GRAVELAND
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: GRAVELAND
Weź przestań :/ Nic nie tłumaczy narodowego socjalizmu, nawet terminowe wysyłanie paczek!
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
A to Graveland to jest jakiś nsbm? Niezłych rzeczy się tu można dowiedzieć :)
- beastov23
- weteran forumowych bitew
Przypomina mi to kilka zespołów lalala.znane źródło naukowe/wikipedia pisze:Grupa jest uznawana przez fanów na całym świecie jako zespół z nurtu NSBM, jednakże Rob Darken oficjalnie zaprzecza, jakoby muzyka Graveland należała do tego podgatunku black metalu.

maximum walrus yields maximum walrus
:3
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Hahaha, ale zjeby.beastov23 pisze:
- Lykantrop
Twoja walka z narodowym socjalizmem coraz bardziej mi imponuje.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Block69
- zahartowany metalizator
Jakie zjeby. Tyś je zjeb. Rycerz sie spytoł kierędy na Grunwald to mu pokozali.
PENIS METAL
-
i w sumie przypomina tych, z których się tak ochoczo nabija. oni też ciągle walczą, chuj wie z czym i po co. no nic to, wojna trwa!Lykantrop pisze:Twoja walka z narodowym socjalizmem coraz bardziej mi imponuje.
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
ale ja z niczym nie walczę :) nie jestem z antify :) nabijanie się z ludzi ubogich intelektualnie to nie jest walka :) zresztą co ma ns do Graveland? Nazywane go NSBM to takie samo pierdolenie jak nazywanie w ten sposób Burzum.
- Lykantrop
Proszę, nie każ mi być złośliwym... :-)yossarian84 pisze:nabijanie się z ludzi ubogich intelektualnie to nie jest walka :)
- beastov23
Coś w tym jest. Zespoły katolickie są nazywane satanistycznymi, satanistyczne chrześcijańskimi, pomieszanie z poplątaniem.yossarian84 pisze:zresztą co ma ns do Graveland? Nazywane go NSBM to takie samo pierdolenie jak nazywanie w ten sposób Burzum.
Graveland is extremely popular among NSBM fans and generally seen as an NSBM band. To tak, jak z kilkoma innymi krajowymi zespołami.
Ale się droczysz.Lykantrop pisze:Proszę, nie każ mi być złośliwym... :-)yossarian84 pisze:nabijanie się z ludzi ubogich intelektualnie to nie jest walka :)
maximum walrus yields maximum walrus
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Ty sobie uważaj, bo dopadnie cię Twarz żydowskiej zemsty.Lykantrop pisze:Proszę, nie każ mi być złośliwym... :-)yossarian84 pisze:nabijanie się z ludzi ubogich intelektualnie to nie jest walka :)
- Block69
- zahartowany metalizator
- Bezdech
A już czułem się rozgrzeszony. http://lss.otwarte24.pl/Lykantrop pisze:Weź przestań :/ Nic nie tłumaczy narodowego socjalizmu, nawet terminowe wysyłanie paczek!
:/
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
O, widzę że jakiś nowy zine wyszedł. "Unicestwienie". Uuu, sroga nazwa.
- Realista
+1 hahahaBlock69 pisze:Jakie zjeby. Tyś je zjeb. Rycerz sie spytoł kierędy na Grunwald to mu pokozali.
- maciek z klanu
Tekst roku. :D
Dziwnym zebys walczyl jak w nicku przemycasz nazistowskie tresci yo..SS...ARIAN..84yossarian84 pisze:ale ja z niczym nie walczę :) nie jestem z antify :) nabijanie się z ludzi ubogich intelektualnie to nie jest walka :) zresztą co ma ns do Graveland? Nazywane go NSBM to takie samo pierdolenie jak nazywanie w ten sposób Burzum.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
A w nim takie cuda wianki, że śmiać się chce. ;)yossarian84 pisze:O, widzę że jakiś nowy zine wyszedł. "Unicestwienie". Uuu, sroga nazwa.
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
A to weź powiedz co i jak tam :)
-
pogardy, pedofilia, narkomany i inne takie śmieszne rzeczy :D
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
A to może kupię, wywiady z takimi tuzami polskiego black metalu jak: Dark Fury, Beleth, Pentagammadion albo Trąd mogą być wesołe. :)
Tak podejrzewałem, że pracujesz dla Centrum Wiesenthala.maciek z klanu pisze:dziwnym zebys walczyl jak w nicku przemycasz nazistowskie tresci yo..SS...ARIAN..84