Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- witchfinder
- weteran forumowych bitew
Re: Nowe seriale
BBT zajebisty do pewnego momentu, później widać, że te żarty są wtórne i ciągle się powtarzają.
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
3 sezon jest najlepszy, reszta to takie 6-6,5 / 10
są lepsze seriale komediowe
są lepsze seriale komediowe
- Scaarph
- zahartowany metalizator
no, a ty nie musisz po nim powtarzać, nie potrzebuję giermka :)yossarian84 pisze:Twin Peaks najlepszy serial świata i skończcie tę dyskusję, bo wypowiedział się Pan.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Twin Peaks = dla bab
eot
eot
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
jesteś chorym człowiekiem
dorwałem własnie w media markt brakujący mi trzeci sezon kultowej Ligi Dżentelmenów. Nie można nie znać i nie lubić, jeśli uwielbia się np Mała Brytanię i Monty Pythona. Angielski humor w najlepszym wydaniu!
dorwałem własnie w media markt brakujący mi trzeci sezon kultowej Ligi Dżentelmenów. Nie można nie znać i nie lubić, jeśli uwielbia się np Mała Brytanię i Monty Pythona. Angielski humor w najlepszym wydaniu!
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Liga dzentelmenow I Monty Python tez dla bab
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
no to ja już nie wiem :(
-
- w mackach Zła
Wiadomo.0ms pisze:Twin Peaks = dla bab
eot
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
No, drugi sezon Breaking Bad i zrobiło się bardzo fajnie. Bardzo fajnie pociagnięty rozwój Walta i Jessego jako postaci, no i zajebista końcówka sezonu. Zaraz zaczynam trzeci.
Tylko ta Skyler cała mnie tak wkurwia że dostaje ciśnienia za każdym razem jak otwiera tę swoją końską mordę. Napierdalałbym ją deską aż ten cały cierpiętniczo-sukowaty wyraz jej twarzy zamieniłby się w krwawą papkę. Kurwa, najbardziej irytująca kobieca rola obok Debry z Dextera.
Tylko ta Skyler cała mnie tak wkurwia że dostaje ciśnienia za każdym razem jak otwiera tę swoją końską mordę. Napierdalałbym ją deską aż ten cały cierpiętniczo-sukowaty wyraz jej twarzy zamieniłby się w krwawą papkę. Kurwa, najbardziej irytująca kobieca rola obok Debry z Dextera.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
-
- mistrz forumowej ceremonii
zazdroszcze Ci,najlepsze najlepsze jeszcze przed Toba.Alsvartr pisze:No, drugi sezon Breaking Bad i zrobiło się bardzo fajnie. Bardzo fajnie pociagnięty rozwój Walta i Jessego jako postaci, no i zajebista końcówka sezonu. Zaraz zaczynam trzeci.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- witchfinder
Kończę 4 sezon The Wire. Serial cały świetny, od początku, aż do teraz (w sensie mojego teraz, s04e10 ;)). Do tego wcześniej nie wyobrażałem sobie, że można wykreować tak megazajebistą postać czarnego geja :D :D :D

Trochę w ogóle zrobiło mi się jakoś tak smutno po 3 sezonie (właściwie mogliby zakończyć wtedy serial), ale 4 też daje radę, zdecydowanie.

Trochę w ogóle zrobiło mi się jakoś tak smutno po 3 sezonie (właściwie mogliby zakończyć wtedy serial), ale 4 też daje radę, zdecydowanie.
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
-
zaliczyłem 7 odcinków "nowego" Spartacusa, jakos do 4 odcinka nie mogł sie rozwinąc , ale poszło i teraz patrzę z optymizmem w przyszłośc.
gorzej mam z "Luck" , jestem po 5 odcinkach i jakoś nie ma szału.nawet mam chwile , że mam ochotę wyłączyc.
gorzej mam z "Luck" , jestem po 5 odcinkach i jakoś nie ma szału.nawet mam chwile , że mam ochotę wyłączyc.
-
- w mackach Zła
Ja nowego Spartacusa skończyłem oglądać na pierwszym odcinku i jakoś mi się nie chce wracać na razie do tego. Dziwne to, bo po dwóch wcześniejszych sezonach czekałem w chuj na nowe odcinki :).
-
no to tak jak ja.ledwo też przebrnąłem przez pierwsze 4 z nowej serii.w okolicach 6-7 jednak jest jakieś świtełko w tunelu.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
ja tak mialem po pierwszym odcinku pierwszego sezonu, a nawet nie, nie dalem rady do konca obejrzec :DPeebuls pisze:Ja nowego Spartacusa skończyłem oglądać na pierwszym odcinku i jakoś mi się nie chce wracać na razie do tego. Dziwne to, bo po dwóch wcześniejszych sezonach czekałem w chuj na nowe odcinki :).
this is a land of wolves now
-
- w mackach Zła
Bo pierwszy odcinek jest chujowy, potem rozwija się powoli ale końcówka rządzi :) A drugi sezon, w sensie prequel to już klasa :) Warto przebrnąć przez pierwsze, cienkie odcinki. Bo siłą tego serialu są tak naprawdę zajebiste intrygi, często knute przez cały sezon :DRiven pisze:ja tak mialem po pierwszym odcinku pierwszego sezonu, a nawet nie, nie dalem rady do konca obejrzec :DPeebuls pisze:Ja nowego Spartacusa skończyłem oglądać na pierwszym odcinku i jakoś mi się nie chce wracać na razie do tego. Dziwne to, bo po dwóch wcześniejszych sezonach czekałem w chuj na nowe odcinki :).
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
wierze - ale mam 100 x wiecej filmow do obejrzenia niz dam rade w ciagu calego zycia - dlatego takie rzeczy, ktore "moga" mi sie spodobac, a nie obracaja sie w tematyce do ktorej mam slabosc (np. sci-fi) odkladam sobie na "pozniej".
this is a land of wolves now
- maciek z klanu
Alsvartr pisze:No, drugi sezon Breaking Bad i zrobiło się bardzo fajnie. Bardzo fajnie pociagnięty rozwój Walta i Jessego jako postaci, no i zajebista końcówka sezonu. Zaraz zaczynam trzeci.
poczekaj do polowy czwartego sezonu. wtedy kopara ci opadnie :) w sumie paczatek 3ciego sezonu tez bardzo mocna
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- w mackach Zła
Pierwszy odcinek tego nowego Sherlocka wciągnąłem. Całkiem przyjemny, na pewno obejrzę więcej ;-).
- twoja_stara_trotzky
ja właśnie zacząłem pierwszy Breaking Bad i już wiem, że się z tym serialem zaprzyjaźnię bardzo :D