GOREFEST
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: GOREFEST
+1
A był ktoś jak GF grali w (chyba) 1998 na Metalmanii i nie zagrali nic ze starych płyt?
A był ktoś jak GF grali w (chyba) 1998 na Metalmanii i nie zagrali nic ze starych płyt?
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Byłem, i byłem zawiedziony że nie zagrali nic z wcześniejszych płyt, bodajże grali tylko kawałki z Chapter 13. Co do daty to dokładnie ta metalmania. A tak czekałem na chociażby jeden kawałek z "False".....
-
Ale za to kiedy widziałem ich w 2006 to zagrali aż 6 kawałków z False i nawet jeden z Mindloss. Zajebisty to był koncert, jeden z lepszych, na których byłem.Nasum pisze:Byłem, i byłem zawiedziony że nie zagrali nic z wcześniejszych płyt, bodajże grali tylko kawałki z Chapter 13. Co do daty to dokładnie ta metalmania. A tak czekałem na chociażby jeden kawałek z "False".....
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
W sumie to nie wiem czemu nie wybrałem się w 2006 , gdzie oni wtedy grali? Tamta Metalmania to oprócz rozczarowania Gorefest, to taka bolesna nieobecność Cannibal Corpse. Ale Vader i Morbid Angel dali tamtego wieczoru znakomite koncerty. Żałuję że już nigdy nie dane mi będzie zobaczyć Holendrów raz jeszcze na żywo, cóż, takie życie. Zostają płyty.
-
Na obczyźnie :)Nasum pisze:W sumie to nie wiem czemu nie wybrałem sie w 2006 , gdzie oni wtedy grali?
Teraz już na płycie, ale był czas taśmy. Nawet mi kiedyś jeden gość ze Śląska przegrywał, ale pewnie już nie żyje...kregozmyk pisze:Fakt. A tak poza tym, to demówki na taśmie czy na płycie posiadasz?535 pisze:Napisałem przecież, że "mogło być"...
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
-
Ze Śląska to fajny gość musiał być. Zresztą nazwa Gorefest jest bliska każdemu Ślonzokowi;)
- empir
- zahartowany metalizator
No byłem. Srogo się wtedy zawiodłem.est pisze:+1
- jaszyn
- postuje jak opętany!
Jest znany jakiś konkretny powód dla którego ponownie dokonali żywota? Bo trochę szkoda, wysmażyli po powrocie dwie fajne płyty, szczególnie La Muerte pryzpadla mi do gustu.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
- YNKE
- w mackach Zła
Nie chcieli odpierdalać pańszczyzny jak połowa starych dziadów, nie lepiej zakończyć żywota dobrze zapamiętanym?jaszyn pisze:Jest znany jakiś konkretny powód dla którego ponownie dokonali żywota? Bo trochę szkoda, wysmażyli po powrocie dwie fajne płyty, szczególnie La Muerte pryzpadla mi do gustu.
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- COFFIN
Chujnia na maksa. Za to na którymś Wacken (05/06?) wyszli na scenę i stwierdzili, że zagrają kawałki tylko z trzech pierwszych płyt. I to był zajebisty koncert:)empir pisze:No byłem. Srogo się wtedy zawiodłem.est pisze:+1
'Come the Blessed Madness'
- jaszyn
- postuje jak opętany!
Jasne, bezsensem byłoby ciągnięcie tego na siłę.YNKE pisze:Nie chcieli odpierdalać pańszczyzny jak połowa starych dziadów, nie lepiej zakończyć żywota dobrze zapamiętanym?jaszyn pisze:Jest znany jakiś konkretny powód dla którego ponownie dokonali żywota? Bo trochę szkoda, wysmażyli po powrocie dwie fajne płyty, szczególnie La Muerte pryzpadla mi do gustu.
- ultravox
- Godplayer
- w mackach Zła
http://www.fan.pl/katalog/p91859258_gor ... erase.html
Ma to już ktoś , wziąłem dzisiaj , ale ciekawym jak się prezentuje ten digipack .
Ma to już ktoś , wziąłem dzisiaj , ale ciekawym jak się prezentuje ten digipack .
- longinus696
Kilka dni temu postanowiłem odświeżyć sobie "La Muerte", chociaż "odświeżyć" to może niewłaściwe słowo, skoro niczego z tej płyty nie zapomniałem. No i przez te kilka dni zapodaję ją po 2-3 razy na dobę. Stwierdzam jednogłośnie i jednomyślnie, że stawiam ją ponad "Mindloss", tuż za "False". Nie ma tam ani jednego słabego kawałka, są za to same przeboje. Ponad 64 minuty mijają jak z bicza strzelił, bo słuchacz nie nudzi się nawet przez sekundę.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Rattlehead
hmmm, tutaj mam zagwozdkę. No bo jak niby False ma być wyżej niżeli Mindloss, skoro False jest niżej niżeli Mindoss?longinus696 pisze:...stawiam ją ponad "Mindloss", tuż za "False"...
support music, not rumors