Jak to nie? Przecież pisałem, że te kawałki to płyta roku. :)Mort pisze:Dlaczego nikt mnie nie uprzedzil, ze te nowe kawalki Autopsy to najlepszy death metal jaki sie ukazal po Macabre Eternal? Po powrocie sa tak samo mocni jak przed rozpadem w '95.
AUTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: AUTOPSY
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mogliby z tym zestawem zjechać pół Europy, frekwencja murowana.empir pisze:Ja pierdolę. Zajebisty skład.shitfun pisze:
-
- zahartowany metalizator
OCZYWISCIE, ze sluchalem, co ja jestem, trocki? :) Hate Eternal tez - calkiem udany plyt, choc 'bebniarsko' zupelnie ni moja bajkaHeadcrab pisze:Byrgh słuchałeś tego Mitochondrion?
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Skoro są udane czemu rozbawiła cię moja wypowiedź?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
bo przekrecilem wowczas Twojego posta i odebralem jako przekore ;)
- Góral
- w mackach Zła
Kupiłem dziś składaka. Nowe kawałki rozpierdalają w pizdu. MUS!!!:-)))
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
ROMET, panie kolego, ROMET. To była marka. Jednym rowerem popierdalał dziadek, potem ojciec, a i jeszcze syn się załapał.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- empir
romet dalej istnieje i struga skutery or rowery
- Lykantrop
Ale to już chyba taki z tego ROMET, jak ze społem SPOŁEM. Albo Kat z Romanem. Albo Mayhem po wydaniu "Wolf's Lair Abbys" :D W 2005 ponoć ROMET jako spółka państwowa została wykreślona z KRS.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- empir
jakbys napisal KAT z Luczykiem to by bardziej pasowalo. Akurat Kat z Romanem to jest 100% KATLykantrop pisze:Albo Kat z Romanem.
- Góral
- w mackach Zła
He he, tylko ROMET.535 pisze:WIGRY, JUBILAT, a może PELIKAN?Góral pisze:Kupiłem dziś składaka.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
P.J.E.C.
-
- weteran forumowych bitew
Kupię Fiend For Blood MLP na winylu! Stan co najmniej BDB!
- Lykantrop
Fakty temu przeczą, niemniej tak Kat z Luczykiem, jak i Kat z Romanem to już dla mnie niepotrzebnie reanimowane twory.empir pisze:jakbys napisal KAT z Luczykiem to by bardziej pasowalo. Akurat Kat z Romanem to jest 100% KATLykantrop pisze:Albo Kat z Romanem.
- empir
Wg mnie nowa płyta Kata z Romkiem jest bardzo ok. Koncertowo również więc różnicy nie widzę.
- jaszyn
- postuje jak opętany!
Ten Pan ma rację.Lykantrop pisze:Fakty temu przeczą, niemniej tak Kat z Luczykiem, jak i Kat z Romanem to już dla mnie niepotrzebnie reanimowane twory.empir pisze:jakbys napisal KAT z Luczykiem to by bardziej pasowalo. Akurat Kat z Romanem to jest 100% KATLykantrop pisze:Albo Kat z Romanem.
- jaszyn
- postuje jak opętany!
Ta nowa płyta Romka to kupa straszna, jest kilka momentów które przywołują echa starego Kata, ale to nic nie znaczy.empir pisze:Wg mnie nowa płyta Kata z Romkiem jest bardzo ok. Koncertowo również więc różnicy nie widzę.