Słabe w porównaniu do Deathcrush, DMDS czy Ordo.Castor pisze:Grand Declaration of War i Wolf's Lair Abyss są słabe?White Pharaoh pisze:No ale przecież on ma rację. Wszystko po DMDS do Ordo jest bardzo słabe porównując.
Edit: do Castora
Mayhem to genialna kapela na CAŁEJ linii !!!
Nasze małe herezje
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- postuje jak opętany!
Re: Nasze małe herezje
-
- postuje jak opętany!
No więc chuj ci w krzyż.Karkasonne pisze:No jestem, spalić Cię na stosie za pyskowanie?White Pharaoh pisze:Pochwal się też, że jesteś katolikiem i wszystko będzie jasne.
Gdyby nie założenia podane przez Kolegę Lykantropa, musiałbym zdecydowanie i radykalnie zaprotestować. Nie wiem skąd się wzięło przekonanie o takiej przepaści, między jedynką, a resztą. Jakaś zbiorowa fata morgana, a pewnie raczej brak osłuchania, wynikający z kolei z odgórnego założenia, że tylko jedynka, a reszta to chuj. Ni cholery tego nie pojmuję.White Pharaoh pisze:No ale przecież on ma rację. Wszystko po DMDS do Ordo jest bardzo słabe porównując.
-
- postuje jak opętany!
Czyli gdyby nie jakieś tam założenia, nie protestujesz radykalnie i zdecydowanie?:)
E, jak miałbym się przejmować takimi hasłami zawsze to wiesz... Jezus Cię kocha bezwarunkowo, face it.White Pharaoh pisze:No więc chuj ci w krzyż.Karkasonne pisze:No jestem, spalić Cię na stosie za pyskowanie?White Pharaoh pisze:Pochwal się też, że jesteś katolikiem i wszystko będzie jasne.
-
- postuje jak opętany!
LOL, spierdalaj ninja.
- white_pony
- weteran forumowych bitew
szczerze mowiac jak chodzi o mayhem to po za dmds i deathcrush nie wiele mnie bierze. ordo jest spoko ale nie paluje sie wcale jakos wielce, ostatnio probowalem sobie np chimere odswierzyc i troche mnie wynudzila musze przyznac.
do not make equal what is unequal
Nie w TYM temacie.White Pharaoh pisze:Czyli gdyby nie jakieś tam założenia, nie protestujesz radykalnie i zdecydowanie?:)
- Loathe
- postuje jak opętany!
Przy takim odświeżaniu to nic dziwnego;)white_pony pisze: chimere odswierzyc i troche mnie wynudzila
Nic, naprawdę nic nie pomoże
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
- Castor
Wszystko co wymieniłeś bardzo lubię, żeby nie powiedzieć że wręcz uwielbiam. GDoW to bardzo dobra płyta, może nie arcy-genialna, ale minimum b. dobra. Ale co do WLA to nie mam żadnych wątpliwości, aby nazwać ją arcy-genialną. Może daj jej jeszcze szansę. Wiadomo, że wokale nie każdemu podchodzą, ja to rozumiem, ale sama muzyka to 10 na 10!! Ja słucham tej epki, to zawsze podnoszę szczękę z podłogi. Ostatnio w ogóle mam manię na punkcie tego zespołu. Na dzień dzisiejszy jest to mój nr jeden.White Pharaoh pisze:Słabe w porównaniu do Deathcrush, DMDS czy Ordo.Castor pisze:Grand Declaration of War i Wolf's Lair Abyss są słabe?White Pharaoh pisze:No ale przecież on ma rację. Wszystko po DMDS do Ordo jest bardzo słabe porównując.
Mayhem to genialna kapela na CAŁEJ linii !!!

- witchfinder
WLA kładą wokale. Nie mogę ich zdzierżyć. GDoW owszem, słabe. Chociaż przyznaję, że ostatnio słuchałem kilka lat temu, a Ordo też dopiero za którymś razem mi zaskoczyło. Pamiętam tylko, że GDoW tak mnie wtedy koszmarnie wynudziło, że porównywalne to chyba tylko z Lulu ;) Ergo - kompletnie nie mam ochoty do tego wracać.Castor pisze:Grand Declaration of War i Wolf's Lair Abyss są słabe?White Pharaoh pisze:No ale przecież on ma rację. Wszystko po DMDS do Ordo jest bardzo słabe porównując.
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Zainspirowany mayhemowymi pogaduchami odsłuchałem WLA i w sumie cieszę się, że tam nie śpiewa Attila, bo wówczas byłaby płyta-pomnik (nagrobek?) do której nie wolno podchodzić inaczej, jak na klęczkach.
Zdecydowanie wolę mayhem eksperymentalny od kanonicznego
Zdecydowanie wolę mayhem eksperymentalny od kanonicznego
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
- Castor
witchfinder pisze:Pamiętam tylko, że GDoW tak mnie wtedy koszmarnie wynudziło, że porównywalne to chyba tylko z Lulu ;)

- witchfinder
Twój post na temat Mayhem mogę skomentować identycznie (zresztą tak samo jak 2/3 Twoich pozostałych postów ;))
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- Zenek
no Grand Declaration Of War jest jak najbardziej porównywalne z Lulu, dwa dobre albumy.

MAYHEM nigdy nie zniżył się do tak żałosnego poziomu jak METALLICA.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
A ja DMDS Mayhem lubię chyba najmniej z ich pełnych płyt ;) (czekam na obrzucenie jajami)
The madness and the damage done.
- Loathe
- postuje jak opętany!
Ja w ogóle nie lubie Mayhem.
Nic, naprawdę nic nie pomoże
-
- mistrz forumowej ceremonii
Za to lubisz Kriegsmaschine.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior