INFIDEL

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
Mental
weteran forumowych bitew

INFIDEL

27-09-2009, 20:20

Ci grzeczni ministranci pochodza z miasta zdemolowanego przez zlego szatanowca Husara. Niedawno wydali chwalace Pana piesni pod tytulem "Ejaculating Chaos". Chcialem was zapytac, moje drogie misie, czy mieliscie juz swoj pierwszy raz z ta plyta i czy polala wam sie posoka z pizd?
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

Re: INFIDEL

28-09-2009, 08:00

Pomylily ci sie miasta ;) . Co do infidel, to widzialem ich dwa razy na zywo. Jak dla mnie srednia polka. Srednio wypadli 5/10
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
Awatar użytkownika
Mental
weteran forumowych bitew

09-10-2009, 16:53

W sumie nie wiem po chuj to pisze, ale ze swojej strony dodam, ze jestem po kilkukrotnym przesluchaniu debiutu i powiem szczerze, ze plyta konkretnie dewastuje. Solidne 7/10.
http://www.oldtemple.com/36,infidel_eja ... ictwa.html
DCI Hunt

09-10-2009, 17:24

Nowego nie znam, ale mam demo, które później wyszło jak mcd i jest to konkret.
Awatar użytkownika
Mental
weteran forumowych bitew

09-10-2009, 17:30

O, jak Herr Conflagrator pochwalil to wszyscy zaraz zaczna sie spuszczac :lol:
Awatar użytkownika
ultravox
zahartowany metalizator

09-10-2009, 17:31

Słyszałem tylko to, co jest na myspace. Kawałki z nowej płyty zajebiście mi się podobają, będę musiał się zaopatrzyć w to wydawnictwo.
Awatar użytkownika
PrzemoC
postuje jak opętany!

09-10-2009, 22:35

Widziałem ich na żywca i było to dosyć OK. Słyszałem jakieś sample i też były OK. Na ten moment nie chce mi się ich bardziej sprawdzać. Jedno jest pewne - kapela jest ogólnie w moim guście i mają potencjał. Nic więcej nic mniej na ten moment. Życzę im dobrze i czekam na rozwój sytuacji.
Awatar użytkownika
masterchuj
świeżak

16-10-2009, 21:27

Na to demo u Eryka wydałem jakieś 10 zł więc nie żal mi wywalonego grosza, zwłaszcza że materiał jest ciekawy muzycznie, mimo że okładka wsiowa, a o dziwacznych formatach Eryka nawet się z litości nie wypowiem. Debiut kupię za czas jakiś, oby nie był gorzy od dema to będzie ok.
Mental pisze:O, jak Herr Conflagrator pochwalil to wszyscy zaraz zaczna sie spuszczac :lol:
Ona ma czasem zjebany gust więc bym się nie sugerował. :wink:
Awatar użytkownika
Foxhound
postuje jak opętany!

14-01-2012, 21:33

Tymczasem:
Infidel - dwa nowe wydawnictwa !!!
Dwa lata minęły od kiedy wypluty został na świat "Ejaculating Chaos". Zespół cały czas się alkoholizował i pracował nad nowymi utworami, czego efektem jest nowy materiał "Eviscerate Yourself". To pięć utworów, śmierdzących i oblepionych zakrzepłą krwią, trochę wolniejszych niż wcześniejsze materiały ale nie mniej nienawistnych. Nic oryginalnego i nowatorskiego tam nie znajdziecie, tylko ekstremalny, rozrywający black metal zepsuty do ostatniej kropli krwi. Materiał jak zwykle powstawał w bólach i męczarniach, od komponowania, przez produkcję, aż do wydania. Całość została nagrana i zmiksowana u Polanda w Świebodzinie. Wydawcą po raz kolejny jest Eryk z Old Temple i wyrzyga ten mini na świat 31 stycznia 2012r. Całość jest limitowana do 999sztuk.
"Eviscerate Yourself" MCD
1.Praise The One
2.Eviscerate Yourself
3.Chaos Blood Blasphemy
4.Flames Of Desolation
5.The Plague
Co więcej, w tym samym czasie będzie mieć premierę oficjalne wydawnictwo DVD, swoją drogą od bardzo dawna planowane. "Chaos Blood Blasphemy Rituals" to zapis bluźnierstwa, które miało miejsce w Rzeszowie w 2009r podczas zbiorowego samogwałtu Grim Harvest Festival II. Całość ściśle limitowana do 100szt! Dopełnieniem tej unikalnej pozycji jest EP "Conquered Divinity" z trzema utworami wcześniej niewydanymi.
"Chaos Blood Blasphemy Rituals" DVD-R
"Conquered Divinity" CD-R
1. The False Messiah
2.My Divine Existence
3. Conqueror
Gitara.
Awatar użytkownika
beastov23
weteran forumowych bitew

05-03-2012, 21:33

Mały nakład, znajomi. próba zrobienia hajpu. Różne kombinacje.
maximum walrus yields maximum walrus

:3
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

05-03-2012, 21:36

kregozmyk pisze:http://www.oldtempleshop.pl/album.php?aid=2878
rzeczywiście to takie dobre i pożądane?
Tylko część nakładu na sprzedaż... enigmatyczne takie trochę. Gdzie idzie reszta? Na ratowanie głodujących dzieci w Genui? Do stacji radiowych? Na konkursy w serwisie Atreja? Żądamy prawdy!
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Duban
weteran forumowych bitew

06-03-2012, 09:51

Na żywo dają radę, ale z płyty mnie nie rusza kompletnie. "Ejaculating Chaos" w chuj mnie wynudziło. Chyba wstrzymam się do chwili, gdy emocje opadną.
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
Awatar użytkownika
Lykantrop

06-03-2012, 11:54

Na żywo nie widziałem, ale demo jest całkiem w trąbkę. To prawda, że ich wokalista prężył i eksponował swoje wdzięki na sympatia.pl? :D
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
metalized
weteran forumowych bitew

06-03-2012, 12:16

Może sympatyczny jest wielce :D to znalazł sympatyczna stronkę. Posiadam w zbiorach demko i pełniaczka - posłucham, nie powiem, całkiem słuchalność.
P.J.E.C.
Awatar użytkownika
FENIKS
w mackach Zła

07-03-2012, 02:58

Lykantrop pisze:Na żywo nie widziałem, ale demo jest całkiem w trąbkę. To prawda, że ich wokalista prężył i eksponował swoje wdzięki na sympatia.pl? :D
porywające :) moją gołą dupę widziało pół placu grunwaldzkiego we wrocławiu :) to też trzeba zaznaczyć. może nie bedzie to true :) żadnych wrażeń zapraszam na osobiste audiencje a nóż jakiś skandal bedzie hehehe
Awatar użytkownika
metalized
weteran forumowych bitew

07-03-2012, 04:34

Skandal?? Może Człowiek o trzech pośladkach aby?? :-)
P.J.E.C.
DCI Hunt

07-03-2012, 07:32

FENIKS pisze:porywające :) moją gołą dupę widziało pół placu grunwaldzkiego we wrocławiu :) to też trzeba zaznaczyć.
Pamiętam co wyprawiałeś na koncercie Anima Damnata/Iperyt we Wrocku. Miszcz :)
Awatar użytkownika
Lykantrop

07-03-2012, 07:40

FENIKS pisze:
Lykantrop pisze:Na żywo nie widziałem, ale demo jest całkiem w trąbkę. To prawda, że ich wokalista prężył i eksponował swoje wdzięki na sympatia.pl? :D
porywające :) moją gołą dupę widziało pół placu grunwaldzkiego we wrocławiu :) to też trzeba zaznaczyć. może nie bedzie to true :) żadnych wrażeń zapraszam na osobiste audiencje a nóż jakiś skandal bedzie hehehe
Nie wiem co się tak obruszasz, ja tego wcale nie neguję. W końcu każdy przędzie jak może i każdy sposób na znalezienie lachona jest dobry. Mimo tej całej antihuman wymowy Infidel, ta kwestia jest akurat bardzo human. :D
Awatar użytkownika
Duban
weteran forumowych bitew

07-03-2012, 08:39

W ogóle oni prywatnie są bardzo "human" :)
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
Awatar użytkownika
FENIKS
w mackach Zła

07-03-2012, 09:54

Lykantrop pisze:
FENIKS pisze:
Nie wiem co się tak obruszasz, ja tego wcale nie neguję. W końcu każdy przędzie jak może i każdy sposób na znalezienie lachona jest dobry. Mimo tej całej antihuman wymowy Infidel, ta kwestia jest akurat bardzo human. :D
Bynajmniej sie obruszyłem :) tak nawiązałem do tematu hehehe ogólnie bawią mnie stwierdzenia bo on zrobil kiedyś to i zrobił coś. puki sobie żyjesz i rano możesz spojżeć sobie bez problemu w lustro to jest wszystko w najlepszym porządku :)
ODPOWIEDZ