24.02.12 - Goat Horns vol.3 - Iperyt, Blaze of Perdition...
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Insane
- starszy świeżak
Re: 24.02.12 - Goat Horns vol.3 - Iperyt, Blaze of Perdition
Widzieliście?:D
http://www.tvnmeteo.pl/mapy/polska,37/p ... ,39,1.html W sb wprawdzie śnieg, ale nadal na plusie. Jak zajebiście, już się nie mogę jutra doczekać!
http://www.tvnmeteo.pl/mapy/polska,37/p ... ,39,1.html W sb wprawdzie śnieg, ale nadal na plusie. Jak zajebiście, już się nie mogę jutra doczekać!
- Realista
- weteran forumowych bitew
Śnieg? Biały Śnieg jak w utworze "Poland" Thunderbolta? znów mi zajechało NS.
-
biały śnieg był wart zaakcentowania, gdyż na ślunsku rzadko pada w takowym kolorze :D
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Perversor
- zaczyna szaleć
u nas zawsze zimno! True zło...

witajcie w krainie gdzie ciepło ginie! :D

wery najs.Perversor pisze:u nas zawsze zimno! True zło...
Wbrew pozorom na Śląsku nie jest tak biednie, ponuro i toksycznie jak to pokazują na filmach produkcji tvp ;)Vitriol pisze:biały śnieg był wart zaakcentowania, gdyż na ślunsku rzadko pada w takowym kolorze :D
- Insane
- starszy świeżak
No, Panowie... Wrocław rusza!
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
ciiii, psujesz nam kultConflagrator pisze: Wbrew pozorom na Śląsku nie jest tak biednie, ponuro i toksycznie jak to pokazują na filmach produkcji tvp ;)
Mało spałem, umyłem zęby, wziąłem prysznic, uczesałem się. Syn zapytał dlaczego założyłem taki spodnie jak żołnierz. Odpowiedziałem, że jadę na koncert. - Wojskowa orkiestra będzie grała? - zapytał.
Za oknem szaro, siąpi drobny deszcz - złapałem jakiś PKS do Warszawy. Z Wilanowskiej Polskim Busem (cholera, znów wątek niepoprawny politycznie) do Lublina. Prawdopodobnie będzie jechał za mną nasz bdb kolega :-) z masterfula .
Za oknem szaro, siąpi drobny deszcz - złapałem jakiś PKS do Warszawy. Z Wilanowskiej Polskim Busem (cholera, znów wątek niepoprawny politycznie) do Lublina. Prawdopodobnie będzie jechał za mną nasz bdb kolega :-) z masterfula .
Jedziemy, pijemy, bdb kolega :-) poszedł pogadać z kierowcą więc piję sam . Jak wróci to wypije karniaka. Jest zajebiście, żałujcie że nie wynraliście się na ten koncert :€
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Oho, Riven dorwał się do konta Mariana :P
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
Kierowca pije co trzecią kolejkę?Maria Konopnicka pisze:Jedziemy, pijemy, bdb kolega :-) poszedł pogadać z kierowcą więc piję sam . Jak wróci to wypije karniaka. Jest zajebiście, żałujcie że nie wynraliście się na ten koncert :€
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
jadą na koncert i siedzą na masterfulu... uzaleznienie :)
kiedyś to sie w pociągu czy pekaesie piło, o muzyce i koncertach gadało a nie po forum śmigało hehe.
do żon byście podzwonili, opisali, że wszystko dobrze, że podróż spokojna i bezpieczna.
kiedyś to sie w pociągu czy pekaesie piło, o muzyce i koncertach gadało a nie po forum śmigało hehe.
do żon byście podzwonili, opisali, że wszystko dobrze, że podróż spokojna i bezpieczna.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
- zaczyna szaleć
Widzę, że kolega w zacnym stanie się stawi w klubie, jak tak dobrze dalej będzie szło to może nawet nie doczeka Iperyten Party :)Maria Konopnicka pisze:Jedziemy, pijemy, bdb kolega :-) poszedł pogadać z kierowcą więc piję sam . Jak wróci to wypije karniaka. Jest zajebiście, żałujcie że nie wynraliście się na ten koncert :€
Ja nie mam czego żałować, ponieważ ruszam również ze swoim bdb kolegą o 15.00 w kierunku Lbn!!! :-)))
- Glene
Niedlugo rozpoczne przedkoncertowa zaprawe w rytm totalitaryzmu i Prelenabcherow:D
- Block69
- zahartowany metalizator
Prędko nie wróci, bo pewnie poszedł też przybić piątke każdemu w autobusie. Strach z takim lecieć samolotem czy cisnąć pociągiem. Oby ten kierowca był bdb.Maria Konopnicka pisze:Jedziemy, pijemy, bdb kolega :-) poszedł pogadać z kierowcą więc piję sam . Jak wróci to wypije karniaka. Jest zajebiście, żałujcie że nie wynraliście się na ten koncert :€
PENIS METAL
Kiedyś tak było, ale koledzy się pożenili, zdyskotekowieli i na stare lata tylko masterful pozostał wiernym towarzyszem podróży :) koncert świetny, klub bardzo fajny, towarzysko też przyjemne. Do Iperyt doczekałem, ale brak kondycji nie pozwolił już na harce pod sceną. Z forum oprócz bdb kolegi, spotkałem jeszcze Conflaglatora (jaki ten świat mały:), Górala, Glene (sorry, że już nie miałem sił na pokoncertowe picie:), Pafkę, pewnie kogoś jeszcze... ;)Analripper pisze:jadą na koncert i siedzą na masterfulu... uzaleznienie :)
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Koncert bardzo fajny, klub też. Maria szkoda, że się nie widzieliśmy :-(
Ciebie zapomniałem wymienić bo jesteś na każdym koncercie :)) to tak jakbym napisał, że scena była, albo że piwo sprzedawali albo że bdb kolega :-) przybijał ze wszystkimi piątki ;) właśnie sobie wyjechałem z Lublina i mknę czerwonym autobusem do Warszawy. Piję żywca - niegazowaną wodę żywiec. Mam przy sobie 48 płyt ;)gelO pisze:Koncert bardzo fajny, klub też. Maria szkoda, że się nie widzieliśmy :-(
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
nie no, pojebany jestes.48 płyt
respect ;)
this is a land of wolves now