yossarian84 pisze:Morowe za to odwołali jak mieli grać na jakimś festiwalu :) Nie wiem co ma Morowe wspólnego z NS, no ale cóż.
Z zaproszenia Morowe wycofał się Pan Robert, organizator Asymmetry Festival III. Zespół Guantanamo Party Program, którego piekło, gdyż nie wygrali konkursu na support, poinformował szanownego organizatora, że zespół Morowe ma powiązania ze sceną NS. To wystarczyło.
Scaarph pisze:jak to co. grali z behemoth, a w behemoth gra inferno, a inferno gra w azarath, a w azarath gra necrosodom, który jak wiadomo jest z wrocławia, z którego pochodzi również graveland, które przyjęło się mówić, że gra nsbm. TO KURWA MAŁO?!?
Morowe było NS przed koncertami z Behemoth. Nergal znana postać, to jemu nie powiedzą "nie przejdziesz!".
Tak patrząc, to wiele osób jest umoczonych. Poczynając od supportów, przez barmanów, szatniarki, metalówki itp. Ciekaw jestem, kiedy zaczną się po prostu wysadzać? W końcu jeśli ktoś nie sympatyzuje, to nie powinien być w takich miejscach.
Perversor pisze:yossarian84 pisze:Morowe za to odwołali jak mieli grać na jakimś festiwalu :) Nie wiem co ma Morowe wspólnego z NS, no ale cóż.
jak to nie wiesz? W Morowe jest Nihil a nihil grał z zespołem z którym grał jakiś inny zespół z którego basista pił z kimś kto kiedyś ponoć grał sesyjnie w zespole którego nazwy nie można wymawiać :)
Poza tym w tekstach na płycie pojawia się 2x słowo Auschwitz :) Dziękuje, do widzenia :>
Ponieważ cięzko jest pewnym grupom kojarzyć fakty, kiedy wszyscy w kraju są NS albo lubią się z psami, chętnie im pomogę. FURIA = MASSEMORD = MOROWE = TAK, ONI SOM NS! WIECIE CO MACIE ROBIĆ. NIECH ODWOŁAJĄ ŚWIAT!