ZINES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Block69
- zahartowany metalizator
Re: ZINES
No co. Jeden z pierwszych wywiadów jakie przeczytam po nabyciu nowego Ryrecha. Spoko kapela.ultravox pisze:Czesław pisze:(...) w środku poczytacie co mieli do powiedzenia goście z: (...) CRYFEMAL (...)
PENIS METAL
-
- zaczyna szaleć
- Oracle
- weteran forumowych bitew
"Chaos Vault" zine #1 dostępny - jeśli ktoś ma awersję do webzine'ów a chętnie poczytałby na klopie wywiady z Grave Desecrator, Impaled Nazarene, Asphyx, Nominon, Empheris, Nekromantheon czy Conquest Icon (w sumie jest ich coś około 19) w języku angielskim (łamanym, ale zawsze, hehe), do tego poczytać chciałby siedem relacji, kupę recenzji, to zachęcam. Całość jest xerowana, 74 strony A4, cut'n'paste. Po szczegóły można pisać na priv lub na oracle@chaosvault.com. Jedyna dycha lub dwa browarki w puszce,hehe.

- Czesław
- rasowy masterfulowicz
http://allegro.pl/blutvergiessen-1-cd-i2202343849.html
Nie jest to co prawda pierwszy numer, tylko piąty, ale sam zine stoi na niezwykle wysokim poziomie, wywiad z Krodą mogę spokojnie zaliczyć do najciekawszych jakie w życiu czytałem i polecam nawet jeżeli muzyka tej kapeli was nie interesuje, tym bardziej że cena nie jest wygórowana jak za niemieckiego zina z dorzuconym CD.
Nie jest to co prawda pierwszy numer, tylko piąty, ale sam zine stoi na niezwykle wysokim poziomie, wywiad z Krodą mogę spokojnie zaliczyć do najciekawszych jakie w życiu czytałem i polecam nawet jeżeli muzyka tej kapeli was nie interesuje, tym bardziej że cena nie jest wygórowana jak za niemieckiego zina z dorzuconym CD.
- grot
dostałem kiedyś ten ziniacz jako gratis, sprzedałem bez żalu za piwoCzesław pisze:http://allegro.pl/blutvergiessen-1-cd-i2202343849.html
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- Jaro 71
- zaczyna szaleć
Pisz prosto do Adriana na hellishband@o2.plBlock69 pisze:Da się już kajś nabyć?Czesław pisze:Że chujowy? No kurwa, patrz, tak myślałem.Sova pisze:właśnie doszedł nowy R ' Lyeh i mogę powiedzieć tylko jedno - o kurwa !
Zajebisty numer!!!
przyjaciel to ten który na słowa: zabiłem człowieka!
odpowie: gdzie go zakopiemy?
odpowie: gdzie go zakopiemy?
- Oracle
Najlepszy polski zine, dziesiąteczka rozpierdala w drobniusi mak. Zapewne na wieki wieków.Block69 pisze:Czesław pisze:Że chujowy? No kurwa, patrz, tak myślałem.Sova pisze:właśnie doszedł nowy R ' Lyeh i mogę powiedzieć tylko jedno - o kurwa !
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
obok necroscopeOracle pisze:
Najlepszy polski zine
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo