ENTOMBED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zahartowany metalizator
Re: ENTOMBED
zaluj, ze nie dales im nalezytej szansy, masa wybornej muzyki Ci przepadla :)
- Edinazzu
- weteran forumowych bitew
Mi najbardziej pasi ENTOMBED z okresu 2000/2001 z płyt "Uprising" i "Morning Star". Dla mnie to ich najlepsze rzeczy.
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
- H-K44
Obydwie zajebiste. Choć nie najlepsze. Ale zajebiste. ;-)Edinazzu pisze:Mi najbardziej pasi ENTOMBED z okresu 2000/2001 z płyt "Uprising" i "Morning Star". Dla mnie to ich najlepsze rzeczy.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- Edinazzu
Mi zawsze bardziej wchodził Death'Rollowy okres co w cale nie oznacza, że nie lubię "Left Hand Path" czy "Serpent Saint". Ale na tych płytkach sutki są zbyt twarde....
Masa wybornej muzyki to by mu przepadło gdyby nie poznał Arzachel, Can, Kraftwerk, Ash Ra Tempel, Amon Duul, Amon Duul II, Faust, Birth Control, Guru Guru, Popol Vuh, Arcadium, Jefferson Airplane, wczesnego Pink Floyd, późnego The Beatles, a nie tam jakieś Immolation :)byrgh pisze:zaluj, ze nie dales im nalezytej szansy, masa wybornej muzyki Ci przepadla :)
-
przeredaguj lepiej ten neoficki post, bo zaraz tu trockiego sciagniesz i znowu zacznie sie pastwic ;))
- Edinazzu
Szykuje się kolejna wojenka ;-). A swoja drogą jedyny album ARZACHEL jest mas ok. Jeden z kawałków nosi tytuł Azatoth więc wszystko pięknie sie z Metalem łączy ;-) ...
- H-K44
Jeszcze trochę i Trocki w ogóle nie będzie potrzebny.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
-
Arzachel to zespol genialny, ale ujmowac Immolation tylko dlatego, ze jest sie obecnie w innym temacie... no pietno pozera na Marii spoczywa, ewidentnie, niestety :)
a komu i do czego trocki potrzebny, user jak kazden inny :) wyroznia sie tylko tym, ze juz wiecej ego od rozumu na chwile obecna :DH-K44 pisze:Jeszcze trochę i Trocki w ogóle nie będzie potrzebny.
- Edinazzu
Ja przyznam nie rozumiem... Co ma Arzachel do Entombed czy Immolation? Dla mnie to inne parafie, inne bajki. Po co to w ogóle porównywać? Ja na temat Entombed się wypowiedziałem...
Hehehehe! No spoko, wyluzujcie chłopaki :) Trochę sobie potrotzkowałem tylko :)) Entombed=Arzachel=Immolation=Judas Priest (którego właśnie słucham).
- Edinazzu
Ja stary jestem, obowiązki małżeńskie już za mną, także raczej wyluzowany jestem. Dokładnie tak jak moje ulubione plyty ENTOMBED czyli VB, UR i MS. ;-)
-
jakies podprogowe tresci tu przemycasz, bo mam wciaz nieodparta chec walniecia sobie Borsukowego Bluesa (pozdro Morfu) ;)
- Edinazzu
Co to znaczy podprogowe tresci? ;-)
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Sam jesteś Borsuk. :D :D :Dbyrgh pisze:jakies podprogowe tresci tu przemycasz, bo mam wciaz nieodparta chec walniecia sobie Borsukowego Bluesa (pozdro Morfu) ;)
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- twoja_stara_trotzky
Jak byś nie zauważył, ja od dawna nie jestem już potrzebny, PROCES TRWA. ja tylko doglądam ogródka i raduję się, widząc jak bulwy rosną.H-K44 pisze:Jeszcze trochę i Trocki w ogóle nie będzie potrzebny.
hahaha HAHAHAHAbyrgh pisze:jakies podprogowe tresci tu przemycasz, bo mam wciaz nieodparta chec walniecia sobie Borsukowego Bluesa (pozdro Morfu) ;)
Borsukowy Blues
HAHAHAHAHAHA
- moonfire
W sumie najmniej weszła mi DCLXVI, po świetnej, absolutnie genialnej WB panowie popadli w lekki dołek, ale to się zdarza. A później druga w kolejności od końca jest Serpent Saints, za mało rokendrola, za dużo siary. Za to dwie pierwsze to zupełnie inna historia, również blisko absolutu. Niewiele osób doceniło płytę z piesem, ja lubię płytę z piesem, bo jest najbardziej pankowa.
- Shamrock
- zaczyna szaleć
ee nie zgodze sie z tym dołkiem. Ciezko, zeby nagrac czwarta plyte totalna pod rzad, ale mimo wszystko DCLXVI jest swietna. :)moonfire pisze:W sumie najmniej weszła mi DCLXVI, po świetnej, absolutnie genialnej WB panowie popadli w lekki dołek, ale to się zdarza.
Midnight, the subway train is here
There's a body on the tracks, but you're trying not to care
Sensationally wicked it roars on through in the night
Look mom! That body's got no head
It's covered in blood, do you think the man is dead?
Your stomach turns, it itches and burns in the night
It's the devil's night out, do you dare
There ain't no hide out do you hear?
- twoja_stara_trotzky
Być może to jest nawet ich najlepsza płyta... gdybym nie miał takiego sentymentu do Clandestine i WB, to pewnie bym tak właśnie twierdził. W każdym razie oceniam ją równie wysoko. Po niej się dołek zaczął.moonfire pisze:W sumie najmniej weszła mi DCLXVI
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ten dołek to jedynie "Same Difference". Później jest znowu świetnie.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.