PANDEMONIUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- w mackach Zła
Re: PANDEMONIUM
Niektórzy mieli do niego dostęp już jakieś dwa miesiące temu. Na całe szczęście nikt nie okazał się chujem i materiału dalej nie ma w sieci :).
Tymczasem ukazała się chyba pierwsza recenzja: http://www.psychozine.eu/modules.php?na ... nt&id=2554
Tymczasem ukazała się chyba pierwsza recenzja: http://www.psychozine.eu/modules.php?na ... nt&id=2554
- lucass
- weteran forumowych bitew
Fajny ten nowy kawalek, kobita ujdzie, nie mam z nia póki co problemu.
LEGALISE DRUGS & MURDER
-
- w mackach Zła
Właśnie mi na początku się podobały motywy z tą kobitą, a potem jakoś coraz mniej. :)
-
Ty to jesteś...Peebuls pisze:Niektórzy mieli do niego dostęp już jakieś dwa miesiące temu.
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- beastov23
Vitriol pisze:Ty to jesteś...Peebuls pisze:Niektórzy mieli do niego dostęp już jakieś dwa miesiące temu.

maximum walrus yields maximum walrus
:3
:3
- Atreju
- postuje jak opętany!
Premiera 10 marca, a ja znam materiał od połowy listopada i oto jest:
>> Recenzja - Pandemonium "Misanthropy"
>> Recenzja - Pandemonium "Misanthropy"
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Gdzie masz wtyki?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Atreju
- postuje jak opętany!
Podejrzewam, że większość ludzi prowadzących jakieś ziny, serwisy itd. miała taką możliwość. Zresztą to norma, że "pismaki" są zawsze kilka kroków z przodu ;)
- Atreju
- postuje jak opętany!
Na deserek świeży wywiad z Paulem: KLIK
-
- w mackach Zła
- Dragazes
- w mackach Zła
Tak, już jest. Właśnie złożyłem zamówienie.
Na facebooku udostępnili jeszcze jeden kawałek. Też śpiewa tutaj pani Androniki.
Na facebooku udostępnili jeszcze jeden kawałek. Też śpiewa tutaj pani Androniki.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
-
- w mackach Zła
No akurat wrzucili dwa kawałki, w których jest :). Moim zdaniem najlepsze utwory na płycie: Necro Judas, Avant-Garde Underground.
- Dragazes
- w mackach Zła
A gdzie słyszałeś? Jest na youtube może?
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Scaarph
- zahartowany metalizator
- empir
- zahartowany metalizator
- Dragazes
- w mackach Zła
hehe dzięki, ale to pagan wypuścił już z 2 miesiące temu ;) .
dobra czekam, aż przyjdzie płytka.
dobra czekam, aż przyjdzie płytka.
-
- w mackach Zła
Tak zrób, wszak powszechnie wiadomo, że błogosławieni Ci, którzy czekają, aż przyjdzie płytka. :)
- Dragazes
- w mackach Zła
Właśnie dostałem paczkę, zgrałem szybko album na telefon bo zaraz wychodzę, ale po przesłuchaniu 1 kawałka na wieży już mi się podoba. Pewnie dlatego, że długo czekałem na ten krążek ;]
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Akurat pierwszy i drugi utwór były już na promo i do odsłuchania na profilach wcześniej. Choć teraz nieco przearanżowane i lepiej brzmiące. Za to rewelacyjny "Misanthropy", "Avant-Garde Underground" czy "Stones are Eternal" są zajebiste! Wg mnie to najlepszy materiał od czasu "Devilri" i w sumie nawet pod względem pomysłów i aranżacji przebija wszystko co nagrało Pandemonium dotychczas!
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
brzmi zachęcająco, trzeba będzie w Paganie jakąś paczke wysmażyć :)trup pisze: w sumie nawet pod względem pomysłów i aranżacji przebija wszystko co nagrało Pandemonium dotychczas!