Po obejrzeniu tego teledysku nie sposób się nie zgodzić. Na pewno chcą być drugim Behemothem.Castor pisze:A teraz jeszcze teledyski kręcą, chcą być drugim behemothem czy co?
STILLBORN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: STILLBORN
- beastov23
- weteran forumowych bitew
- Castor
Według mnie kręcenie teledysków mogli by se darować. Przez tyle lat zespół świetnie sobie radził bez nich, więc nie widzę sensu żeby to zmieniać. Ja wiem chłopaki mają swoje ambicję, chcą się spełniać na różnych płaszczyznach, ale mi teledyski, choćby nie wiem jak dobre, w metalu wydają się zupełnie zbędne, a powiem i więcej: gwiazdorstwem mi śmierdzą.Conflagrator pisze:Po obejrzeniu tego teledysku nie sposób się nie zgodzić. Na pewno chcą być drugim Behemothem.Castor pisze:A teraz jeszcze teledyski kręcą, chcą być drugim behemothem czy co?

- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Castor, powiedz mi jak mam żyć?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- beastov23
Czy nie powinieneś zająć się tamą?
gwiazdorstwem? taki klip? hahah, bober, naprawdę. tama.
gwiazdorstwem? taki klip? hahah, bober, naprawdę. tama.
maximum walrus yields maximum walrus
:3
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Lykantrop pisze:Castor, powiedz mi jak mam żyć?
...racjonalne żywienie, pięć posiłków dziennie.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
A tak w ogóle to widział ktoś Stillborn na zywo w 1998-99, wy stare hipstery? Bo ja ich oglądałem w ciasnym jak dziewicza dupa klubie z niesławną, rzeszowską Mysterią w tym okresie.
Kerosene keeps me warm.
- ultravox
- zahartowany metalizator
Castor pisze:mi teledyski, choćby nie wiem jak dobre, w metalu wydają się zupełnie zbędne, a powiem i więcej: gwiazdorstwem mi śmierdzą.
- beastov23
Poznałem ich w tym wieku, ale wiem jedno - Gopher był wyśmienitym pałkerem.83koper83 pisze:A tak w ogóle to widział ktoś Stillborn na zywo w 1998-99, wy stare hipstery? Bo ja ich oglądałem w ciasnym jak dziewicza dupa klubie z niesławną, rzeszowską Mysterią w tym okresie.
maximum walrus yields maximum walrus
Gofry, morsy, koncerty pewnie w zoo głównie.beastov23 pisze:Poznałem ich w tym wieku, ale wiem jedno - Gopher był wyśmienitym pałkerem.83koper83 pisze:A tak w ogóle to widział ktoś Stillborn na zywo w 1998-99, wy stare hipstery? Bo ja ich oglądałem w ciasnym jak dziewicza dupa klubie z niesławną, rzeszowską Mysterią w tym okresie.
Omijali mnie jak dotąd, ale po przesłuchaniu debiutu stwierdzam, że klasa, chociaż ten cover dość niecodzienny to i tak fajnie, że zrobiony po swojemu. Gmyranie przy Gnijącym generalnie kończy się bardzo różnie.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Demówki, split z Azarath i debiut to opus magnum Stillborn, reszta spoko, ale raczej średnio się chce do nich wracać. Gdzieś zatracili tę młodzieńczą iskrę i szaleństwo.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Przecież "Mordercy z Południa" to jest czyste szaleństwo tylko dojrzalsze i bezlitosne! Wyśmienita płyta. Kto się nie poznał ten trąba.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Loathe
- postuje jak opętany!
Mimo wszystko każdy który twierdzi inaczej jak to, ze Manifesto de Blasfemia jest najlepszym krążkiem S. jest ignorantem.
Nic, naprawdę nic nie pomoże
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
-
jestem ignorantem, bo ten album kładzie zadudnione brzmienie i nie-morsowe riffy:)
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
Macie może jakieś informacje, czy łobuzy coś dłubią nad nowym materiałem?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- plasterchrist
- rozkręca się
Dłubią, ale nie wiem ile mają gotowego stuffu, bo dawno się nie widzieliśmy. Nowe numery są na pewno.
one pill makes you larger and one pill makes you small
- LOŻA
- rozkręca się
Przypominamy o terminowym płaceniu składek... liczymy, że sytuacja podobna jak z zespołem Deception nie będzie miała miejsca.
- plasterchrist
- rozkręca się
Ok, cały album nagrany. Nie powiem nic więcej poza tym, że materiał rozkurwia w drobny mak.
- manieczki
Cool!
A to tso?
http://www.metal-archives.com/albums/Ho ... One/466198" onclick="window.open(this.href);return false;
A to tso?
http://www.metal-archives.com/albums/Ho ... One/466198" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- plasterchrist
- rozkręca się
Kolejny side project, nie pierwszy i pewnie nie ostatni. ;) Nie wiem, czy w tym temacie będzie coś więcej.manieczki pisze:Cool!
A to tso?