Tak, przez Wiedeń :)535 pisze:
Patrz Pan jednak ten rząd spełnił obietnicę w niespełna minutę ze Stolycy do Lublyna.
a może to następnego dnia?
wyjeżdżam o 10.30
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Tak, przez Wiedeń :)535 pisze:
Patrz Pan jednak ten rząd spełnił obietnicę w niespełna minutę ze Stolycy do Lublyna.
a może to następnego dnia?
Wiesz co teraz spojrzalem na bilet i nie ma na nim numeru.Mozliwe, ze jeszcze ich nie numerowali.Czyzbym nabyl 1 bilet?:)Sadze, ze o frekwencje nie ma co sie martwic i bedzie wysoka, abowiekszosc osob kupi bilety w piatekPerversor pisze:tak z ciekawości wysoko w numeracji? :)Glene pisze:Dzisiaj zakupilem bilet, teraz czekam na piatek.
hehe :) ale tam gdzie jest pole na numerek miejsce puste? :) bo o ile dobrze pamiętam przygotowując bilety robiłem miejsce na numeracje :d może się nikomu nie chciało numerować albo wydrukowane zostały inne bilety :DGlene pisze:Wiesz co teraz spojrzalem na bilet i nie ma na nim numeru.Mozliwe, ze jeszcze ich nie numerowali.Czyzbym nabyl 1 bilet?:)Sadze, ze o frekwencje nie ma co sie martwic i bedzie wysoka, abowiekszosc osob kupi bilety w piatekPerversor pisze:tak z ciekawości wysoko w numeracji? :)Glene pisze:Dzisiaj zakupilem bilet, teraz czekam na piatek.
Maryś, ale MY będziemy:DMaria Konopnicka pisze:Dzięki, po tym przeklętym wypadzie do Bielsko-Białej kumpel mi się zniechęcił i teraz muszę sam jechać :(
Piechty dymać dla zdrowotności- akurat bedzie na czas:D. Busy jakowes znalazlem- 2, 4 we w nocy itp. A pociąg o 5.15 to chyba tylko do Wawy hehehe. Przy okazji- @M. Konopnicka - z Warszawy sam?? eeee bedzie chyba ciężko bo prawie wszyscy via Stolica cisna haha - my z Góralem , Insane, z Kato znajoma :D to i pewnie podobnie będzie z innymi ludkami z dalszych terenów hahaInsane pisze:Maryś, ale MY będziemy:DMaria Konopnicka pisze:Dzięki, po tym przeklętym wypadzie do Bielsko-Białej kumpel mi się zniechęcił i teraz muszę sam jechać :(
A tak w ogóle to jak jest z dojazdem z Lbl do W-wy? Mam na myśli te wspominane przez Was busy. Mianowicie, skąd odjeżdżają i gdzie dokładnie w stolycy stają? Nie ogarniam Warwsiowii total, dobrze by się było rozeznać zanim się dupę zapakuje w zug. Macie jakąś rozpiskę? Fajnie by było, gdyby coś po koncercie było - jakiś nocny;) Innej opcji nie ma, nie widzi mi się czekać do 5;15 na pociąg do Wrocka...