Terra Tenebrosa - The Tunnels [2011]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Terra Tenebrosa - The Tunnels [2011]
black metal nie jest dla dziewczyn.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- świeżak
Primo. Tenebrosa to nie black? Secundo. A chuj mnie interesuje co dla kogo. Słucham tego, co mi się podoba. I black się zdarza. Ale wiem, wiem. Zauważyłam już, trafiając nie raz jako gość na to forum, że dziewczyna potrafi tutaj wprowadzić chaos i sprawić, że dyskusje przyjmą tor "pokaż cycki" albo, jak ww "nie dla dziewczyn" etc. No cóż, jakoś przeboleję.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Właśnie słucham, tej płyty. Ciekawa muzyka, nawet nie mam pomysłu jak ją nazwać. Pytanie do bardziej obeznanych: ten zespół to pierwsza liga w swoim gatunku, czy raczej drugoligowcy i lepiej już posłuchać czegoś innego?
Chyba wystraszyłeś tą dziewczynę, bo jej kariera na masterfulu skończyła się pięciu postach.:)maciek z klanu pisze:black metal nie jest dla dziewczyn.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- moonfire
- zahartowany metalizator
Chyba żadne kobiety tu się nie udzielają, co? Podoba mi się dzięki temu atmosfera, niczym w barze na meczu.:)
- Raagoon
Kobiety nigdy nie zrozumiejo metalu. Nergal
http://www.rmf.fm/au/?a=extra&p=wywiad& ... 023-nergal
Kiedy byłem dzieckiem pociągały mnie sporty ekstremalne. Ćwiczyłem sztuki walki, zaczynałem od judo, potem trenowałem wietnamskie systemy wojenne viet vo dao, skończyłem na taekwon-do i to są rzeczy, które mnie zawsze fascynowały. I teraz pytanie - czemu jako prawdziwy Polak nie noszę wąsa i nie gram w piłkę nożną? Ja nienawidzę piłki nożnej i nienawidzę wąsów. Ale jak znajdę kilka wolnych miesięcy w życiu to wrócę na treningi i znowu będę mógł kopać worek albo jakichś ludzi na sparingach. Nie znam odpowiedzi, dlaczego mnie pociąga sport ekstremalny, albo okładanie pięściami partnera sparingowego. Po prostu to mnie kręci. I taka sama odpowiedź tyczy się muzyki.
Nergal pozazdrościł Marii? Zapewne.
http://www.rmf.fm/au/?a=extra&p=wywiad& ... 023-nergal
Kiedy byłem dzieckiem pociągały mnie sporty ekstremalne. Ćwiczyłem sztuki walki, zaczynałem od judo, potem trenowałem wietnamskie systemy wojenne viet vo dao, skończyłem na taekwon-do i to są rzeczy, które mnie zawsze fascynowały. I teraz pytanie - czemu jako prawdziwy Polak nie noszę wąsa i nie gram w piłkę nożną? Ja nienawidzę piłki nożnej i nienawidzę wąsów. Ale jak znajdę kilka wolnych miesięcy w życiu to wrócę na treningi i znowu będę mógł kopać worek albo jakichś ludzi na sparingach. Nie znam odpowiedzi, dlaczego mnie pociąga sport ekstremalny, albo okładanie pięściami partnera sparingowego. Po prostu to mnie kręci. I taka sama odpowiedź tyczy się muzyki.
Nergal pozazdrościł Marii? Zapewne.
- Random Apex
Po fantastycznym w mojej opinii The Tunnels czas na kolejny album, który ponoć ma być wydany w 2012 roku. Nagrania zakończyły się pod koniec stycznia, więc liczę, że do końca wakacji wyrobią się i wprowadzą na rynek krążek, który będzie mógł pretendować do miana albumu roku.
You've got nothing to lose but your lives.
- Raagoon
Pora sprawdzić tą nową płytę. Słyszał już ktoś rzeczone The Purging?
- Random Apex
Dzięki, zapomniałam o tym, trzeba sprawdzić i napisać pean
- Kosturr
- zaczyna szaleć
raz przesłuchałem i pierwsze wrażenia niestety negatywne...Raagoon pisze:Pora sprawdzić tą nową płytę. Słyszał już ktoś rzeczone The Purging?
- Random Apex
Czemu? Straciło klimat?
- Kosturr
- zaczyna szaleć
jakieś to takie bez płciowe jest, ale jak napisałem przesłuchałem tylko raz. Poprzedniczka mnie rozjebała już za pierwszym podejściem, może tej płycie będę musiał poświęcić więcej czasu.
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
Przewidywalna ta nowa płyta, był potencjał ale się szybko rozmył.
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
- Kosturr
- zaczyna szaleć
Jest jakoś tak jednowymiarowo, żeby nie powiedzieć nudno. Nie tego się spodziewałem po nich.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
posłuchaj/odśwież sobie SUPPLICIUM to się odchamisz troche ;)
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
- Kosturr
- zaczyna szaleć
a już się bałem, że ogłuchłem zupełnie, ale jednaj nie :)
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
kto to w polszy dystrybuuje? Można kupić, czy trzeba kraść?
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.