zakup gitary
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: zakup gitary
lol, nawet nie zwrocilem uwagi ;D ale co mnie to - jesli bedzie ladnie brzmiec
this is a land of wolves now
- white_pony
- weteran forumowych bitew
jak klasyk/akustyk to tylko http://img9.burak.pl/img/1/5/5/f/schect ... -smith.jpg
takamine albo kurwa... byla jakas taka czeska firma. za cholere sobie nie przypomne nazwy teraz :/ (nie, nie jolana)
takamine albo kurwa... byla jakas taka czeska firma. za cholere sobie nie przypomne nazwy teraz :/ (nie, nie jolana)
Ostatnio zmieniony 16-11-2011, 11:46 przez white_pony, łącznie zmieniany 1 raz.
do not make equal what is unequal
- Riven
- Kontakt:
elektroakustyk, dude. no i zalezy mi na tym waskim pudle, bo to nie bedzie gitara do ogniska, tylko do nagrywania.
a ten schecter ma jakies sandniggerowe wzorki, do not want ;d
a ten schecter ma jakies sandniggerowe wzorki, do not want ;d
- white_pony
- weteran forumowych bitew
- Riven
- Kontakt:
-
- rasowy masterfulowicz
Riven 93? Death in Riven? And Also The Riven? :D
- Riven
- Kontakt:
ta, hehehee
chyba fajnie ta gitara brzmi
w ogole jaki typ
kurwa jak sie napalilem. musze to gowno miec zaraz :DD
chyba fajnie ta gitara brzmi
w ogole jaki typ
kurwa jak sie napalilem. musze to gowno miec zaraz :DD
- Riven
- Kontakt:
jutro jade do riff classic. podobno maja ogromny wybor gitar akustycznych. kurrrrwa, ja chce juz.
- Riven
- Kontakt:
bylem dzis w riffie i mam zaklepane takie cos:
http://www.riff.net.pl/gitary-akustyczn ... px-500-ovs
jutro albo najdalej w poniedzialek jade odebrac. ogralem kilka gitar, ta spodobala mi sie najbardziej (takze z tych, ktore byly tam za ~1,5 kafla). jedyne co mi nie pasuje to to kolko wokol otworu, no ale trudno - reszta wyglada bardzo ladnie. a co najwazniejsze brzmi elegancko (przynajmniej na piecu do akustykow na ktorym gralem - poezja po prostu...). no i ma calkiem waskie pudlo, fajnie to wyglada i wygodnie sie trzyma.
teraz pozostaje tylko miec nadzieje, ze pod bedzie to ladnie nagrywal.
http://www.riff.net.pl/gitary-akustyczn ... px-500-ovs
jutro albo najdalej w poniedzialek jade odebrac. ogralem kilka gitar, ta spodobala mi sie najbardziej (takze z tych, ktore byly tam za ~1,5 kafla). jedyne co mi nie pasuje to to kolko wokol otworu, no ale trudno - reszta wyglada bardzo ladnie. a co najwazniejsze brzmi elegancko (przynajmniej na piecu do akustykow na ktorym gralem - poezja po prostu...). no i ma calkiem waskie pudlo, fajnie to wyglada i wygodnie sie trzyma.
teraz pozostaje tylko miec nadzieje, ze pod bedzie to ladnie nagrywal.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
- Riven
- Kontakt:
Ty...wez nie pierdol ;)
mam juz bydlaka 12-ke z wielkim pudlem, taka szczupla gitara to mila odmiana. na zywo prezentuje sie duzo lepiej niz na tej fotce. zreszta kurwa, gitara ma byc sexy, a nie kobyla - dlatego wizualnie
Stratocaster >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Les Paul :)
mam juz bydlaka 12-ke z wielkim pudlem, taka szczupla gitara to mila odmiana. na zywo prezentuje sie duzo lepiej niz na tej fotce. zreszta kurwa, gitara ma byc sexy, a nie kobyla - dlatego wizualnie
Stratocaster >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Les Paul :)
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Strzałki w złą stronę wstawiłeś, ale poza tym to pełna zgoda.
The madness and the damage done.
- Riven
- Kontakt:
..i jest zajebista :))))) niestety zgubilem kabel usb do poda wiec dzis nie nagram , ale przez piec brzmi spooooooox
- Riven
- Kontakt:
dojebany piec do akustyka mam , wreszcie
roland ac-33; male gowno, 30 w, ale brzmi niesamowicie, i ma loopa - wiec jest bania
jak cos nagram to wrzuce, ale ogolnie to jest rozpierdol \m/
http://www.abixolkusz.pl/p,pl,3307,roland+ac-33.html
roland ac-33; male gowno, 30 w, ale brzmi niesamowicie, i ma loopa - wiec jest bania
jak cos nagram to wrzuce, ale ogolnie to jest rozpierdol \m/
http://www.abixolkusz.pl/p,pl,3307,roland+ac-33.html
- Riven
- Kontakt:
kurwa, jest taki ogien, ze ja pierdole. przepiekne, naturalne brzmienie i wyjebisty loop. no i do tego to jest bardzo male (ale glosnosc bez przegiecia basu jest w zupelnosci wystarczajaca), wiec mozna latwo przenosic - dziala nawet na baterie, lol.
jak bede mial jakis lepszy mikrofon to cos tam nagram, ale kurwa, wycinam takie solowki ze pala mi siada, nieskromnie powiem :D do tego wrocilem do lekcji gitary u takiego wymiatacza, takze licze na bitchez.
jak bede mial jakis lepszy mikrofon to cos tam nagram, ale kurwa, wycinam takie solowki ze pala mi siada, nieskromnie powiem :D do tego wrocilem do lekcji gitary u takiego wymiatacza, takze licze na bitchez.
-
- mistrz forumowej ceremonii
gdybym chcial kupic elektryczna gitare i mial na ten cel przeznaczone 3000 zl co byscie polecali?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Metal-oriented czy bardziej all-round? Ze stałym mostkiem czy z floydem?Kształt klasyczny czy połamany? Musiałbys trochę sprecyzować ;)
Ostatnio zmieniony 27-02-2012, 18:18 przez Alsvartr, łącznie zmieniany 1 raz.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
-
- mistrz forumowej ceremonii
to pierwsze. jakies wskazówki?Alsvartr pisze:Metal-oriented czy bardziej all-round?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Kontakt:
jesli wkurwe ciezki metal Cie interesuje, to ja moge zareklamowac moja ukochana:

schecter hellraiser (nazwa mowi wiele hehe)
ma przetworniki emg takie jakich uzywa king i hanneman, takze chyba komentarz zbedny ;d do tego przepieknie wykonana i whuj solidna - zreszta jak sie cofniesz pare stron wstecz to tam pisalem o tym jak robilem research i po odbiorze. nowke dostaniesz za mniej wiecjej 2,6 k, ja kupilem uzywke w idealnym stanie za troche mniej. zostanie Ci jeszcze kasa na jakis maly piec ktory wystarczy zeby sie uczyc w domu. z drugiej strony, bez porzadniejszego osprzetu to nie wykorzystasz mocy tego potwora, hehe.
w razie czego sluze pomoca, troche sie tam orientuje w temacie (chociaz nie za bardzo - odkad kupilem przestalem sledzic co i jak, zreszta teraz glowny nacisk klade na elektroakustyka)

schecter hellraiser (nazwa mowi wiele hehe)
ma przetworniki emg takie jakich uzywa king i hanneman, takze chyba komentarz zbedny ;d do tego przepieknie wykonana i whuj solidna - zreszta jak sie cofniesz pare stron wstecz to tam pisalem o tym jak robilem research i po odbiorze. nowke dostaniesz za mniej wiecjej 2,6 k, ja kupilem uzywke w idealnym stanie za troche mniej. zostanie Ci jeszcze kasa na jakis maly piec ktory wystarczy zeby sie uczyc w domu. z drugiej strony, bez porzadniejszego osprzetu to nie wykorzystasz mocy tego potwora, hehe.
w razie czego sluze pomoca, troche sie tam orientuje w temacie (chociaz nie za bardzo - odkad kupilem przestalem sledzic co i jak, zreszta teraz glowny nacisk klade na elektroakustyka)
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
jeżeli metal to przy takim budżecie spokojnie bym celował w Jacksony. Coś takiego np. http://allegro.pl/gitara-elektryczna-ja ... 64644.html.
edyta" no ew. jeśli nie ten u góry to albo nowa seria dxmg albo uzywany dkmg (chociaż trzeba przyznać, że tam przystawki nie zachwycają)
edyta" no ew. jeśli nie ten u góry to albo nowa seria dxmg albo uzywany dkmg (chociaż trzeba przyznać, że tam przystawki nie zachwycają)
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran