THAW
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: THAW
Robią mi te 3 wałki!
Autentycznie się jaram, jak dawno nie jarałem jakimkolwiek demkiem. Czekam na pełen materiał i liczę na uderzenie, które rozkruszy ściany. Mam tylko nadzieję, że będzie tam jeszcze więcej kombinowania, odważniejsze zapożyczenia z noise'u i black metalu. A tymczasem odpalam "Wasteland" i jadę po raz kolejny.
Badać, kto nie zna!
edit:
A te personalne powiązania z Forge of Clouds mogły w sumie dobrze rokować, bo debiut jest smakowity choć niekoniecznie oryginalny :)
Autentycznie się jaram, jak dawno nie jarałem jakimkolwiek demkiem. Czekam na pełen materiał i liczę na uderzenie, które rozkruszy ściany. Mam tylko nadzieję, że będzie tam jeszcze więcej kombinowania, odważniejsze zapożyczenia z noise'u i black metalu. A tymczasem odpalam "Wasteland" i jadę po raz kolejny.
Badać, kto nie zna!
edit:
A te personalne powiązania z Forge of Clouds mogły w sumie dobrze rokować, bo debiut jest smakowity choć niekoniecznie oryginalny :)
Grrrówno!
-
Tak, jeszcze przy okazji, różnica między "Advance", a "Decay" jest kolosalna. Wszystko poszło do przodu więc jeśli ktoś kojarzy gości z pierwszego materiału i nie powalili - niechaj da szansę ostatnim wypocinom :)
Grrrówno!
-
;)Blackult pisze:fajne, brzmi jak zwolnienia w Deathspell Omega :D
Myślę, że potencjału jest w tym dużo. Bardzo chciałbym zobaczyć czy na żywo niszczą tak, jak wieść gminna niesie.
Grrrówno!
-
Niszczą, niszczą, szczerze mówiąc to koncert zrobił na mnie większe wrażenie niż te, skądinąd fajne, demówki. Goście mają ogromny potencjał, oby tego nie zjebali.Plasfodeur pisze:Bardzo chciałbym zobaczyć czy na żywo niszczą tak, jak wieść gminna niesie.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
-
No właśnie słychać na tych materiałach, że ta muzyka powinna przy odpowiednim wsparciu decybeli i atmosfery zadziałać kilka razy silniej. Pozostaje więc zapolować na jakiś gig, coś tam w Krakowie się szykuje w grudniu - może się uda :)Baton pisze:koncert zrobił na mnie większe wrażenie niż te, skądinąd fajne, demówki.Plasfodeur pisze:Bardzo chciałbym zobaczyć czy na żywo niszczą tak, jak wieść gminna niesie.
Grrrówno!
-
- starszy świeżak
Ok bo juz slabia mnie te porownania do lewakow , ajks itd .Do wiadomosci wszystkich Wojtek ( AJKS ) nagral tylko wokale na pierwsza plyte Decay ktora zrobilem z nim sam po czym skonczyla sie nasza wspolpraca.Nikt z Nas nie udziela i nie udzielal sie w jego projektach.Polityka to w muzyce absolutne gowno bez wzgledu na to skąd pochodzi.
Nowa plyta w drodze.
Nowa plyta w drodze.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
cholernie jestem ciekawy płyty.
Te trzy nowe utwory są zajebiste, choć nie ukrywam że zostałem sponiewierany w pozytywnym tego słowa znaczeniu na koncercie we Wrocławiu, gdzie THAW zagrał przed Jarbo. Świetny klimat, zajebiste brzmienie i mega pozytywny wieczór + jako smaczek wjazd na scenę w ostatnim utworze Nihilia i ... spalony głośnik :)
Nie mniej to co usłyszałem na tym koncercie sprawia, że mój apetyt na album THAW bardzo urósł ... powodzenia Artur! ... i trzymam kciuki by ten album jak najszybciej się ukazał!
Te trzy nowe utwory są zajebiste, choć nie ukrywam że zostałem sponiewierany w pozytywnym tego słowa znaczeniu na koncercie we Wrocławiu, gdzie THAW zagrał przed Jarbo. Świetny klimat, zajebiste brzmienie i mega pozytywny wieczór + jako smaczek wjazd na scenę w ostatnim utworze Nihilia i ... spalony głośnik :)
Nie mniej to co usłyszałem na tym koncercie sprawia, że mój apetyt na album THAW bardzo urósł ... powodzenia Artur! ... i trzymam kciuki by ten album jak najszybciej się ukazał!
-
http://thaw.bandcamp.com/track/ancestor ... ming-album
Jest wałek z nadchodzącej płyty. Jak dla mnie bardzo ok! Czekam na całość z dużym apetytem.
Jest wałek z nadchodzącej płyty. Jak dla mnie bardzo ok! Czekam na całość z dużym apetytem.
Grrrówno!
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
ten numer niszczy z palcem w dupie 90 proc. tzw. kultów.
-
Doskonale. Chcę więcej.Plasfodeur pisze:http://thaw.bandcamp.com/track/ancestor ... ming-album
Fairies wear boots and now you gotta believe me