, ogólnie dobre granie, jedna z bardziej interesujących kapel z tego całego około-metalcorowego nurtu
A co do meritum - najlepszy The silent circus, najbardziej agresywny i techniczny, później było coraz więcej dziwnych dźwięków i kombinacji. Kiedyś bardzo lubiłem, ale teraz jakoś mnie meczą i praktycznie nie słucham.
Co by nie mówić, ogólnie dobre granie, jedna z bardziej interesujących kapel z tego całego około-metalcorowego nurtu
- white_pony
- weteran forumowych bitew
niby spoko ale w takim graniu nie chodzi kompletnie o nic. jeeeeebać to.
do not make equal what is unequal
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Znowu zdublowany temat, brakuje jeszcze w temacie wzmianki o nie działającej wyszukiwarce.
Yare Yare Daze
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Tak myslalem, ze juz jakis temat o tym widzialem, ale nie chcialo mi sie nawet szukac i upewniac :D
- Scaarph
- zahartowany metalizator
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Chujowy temat, ale to nie powód by się zmarnował
PRO-CLA-MA-TION <klap klap klap>
PRO-CLA-MA-TION <klap klap klap>
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
- Góral
- w mackach Zła
BLERGHGHGH WITCHING TORMENT!
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- Self
- rasowy masterfulowicz
Co wy pierdolicie, przecież ta ekipa jest zajebista, spokojnie na poziomie 2/10, może nawet z plusem.
A serio to z czystej ciekawości sprawdziłem - no kawałki z tej drugiej płyty byłyby naprawdę całkiem spoko, gdyby jakiegoś sensownego mordozdziercę zakontraktowali. Czyste wokale wypierdalać, jakieś pedalskie pseudogrowle też.
A serio to z czystej ciekawości sprawdziłem - no kawałki z tej drugiej płyty byłyby naprawdę całkiem spoko, gdyby jakiegoś sensownego mordozdziercę zakontraktowali. Czyste wokale wypierdalać, jakieś pedalskie pseudogrowle też.