MYSTICUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: MYSTICUM
Jackpot! Yesterday we found a treasure! 6 tapes including old Mysticum material. Lot's of riffs and almost one fully made song. Great!

- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
o!
mam dwie jak te w prawym dolnym rogu
!
mam dwie jak te w prawym dolnym rogu
!
- Bohdan
- weteran forumowych bitew
Today Mysticum has signed to Peaceville Records. Peaceville will handle the entire Mysticum catalogue, which means re-releases of "Lost Masters of the Universe" and "In the Streams of Inferno" (both with new artwork, upgraded and remastered sound). The deal also includes the brand new and loooooong awaited album "Planet Satan". Mysticum will start the making of this album very soon, and you will be informed about the progress.
TADAM!
TADAM!
-
535
No i kto teraz za 1000 weźmie mój MYSTICUM kiedy "wstrętny" Peaceville, będzie handlował swoimi chińskimi płytami po 30 złotych?
Świetna wiadomość
Świetna wiadomość
-
Tarpaulin
- w mackach Zła
Świetna wiadomość, mam nadzieję, że "In the Streams of Inferno" wreszcie zabrzmi porządne .Bohdan pisze:Today Mysticum has signed to Peaceville Records. Peaceville will handle the entire Mysticum catalogue, which means re-releases of "Lost Masters of the Universe" and "In the Streams of Inferno" (both with new artwork, upgraded and remastered sound). The deal also includes the brand new and loooooong awaited album "Planet Satan". Mysticum will start the making of this album very soon, and you will be informed about the progress.
TADAM!
- Bohdan
jak kurwa "wreszcie"?
-
Tarpaulin
- w mackach Zła
Normalnie" kurwa :D
-
Tarpaulin
- w mackach Zła
Streams jest zajebistą płyta z marnym brzmieniem chyba to oczywiste nie?
-
Tarpaulin
- w mackach Zła
Nie ośmielę się polemizować. :D
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
O matko przenajświętsza...Tarpaulin pisze:Streams jest zajebistą płyta z marnym brzmieniem chyba to oczywiste nie?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
Tarpaulin
- w mackach Zła
To znaczy? Jest kiepska? A może ma wspaniałe brzmienie?
-
535
Już nie mogę się doczekać reedycji, remixów i nowych wersji, może nawet usłyszymy znajome skandowanie: morbid, tatata, morbid, tatata, morbid...I będzie brzmienie, będą pentosy, lateks, laski, lekkie piwko, będzie cool...Tylko czy akurat tego potrzebuje, przykładowo, taki Wintermass?
-
Tarpaulin
- w mackach Zła
Pewnie rzeczy są niedefiniowalne :)kregozmyk pisze:Zdefiniuj "wspaniałe brzmienie" :)
Uważasz że brzmienie In the strams of inferno jest bez zarzutu?
- Husar
dobrze ze mam wszystko ze starym brzmieniem. na planet satan czekam z utęsknieniem, ciekawe co na to varg vikernes:)
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
-
535
Słyszałem , że będzie także nowa oprawa Lost Masters of the Universe.
przód

tył

Tracklista pozostaje bez zmian.
przód

tył

Tracklista pozostaje bez zmian.
-
est
Chujowe to mają logo, te widły skierowane w islamski półksiężyc.... W ogóle to do mnie nie przemawia.kregozmyk pisze:Czekam aż ktoś napisze, że In The Streams...ma też chujową okładkę. Zresztą będzie nowy artwork więc dla każdego coś miłego.
- Husar
come closer, come closer, come closer, and seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
jak w wieku 17 lat kupiłem 4 krucjate znanej kapeli z angli to na koncu strony B był dograny ten kawałek chyba z audycji ryłkołaka niestety nie mówił on kto to kurwa gra. pare lat później się dowiedziałęm dopiero: D
jak w wieku 17 lat kupiłem 4 krucjate znanej kapeli z angli to na koncu strony B był dograny ten kawałek chyba z audycji ryłkołaka niestety nie mówił on kto to kurwa gra. pare lat później się dowiedziałęm dopiero: D
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Morph
- Kontakt:
Black Magic Mushrooms >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 99.99% black metalu.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old