Christ Agony Moonlight Tour 2012
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
Re: Christ Agony Moonlight Tour 2012
Najlepiej jakby zagrali pierwsze 3 albumy w całości-tylko czy podołaliby temu kondycyjnie i muzycznie-myślę, że po pewnym
treningu jak najbardziej!!!:-)))
treningu jak najbardziej!!!:-)))
- Clochard
Olsztyn! Jak robota pozwoli to będę.
- Kingu
Pewnie Reyash.Peebuls pisze:A orientuje się ktoś kto jest organizatorem trasy ?
-
- postuje jak opętany!
w gdyni L'Esprit du Clan + Gars
w bydgoszczy Hold Back The Day, Furia, L'Esprit du Clan
w bydgoszczy Hold Back The Day, Furia, L'Esprit du Clan
- empir
- zahartowany metalizator
W końcu jakiś nius ze strony chrystusów
Wiosną tego roku Christ Agony zapowiada trasę w kilku miastach w
Polsce "Moonlight Tour 2012", na której zespół odegra w całości
legendarny "Moonlight Act III" z 1996 roku, pierwszą część wydanego
niedawno dziewiątego studyjnego albumu NocturN plus dużo klasyków w
sumie półtoragodzinny show. Polska część trasy przerodzi się w
"Eastern Moonlight Tour", czyli 15 koncertów w krajach, gdzie zespół
nigdy wcześniej nie koncertował. Organizatorem "Eastern Moonlight
Tour" jest Axa Valaha Productions z Rumunii.
" ... nie mogę się doczekać końca tej pieprzonej zimy i wspaniałej
trasy po Bałkanach ... wiele razy grałem tam z Incantation czy Vader
więc jestem pewien, że będzie dobrze! ..." - komentuje Reyash.
Wydawało mi się że stroną zajmuje się Reyash. Jeśli faktycznie tak jest, to wklejanie własnych komentarzy trąci narcyzmem ;)
Wiosną tego roku Christ Agony zapowiada trasę w kilku miastach w
Polsce "Moonlight Tour 2012", na której zespół odegra w całości
legendarny "Moonlight Act III" z 1996 roku, pierwszą część wydanego
niedawno dziewiątego studyjnego albumu NocturN plus dużo klasyków w
sumie półtoragodzinny show. Polska część trasy przerodzi się w
"Eastern Moonlight Tour", czyli 15 koncertów w krajach, gdzie zespół
nigdy wcześniej nie koncertował. Organizatorem "Eastern Moonlight
Tour" jest Axa Valaha Productions z Rumunii.
" ... nie mogę się doczekać końca tej pieprzonej zimy i wspaniałej
trasy po Bałkanach ... wiele razy grałem tam z Incantation czy Vader
więc jestem pewien, że będzie dobrze! ..." - komentuje Reyash.
Wydawało mi się że stroną zajmuje się Reyash. Jeśli faktycznie tak jest, to wklejanie własnych komentarzy trąci narcyzmem ;)
-
- rozkręca się
- empir
- zahartowany metalizator
Na Śląsku zagrają prawdopodobnie w okolicy czerwca lub ciut później.
Szkoda że grają cały Moonlight na którym i tak od lat opierają swoją setlistę a nie np. całą jedynkę czy dwójkę. Wiem że trójkę łatwiej odegrać ale też do 1 i 2 nie ma startu wg mnie.
Szkoda że grają cały Moonlight na którym i tak od lat opierają swoją setlistę a nie np. całą jedynkę czy dwójkę. Wiem że trójkę łatwiej odegrać ale też do 1 i 2 nie ma startu wg mnie.
-
- w mackach Zła
trzeba zaaktakować Grudziądz, ktoś wie czy te ceny biletów obowiązują na wszystkich koncertach tej trasy ?
-
- w mackach Zła
Chyba nie bardzo bo w Lublinie jest np. 20/25 a nie 18/25 :P Ale różnice w cenie jak widać są pierdołowate :).
-
- w mackach Zła
no to pewnikiem w dzień koncerty będzie 25 zł
Znakomity koncert w Progresji - tzn. znakomity od strony muzycznej, frekwecja żenująca, zespół z takim stażem odgrywa na żywo jedną z najlepszych płyt w histrii polskiego metalu i przychodzi gartka ludzi. Pod sceną pustki, szaleje może z 10 osób, pod koniec to już całkowita tragedia - na sai było prawie pusto. Po wczorajszej ostrej imrezie i zaledwie kilku godzinach snu byłem ledwo przytomny, ale wykrzesałem z siebie resztki energii. Cholera, podziwiam, że im się jeszcze chce - gdybym był Cezarem i zobaczył taką publikę to chyba bym cholere to wszystko pierdolnął i zaczął wypalatać kosze z wikliny.
No ale, jebać to - poszalałem, wymachałem się głową, wyskakałem - było super. Pozdrowienia dla ekipy koncertowej, która nigdy nie zawodzi. Jak zwykle spotkałem te same osoby, co na 99 proc. innych koncertów. Dobrze, że mimo wszystko komuś jeszcze się chce :)
No ale, jebać to - poszalałem, wymachałem się głową, wyskakałem - było super. Pozdrowienia dla ekipy koncertowej, która nigdy nie zawodzi. Jak zwykle spotkałem te same osoby, co na 99 proc. innych koncertów. Dobrze, że mimo wszystko komuś jeszcze się chce :)
- shesnotcominghome
- rozkręca się
warszawscy metalowcy postanowili zrobić christ agony primaaprilisowego psikusa i nie przyszli na koncert.
war-saw - nuda i słabo, jedyny plus to kilkuletni chłopiec szalejący pod sceną, który był bardzo pocieszny ;)
bloodwritten - fajna stylówa, ale też nuda i słabo.
christ agony - na początku brzmienie było beznadziejne, w ogóle nie było słychać cezara, ale po przerwie spowodowanej problemami technicznymi już wszystko było git, przynajmniej w miejscu, w którym stałam.
również pozdrawiam wszystkich obecnych bdb kolegów ;)
war-saw - nuda i słabo, jedyny plus to kilkuletni chłopiec szalejący pod sceną, który był bardzo pocieszny ;)
bloodwritten - fajna stylówa, ale też nuda i słabo.
christ agony - na początku brzmienie było beznadziejne, w ogóle nie było słychać cezara, ale po przerwie spowodowanej problemami technicznymi już wszystko było git, przynajmniej w miejscu, w którym stałam.
również pozdrawiam wszystkich obecnych bdb kolegów ;)
Poznaję więcej muzyków, a co za tym idzie - świat backstage'u - z czego ogromnie się cieszę.
- Kingu
Tam to chyba na okrągło prima aprilis ;)shesnotcominghome pisze:warszawscy metalowcy postanowili zrobić christ agony primaaprilisowego psikusa i nie przyszli na koncert.
http://www.jedynamasc.art.pl/mp3/jedyna ... rsiawa.mp3
(refren :)
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Ci pierwsi, z takim lekkim hardcorowym przytupem dawali radę, Ci drudzy rozbawili nas do łez. A gwiazdorzy solidnie.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Maria Konopnicka pisze: . Pozdrowienia dla ekipy koncertowej, która nigdy nie zawodzi. Jak zwykle spotkałem te same osoby, co na 99 proc. innych koncertów. Dobrze, że mimo wszystko komuś jeszcze się chce :)
no kurwasz ile można się mijać na koncertach ? następnym razem Ci nie odpuszczę :)
bloodwritten mi się podobał, dobry wokal, fajny sadomasochistyczny image :)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
kto wie, może nawet się widzieliśmy i gadaliśmy - czasami tak bywa :)))Only_True_Believers pisze: no kurwasz ile można się mijać na koncertach ? następnym razem Ci nie odpuszczę :)
cholera, nie widziałem go - pewnie dlatego, że zapatrzyłem się na przechadzającą się dziewczynkę, trzymając w podotowiu pieluchę i linomag :))shesnotcominghome pisze: jedyny plus to kilkuletni chłopiec szalejący pod sceną, który był bardzo pocieszny ;)
Może mnie widziałaś? Stałem pod seną z czajnikiem w ręku, na wypadek gdyby trzeba było wyparzyć smoczek :)
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Maria Konopnicka pisze:cholera, nie widziałem go - pewnie dlatego, że zapatrzyłem się na przechadzającą się dziewczynkę, trzymając w podotowiu pieluchę i linomag :))shesnotcominghome pisze: jedyny plus to kilkuletni chłopiec szalejący pod sceną, który był bardzo pocieszny ;)
Może mnie widziałaś? Stałem pod seną z czajnikiem w ręku, na wypadek gdyby trzeba było wyparzyć smoczek :)
Marian !!!! Uwazaj, policja czuwa :)) kroczysz po niepewnym gruncie ;]
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- shesnotcominghome
- rozkręca się
już nie ściemniaj ;) nie widziałeś, bo przyszedłeś później, z tego co pamiętam ;)Maria Konopnicka pisze: cholera, nie widziałem go - pewnie dlatego, że zapatrzyłem się na przechadzającą się dziewczynkę, trzymając w podotowiu pieluchę i linomag :))
Poznaję więcej muzyków, a co za tym idzie - świat backstage'u - z czego ogromnie się cieszę.
- kocurejro
- postuje jak opętany!
nie-e oni byli w kosciele z palmamishesnotcominghome pisze:warszawscy metalowcy postanowili zrobić christ agony primaaprilisowego psikusa i nie przyszli na koncert.

Zbierają pieniądze i wszyscy przyjdą na Metallica posłuchać Czarnego Albumu :)